beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek gecelik bisey yaşamış eşiniz siz istediğiniz kadar inkar edin yok o dedi yok bu dedi ile kendinizi kandırmayın adam herkesi ayarlamış ne diyeceklerini öğretmiş sizde inanmışsinız..bence en acısıda herkes biliyor ve sizi salak yerine koyuyor olması..Kabul etmesende sende "benim kocam"yapmazcilardansin..

Ay hakkaten nicki görmemiştim...hsdffssddsf...burdan bakınca geyiklerin efendisi gibi duruyor artık ama yine de kendi bilir tabii

Saat 8.30, minik oglumla (kopegim) sabah yuruyusunden geldik, ben ofis sandalyesine yerlestim, minik de ayagimin dibinde sabah sekerlemesi yapiyordu ki...'geyiklerin efendisine' kahkaha atarak guldugum icin sicrayarak uyandi cocugum su an ne oldugunu anlamaya calisiyor

Abi üzmeyin şöyle zihniyeti temiz insanları ya. Suanlik yapılacak bise Yok gibi görünüyor debelendikce batarsin gibi çünkü uyandığına oda uyandı. Hep tedbirli olacaktır Bir yolunu bulup gözünü üstünde tut ama çokta takılmamışsin gibi görün ( ne kadar mümkün bilmiyorum) zaten çok sürmez çıkar kokusu varsa Bir durum.

Bu is yerinin telefonu yok mu? Keske esinize ulasamayinca is yeri numarasindan arasaydiniz. Bir de guvenlik kamerasi yok mu, gercekten arkadasi oraya birakmis mi birakmamis mi bakmak icin.
UYuyakalan adam gece 4te nasil mesaj atmis. Uyanikmis o saatte iste.

Kadın kadının kurdudur lafı bence tam olarak sizin karakterinizdeki kadınlar için geçerlidir. Sizler o kadar pasif, saf ve eziksiniz ki bu gerizekalı erkekler de kendilerinde her şeyi yapmaya hak görüyor. Dünya onların çükleri etrafında dönüyor sanıyor. Sonra da bu topraklar bu lanet olasıca düzenden asla çıkamıyor ve olan bu düzeni kabul etmek istemeyen kadınlara oluyor.

Siz yapsaydınız ya bi onun yaptıklarını??? Böyle kapıdan girer girmez ağzınızın ortasına iki tane yumruğu çakar sizi oracıkta bayıltırdı. Sonra da namus derdi mesela? Sizin bu her yaptıklarının sineye çekilmesine alıştırdığınız erkekler de adama şak şak yapsalardı.

Olaya bak ya bir insan bu kadar saf taklidi yapamaz. Adamın umrunda bile değilsiniz. Sizi geçtim 7 aylık sabi bile umrunda değil. Evde ölseniz kalsanız sabah 11:30da haberi olacak beyfendinin. Hadi iş yerindeydi de aşama aşama önce aradınız açmadı, sonra meşgul çaldı ama aramanızı gördü sonuç olarak sonrasında telefon kapandı. Sonra tekrar açıldı ki sabah 4te size saçmalama yazdı. Ancak tüm bu mücadelenize rağmen nasıl iş yerinde uyuya kalmayı başarabilmiş mesela sordunuz mu?? O güvenlikli yerlere öyle her aracı sokmazlar hem de gecenin köründe güvenlik camı açtırır içindekine bakar ve kayıt alır. Bu salak saçma açıklamanızla buradaki insanları ikna edemediğinize neden kızıyorsunuz çok şaşırtıcı gerçekten.

Bu ne işiymiş böyle de sabahlara kadar yap yap bitmemiş.. Bir de yalandan önce sizi arayıp dışarı çıkmasak mı diyor. Sonra sanki kıyamamış gibi çıkalım sonra hallederim diyor eee çünkü dışarı çıkmayı iptal etse işi erken bitecek geceyi nasıl dışarıda geçirecek? Siz de o kadar eminsiniz ki eşinizin size yalan söylediğinden bu çıldırmışlıkla gecenin köründe ortalığı birbirine kattınız. Ve siz de yalan söylüyorsunuz iş yerinde konumu falan yok eşinizin sadece kendinize yediremediğiniz için yorumları böyle diyorsunuz. Size başta çok sakin bir mesaj yazacaktım ama sizi aydınlatmaya çalışan insanlara saldırdığınızı sizi salak yerine koyan eşinizi savunduğunuzu görünce hakkettiğinizin bu üslup olduğuna karar verdim. Böyle boynuzlanmaya ve salak yerine konmaya devam edin daha bi 7 ay daha kocanız başka kadınları gezdirip dolaştırıp sizinle çıktığı 3 saati burnunuzdan getirmeye devam etsin huzurunuzu bozmasın Allah ne diyelim.

