beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlaşılan eşin, geceyi başka yerde ve başkaları ile geçirmiş, o saatte şirkette ve de acil iş olması imkansız gibi bişey zaten işyeri güvenliği de saat 9da çıkıp geri dönmediğini söylemiş.

Muhasebeciyim, şirkette gece yarılarına kadar nadir çalıştıgım olmuştur.
Eskiden defter yazdırma diye bir baş belası vardı, hakikaten sabahlatan işlem olurdu bizi.
Şimdi düşünüyorum malum yılsonu.
Eşiniz ne işle iştigal ki sabahlara kadar bitmez tükenmez bir işle uğraştı ?

Söylemiyor yakalanma korkusuyla.
Yani bu şekilde kaçak et kesen kaç erkek vardır bilemedim. Herkes gülüyordur arkalarından. Kadının aramadığı bir ben kaldım yılbaşı gecesi,koca sormaya.

Konu sahibi de eşi gibi davranıyor sorumsuz.
Süslü kelimelerle konular açıp,biraz efelenip konusunu takip etmekle evinde zaman geçiriyor nede olsa 7 aydır duvarlara bakıyordu

Konu sahibi öğretmen eşi de esnafsa biz niye kafa patlatıyoruz hanımlar? Esnaf adam ne işi yetiştirmek için gece yarısı işe gider allasen? Konu sahibi dalga geçiyor bence, hadi diyelim adamın güvenlik olan bir yerde işi var o güvenlik istifa etsin bu gevşeklikle yani. Başka araçla gelmiş görmemiş, o zaman elini kolunu sallayan herkesi sokuyor içeriye demektir bu.

Söylemiyor yakalanma korkusuyla.
Yani bu şekilde kaçak et kesen kaç erkek vardır bilemedim. Herkes gülüyordur arkalarından. Kadının aramadığı bir ben kaldım yılbaşı gecesi,koca sormaya.

İyi ki güveniyor adama, mazallah güvenmese Amerikan başkanı dahil herkesi arayacak

Bir tek güvenlik doğruyu söylediydi,herifin bir yerini kıvırdılar son anda çark etti,yabancı araç bilmemne diye zırvaladı. Şimdi gülüyordur o da

ay bide buraya aldattığını ima eder gibi yazıp sonra sanki araya KK’daki kadınlar fesatlık sokuyor gibi yorumlar sinir ediyor beni. Anlattığınız şeylerin normal olmadığını sizde biliyorsunuz. Ha ben böyle inanmak istiyorum dersiniz oraya kimse karışamaz. Ama gerçekleri duymak istemiyorsanız anlatmamanızı tavsiye ederim.

Ben böyle konulara çok üzülüyorum. Kendi de biliyor ama kucağında küçücük çocuğu var ve hayat çok zor. Bazen insan akıl sağlığını korumak adına kendini böyle yalanlarla ikna ediyor.

Eşinize de yazıklar olsun ya. Yeni yıla illa böyle mi girmesi lazımmış. Yılın ilk gününden... Ay içim sıkıldı.

Size tavsiyem olay bir daha yaşanırsa etrafı aramayın. Sizin başınıza bir şey gelse adamın haberi olacak mıydı? Telefonları bile açmamış. Siz de başına bir şey geldi diye endişelenmeyin. Şimdi çevredeki herkes aldatıldığınızı ve duymazdan geldiğinizi öğrendi. Bırakın kimseyi aramayın artık. Şirketin güvenliği bile öğrendi olanları. Büyük ihtimalle suç ortağı oldu o da.
Sessiz kalacaksan kurcalama diye gizli bir kural olduğunu kk'da okuduklarımla öğrendim ben

Onları yazıp yazıp "ama aldatmaya ihtiyacı yok" demesi bir de...

Alt metninde, çok güzelim, vücudum deforme olmadı, talep ettigi her an sevişiyoruz gibi anlamlar yatıyor.

