beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi "gelinlerin efendisi". Kendisinden daha üst bir mevkide değilseniz, nasıl yardım edeceksiniz piraye ?
Ay hakkaten nicki görmemiştim...hsdffssddsf...burdan bakınca geyiklerin efendisi gibi duruyor artık ama yine de kendi bilir tabii

Üzülerek söylüyorum basbaya aldatılıyorsunuz. Nasıl bi iş ki bu gece yarısından tutun öğlenlere kadar adamı orada tutuyorlar? Zaten iş yerine de gitmemiş öğrenmişsiniz yalan söyleyip nereye gidecek ki başka? Ama eve geldiğinde konuşun yinede tabi inkar edecektir. Ya da emin olmak için iş çıkışı takip edin.

E neden konu açtınız o zaman hanımefendi?
Konunuz çok şüpheli bir konuydu doğal olarakta herkesin aklına aynı ihtimal geldi. Ne gibi yorumlar duymak istediniz ki bizden tam olarak? Düşüncemizi almak isteyen sizsiniz bizde düşüncemizi söyledik işte. Siz istiyorsunuz ki biz polyanacılık oynayalım. Madem öyle konu açmasaydınız o zaman.

Yok yav, kendi kelime kadar anca...Ama burdan toplu yapınca tutuyor bence
Bendekinin başına gelmeyen kalmadı ama hıncım bitmiyor. Arkadaşım diyor ki show haberde kadının evinden ateşler çıkıyordu onun gibi mi olsun ne olsun daha bilemedim haha. Dua niyetine amin diyorum ben de

Siz çok geç kaldınız. Konu sahibi ; gece onlarca kez arayıp, mesajlar atıp ulaşamadığı ve yarın öğleden sonra eve gelen kocasını çoktan affetti.

Bendekinin başına gelmeyen kalmadı ama hıncım bitmiyor. Arkadaşım diyor ki show haberde kadının evinden ateşler çıkıyordu onun gibi mi olsun ne olsun daha bilemedim haha. Dua niyetine amin diyorum ben de
Seninkine de az beddua etmedik kız burda...Ama konu sahibi halinden memnun olunca adam ne yaparsa yapsın bizim beddualar uzaya karışıyor...

aldatma filan gibi bir şey hiç aklıma gelmedi çünkü hem öyle bir ihtiyacı olmadığını düşünüyorum açıkçası

Ennn başta bunla alakalı yorum yapacaktım ama o sırada işim çıktı yazamadım. Aldatmanın sadece ihtiyacı karşılanmayan adamlar tarafından yapılan bir eylem olduğunu düşünen birisine ne söylesek boş. Umarım bunun sadece ihtiyaç değil adamların ahlak yoksunluğundan kaynaklandığını acı bir durumla anlamazsınız. Gerçi şu açıklamalarınız ve ikna olma hızınızı görünce zaten olsa bile anlamamazlıktan geleceğinizi söylemek mümkün.

Ayol kadın yılbaşı gecesi sabaha kadar utanmadan adamın bütün yakın arkadaşlarını hatta adamın biraderini aradı , hepppsi de yok yav nalakasi var dedi...Aldatsa bu insanlar söylemez miydi konu sahibine? Bı tek işyerinin bekçisi yanlış bilgi verdi bir an boş bulunup, o da sonra kıvırdı aman düzeltti zaten...Siz mi daha iyi bileceksiniz adamın ahlakını, arkadaşları, kardeşleri mi bilecek ? İhtiyacı da yok adamın yani basbelli ,gelinlerin efendisiyle evli adam, ne aldatması?...Allalla ya. Ne meraklisiniz yuva sallamaya....

Gül aldığını duyunca dayanamadilar Piraye işte..

Duramadım. Konu açtığınıza göre kendi kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz.

Eşiniz daha önce çapkınlık yapmış, ortamlara akmış ve arkadaşını bahane etmiş. Elinde patlamış.x1

Eşiniz işi bahane ediyor, huzursuz telefona bakıp sürekli arkadaşını ve işi bahane ediyor.
Arkadaşı arabayla bıraktım diyor ama yalancı çıkıyor, eşi zaten kocasının yalan söylediğini anlatıyor.x2

Bu arkadaş zaten daha önce yalancı çıkan, gözü kapalı destekleyen biri.
Kocanız kolay yalan söyleyen ve yalanlarına arkadaş ve akrabalarını kullanan biri. Daha önce görmüşsünüz.x3

İş yeri güvenliği;” çıktılar tekrar gelmediler” diyor adamın arkadaşı ve kendisinin yalanı x4

İş yeri sahibinin ve karısının mesaiden haberi yok, x5

Eşiniz işte olsa evde küçük çocuğu olan yalnız eşi aradığında açardı. X6

Beni, forumdakileri değil kendinizi ikna edin.

Sabaha kadar herkesi, mahalleyi aramışsınız. Sonra kocanız hoh dedi, kardeşi destek verdi gözünüze perde indi.
Yakın çevreniz de eşinizin yaptıklarını duymayan kalmamış. Herkes size acıyor, içten içe sosyal deney veya fake konu diyorum. Bir boşanın bakalım kardeş gibi gördüğünüz kayın nasıl oluyor?

Bence devamı gelecek bundan sonra deşmeyin, kabul edin ve kocanız ne derse öyle diyin. İstediğiniz bu.

Son düzenleme:
Zaten gül alan adam asla aldatmaz , bunu herkes bilir...
Aaa gül mü almış?
Eşi de arkadaş,eş,dost,kayın hatta k.k bile kocasını sordu adam çiçekçide çiçek alıyormuş.
Neyse ben ve içinde güzel duygular barındırmayan tüm üyeler evren tarafından efendiliginiz elimizden alındı buraya kadardı

Bunları söyleyince çok kızıyor bize..... Duymak istediklerini soylemeye çalişınca da alay eder gibi oluyoruz çünkü iler tutar hiçbir yani yok adamın...Ben böyle kurbanın faili şuursuzca koruduğu konularda bı tek bize acıyorum , ne isaya ne musaya yaranamiyoruz anasını satayim

Konu sahibi anlattıklarınız net olarak aldatma gibi görünüyor, neden bu denli öfkelendiniz böyle düşünen insanlara? Siz sanırım "sakin ol tatlım, uyumuş kalmıştır, gelir kocan " denmesini istediniz. Kocanızın eve geldiğine şükrediyorsunuz gibi görünüyor açıkçası. Öğleden sonra gelen kocaya "çocuk uyusun öyle konuşurum" sabrı ancak böyle açıklanabilir.

Konu sahibi en son dün gece 12'de gördüğü kocası, bugün öğlen 2 'de eve gelince adeta havalara uçmuş, zaten şüphesi falan yok. Kocası eve teşrif etmiş. Daha ne ister bir kadın? Bakın adamcağızı yormamıs bile telefonundan birkaç uygulamaya bakıp, birde kaynını aramış. Kocası tüm gece ekmek parası peşinde perisan olmuş, ama stresi, heyecanı geçmiş tabii, işi yetiştirdiği için. Mutlu, saadet dolu bir aile tablosunu göremeyenler utansın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…