Benim de elimde çok uyguna bir köprü var, yatırım yapmak isterseniz aklınızda olsun.

İhanet etmediğine ikna oldunuz ok.
İşteymiş ok.
Bu kadar mı konuyu kapattınız mı?
Bebekli bir anneyi Yılbaşı gecesi saatlerce habersiz bırakmasını, millete reklam etmesini affedebilecek misiniz? Aramadığınız kimse kalmadı gece boyu eşinize ulaşabilmek için. Bu normal mi?

En iyi ihtimalle tek gecelik. Gece boyu saate bakmaları yılbaşı gecesini birlikte geçirmek istemesi ne yazık ki özel birini işaret ediyor.

Esimi gectim, en yakin arkadasim bile bana haber verir sinirdan geciyorum internetim olmayacak, elektrikler gidecekmis sarjim biter de ulasamazsan merak etme diye... Cunku gun icinde mutlaka iletisim kuraririz ve merak etmemi istemez.

Evde ufacik bir bebegi varken gecenin bir yarisi kendisine ulasmak icin aramadigi bir belediye baskani kalan karisina ulasmadan sozde 'uyuyakalmak', ertesi gun ogleden sonra gelmek falan...Daha adam ne karisina ne cocuguna hic deger vermedigini nasil gostersin? Ben konu sahibinden daha cok esini affedemiyor olabilirim su an

Kafanın allak bullak olması çok saçma. Hersey okadar netki. Görmek istemezsen o ayrı

Eski bir Çin atasözü der ki uyku numarası yapanı asla uyandıramazsın, görmek istemeyene gösteremezsin, bilmek istemeyene anlatamazsın
Konuya gelecek olursak ilk mesajda belliydi aslında. Adam yalan söyleyip bara gitmiş ve konum bilgisinden ispatlandığı halde hiç bir şey olmamış. Boşuna dellenmeyin ve konu sahibine ah vah etmeyin. Amaç; nereden gelirse gelsin, herif evde olsun benim olsun. Benim gördüğüm tek sorun yılbaşı gecesi herkesi sorguya çekip rahatsız etmiş olması. Yoksa kocada bir şey yok. Hayır şimdi o insanlara da rezil oldun, nasıl bakacaksın yüzlerine?

Aldatıyor falan deyip kadının kafasını bulandırmayın, kocasının yapmayacağına kodlamış kendini. Gizli saklı yalan söyleyerek bara gitmiş, o sayılmaz
Yılbaşı gecesi kayıplara karışmış saatlerce haber alamamış, güvenlik gelmedi demiş ama o da sayılmaz çünkü sonra da yabancı araçla gelmiş demiş.
Konu sahibinin, kocası adına tüm bahaneleri mazeretleri kendisinin yarattığına da emin gibiyim.
Hatta kaynı evet yenge abim işyerinde değilmiş, malesef bir kadınla berabermiş dese de sonuç değişmez. Adam eve geldi mi geldi, dün dündür bugün bugündür.

Güvenlik her yabancı araçla geleni bakmadan alıyorsa o güvenliği değiştirsinler. Tersten düşündünüz mü hiç yılbaşıgecesi telefonunuzu kağatıp bir yere gidebilir misniz siz? Arkadaşlarınızla kahve içseniz söylenir o kacanız. İş yetiştirecek adam biye uyukluyor mesela ? Ya da gündelik hayatını düşünün saatlerce telefona bakmadan yaşamışlığı var mı?