Sanki aldatılmamanın kriterleri var ve bu hanım hepsine uyuyor gibi.

Ben sizi haklı buluyorum konu sahibi.
Bebeğiniz var eşinizi seviyorsunuz ve ona inanıyorsunuz bence her şeyden önemlisi sizin ikna olmanız diğer yorumları boş verin , siz ne derseniz o bu ilişkiyi yaşayan ve yaşayacak olan sizsiniz. Şüphe etmediğiniz ve ikna olmanıza çok sevindim ben cünkü şüphe ile ömür geçmez eşinize inanın güvenin huzursuzluğa hic gerek yok sizin İlişki dinamiğinizde

Ay şaka gibi şuna inanmış olmanız. Boynuzlarınızla mutluluklar diliyorum.

Bence konu sahibinin beklediği ciddiye alacağı ve uyacagi tek tavsiyeyi verdiniz...Ben de şunu eklemek istiyorum , tamam güvensin, ikna olsun huzurunu bozmasın ok...ama en azından cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda önlem alsın...Binde bir ihtimal bile olsa HPV, HİV, Frengi ...vs. şakaya gelmez...Kör gözüm parmağına huzurum bozulmasın, düzenim sarsılmasın derken hayatını karartmasin boş yere....

Bir kadının kocası tarafından aldatıldığını kabul etmesi elbetteki çok kolay değil.
Hele birde kucağında daha 7 aylık bebeği varsa.

Ancak burada arkadaşlar sizi gündelik hayatta tanımıyor. Sizin ne iyiliğinizi ne de kötülüğünüzü isteyen kimse yok burada. Dışarıdan tamamen objektif gözle hikayeyi okuyan kendince yorum yapıyor. Hele ki bazı şeyler çok aşikarsa, hemcinslerinin bu muameleye maruz bırakılıp sessiz kalmamasını istemesi aslında aksine çokça iyi niyetli.

Kendi görüşüm de ilk okuduğum andan itibaren zaten malesef pek sizin görmek istediğiniz yönde değil. Ancak eş sizin, aile sizin, ötesine kimse bir şey diyemez.

Sizi bir kadın olarak çok iyi anlıyor ve hissediyorum. Sadece nacizane ben yerinizde olsaydım çok daha gözüm açık ve üzerinde olurdu. Bilmeniz gereken tek şey bu olayların normal olmadığı.

Dilerim her şey için hakkınızda hayırlısı olur.

Sizi eve bıraktıktan sonra aramalarınıza dönmüyor, meşgul çalıyor, ve telefon kapanıyor . Sizde hala iş yerinde olduğunu teyit ettiniz öylemi
%1500 adam her şeyi kılıfına uydurmuş ,ve aldatmış sizi.
Ben bu kadar saf olduğunuzu düşünmüyorum ama inanmak işinize geliyor bence .

Konu sahibi boşanacak biri değil bu sebeple boş yere huzursuz olması da sağlığını etkiler. Ben eşi aldatmadı demedim aslında tam tersi
Ve bana kalırsa boşanma yanlısı olmayan kadınlar boş yere kendini huzursuz etmemeli.
Ben konu sahibinin kişiliğini anlayıp ona göre tavsiye verdim.
Basıma gelirse bu şekilde davranmazdım hayatta
Hastalıklar konusunda katılıyorum. Ama aldatıldıgına inanmayan bir kadın bu testleri pek yaptırmaz eşi de yaptırmaz malesef..

tavsiyeme eksi veren hanımlar sakin olun sayfalarca yazılmış hiçbirinizi dinlememiş farkındaysanız yorumumda “sizin ilişki dinamiğinizde” dedim benim ya da sizlerin değil
Kadın boşanmayacak niye huzursuz ediyoruz ya bi de azar yemişsiniz aldatıldın dediğiniz icin durun sakin olun bu biz değiliz konu biz değiliz tamam biz olsak adamı parçalarız okey bası ben çekerim emin olun ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…