Konu sahibi önce efelenip, sonra efendileşmiş koca beye. Bence kendisi de inanmıyor da neyse, aptal yerine konduğunu farkedip acısını burdan çıkarmaya çalışıyor. O kocaya bir ders vermezsen daha çok sürünürsün…

Bence aldatan bir erkekten ayrılmayacaksanız ortalığı bulandırmaya gerek yok. Adam bir açık veriyor, yakalıyorsunuz bir sonrakinde o konuda temkinli oluyor. Siz açıklarını yakalayıp yalanlarina inandikça, profesyonelleşecek.
Gece siz aradınız o kadar nasil bir iş ki sizin telefonlarınızı açamıyor. Hadi açamadı nasil sizin tedirgin ve şüpheli davrandığınızı görüp sizi arayip sakinlestirmek yerine sadece "saçmala" mesaji atip, ertesi öğle gününe kadar da uyuyakalıp gelmiyor. Bu iş yerinin nasıl bir konforu var ki öğleye kadar uyuyakalıyor

Sevgili konu sahibi. Umarım okursunuz.

Eşinizi affetmek istiyor olabilirsiniz.
Yaptığına ihanet demeye de bilirsiniz.
Söyledikleri sizi ikna etmiş olabilir. .
İkna olmasaniz bile başka çareniz olmadığı için inanmak zorunda da olabilirsiniz.

Her şey olabilir. Saygı duyarım. ..
İlla boşanın, süründürün, işin içinde ihanet var bulun diyemem.

Ama kabul edin ortada her şeyden öte büyük bir sorumsuzluk var. Bir koca, bir baba bu kadar ulaşılmaz olamaz.
Günümüz şartlarında insan istedi mi her şeyi yapar.
Şarjı olan telefon bulur, bulamazsa atlar gelir.

Sizin onu merak ettiğiniz kadar o da sizi merak eder.. hayirdir beni neden bu kadar çok arıyor diye kendisi de endişelenir.

O gece eşiniz her ne yaptıysa büyük bir sorumsuzluk örneği... İş yerinde gerçekten çalışıyor olsa bile hatalı. . Sizi çok endişelendirdi . .

Siz , siz de kabul edin ki çok sağlıklı tepkiler veremiyorsunuz... Eninde sonunda affedeceginiz ikna olacağınız , baska çareniz olmayan bir hayatınız varsa bu kadar karıştırmayın ortalığı. Ele güne malzeme etmeyin hayatınızı.

Aleme mi gitti, içmeye mı gitti. .zıkkım içsin . .nasılsa gelir kör olmayasica diyip oturun. .

Burada sizi hiç tanımayanlar olarak eleştirdik, gülenler oldu vs.
Bunları gerçek hayatta da yapıyorlardır arkanızdan.

Siz kendinize bu lafları ettirmeyin..

Bilmeyen, habersiz saf kadın olun daha iyi.
Ama biliyormuş çok kurnazmış gibi görünen sonrada her şeyi affeden kadın çok afedersiniz kibar tabirle komik duruyor.

Kendinizi ne konumuna düşürmek isterseniz o şekilde davranın. .

ne denilse kar etmeyecek , birçok kişi çok güzel noktalara dikkat çekmiş yine de kabullenilmemiş, ben çok ufak ama etkili bir ayrıntı daha söyliyim size, güvenlik, işyeri giriş kartıyla giriş olmadığını söylemiş size, ama sonra yabancı araba ile giriş yaptığı için görülmemişe döndü olay.. bir iş yerinde kartlı geçiş var ise normal kartsız nasıl girilebilir?hadi diyelim kartsız bir şekilde girdi, yani ben o saatte fedakarlık yapıp ailemi, uykumu bırakıp üstelik yılbaşıyken işe gidicem ve kartsız giriş mi yapıcam mümkün değil özellikle kartlı giriş yaparım ki çalıştığım görülsün üstlerim ve işverenim tarafından

Çok üzgünüm ama bu yaşadığınızın asla açıklaması olamaz. İnanmak istediğinize inanın ama boşanmayı göze almıyorsanız eşelemeyin ki aradaki ar perdesi yırtılmasın. Yakalayıp affetmek karşıdakini yüzsüzleştirmekten başka işe yaramaz. Yakalamayın ve affetmek zorunda kalmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…