- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
- Konu Sahibi sonistasyonasti
Anladim ki evet aldattim dese, yarabbim sükür ki evine döndü dersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın arkadaşı bile erken eve gitmiş bu artık sabah kadar “çok çalışmış “ otelde duşunu alıp, uyuyup gelmiş.Siz çok geç kaldınız. Konu sahibi ; gece onlarca kez arayıp, mesajlar atıp ulaşamadığı ve yarın öğleden sonra eve gelen kocasını çoktan affetti.
Siz dün, bütün gece es dost kim varsa hepsini ayaga kaldirdiniz. Simdide hic bisey olmamis gibi tatmin oldum iki cift lafina diyorsunuz. Saka gibi. Bu konuda tek üzüldügüm güvenlik arkadas o da neye ugradigina sasirmistir
Konu sahibi kocasina bu konuyu bidaha acacagini sanmiyorum. Gelinlerin efendisi mazallah kocisiyle arasi neyi bozulur.Adamın arkadaşı bile erken eve gitmiş bu artık sabah kadar “çok çalışmış “ otelde duşunu alıp, uyuyup gelmiş.
Sabah iki de arkadaşı dönüyor, iş yeri tatilde ışıklar kapalı, patron iş yok diyor. İşte sabaha kadar çalışması için bir bahane var, öğleden sonraya kadar için herhalde başka bir hikaye bulacak galiba ama ona gerek bile bulmamışlar.
Okadar saçmalık kaynıyor ki ortalık... Önce arkadaş önce konu sahibini eve birakip, adamı işe bırakmıştı. Sonradan kardeş gibi olduğu eşin kardeşi bıraktıya döndü olay. Güvenlik zaten bostan korkuluğu mübarek elini sallayan giriyor. Yabancı araba sorgusuz sualsiz, icinde kim var bakmadan alınmış içeri. Daha önce konum yüzünden yakalanan adamın bu sefer önlem alıp telefonu bırakacağı aklına bile gelmiyor.Adamın arkadaşı bile erken eve gitmiş bu artık sabah kadar “çok çalışmış “ otelde duşunu alıp, uyuyup gelmiş.
Sabah iki de arkadaşı dönüyor, iş yeri tatilde ışıklar kapalı, patron iş yok diyor. İşte sabaha kadar çalışması için bir bahane var, öğleden sonraya kadar için herhalde başka bir hikaye bulacak galiba ama ona gerek bile bulmamışlar.
Daha önce bir konuya yazmıştım ayni kafa yapısı. Başka kadınla yatakta bassa, kış mevsimi havalar soğuk ısınmak için aynı yatağa girmişler diyecek ışık var kendisinde.Kadın iyice dramaya bağlayıp gözünün önünde aldatılana kadar devam eder..
Hakkaten ya...Kabak bir bize bir de garibim bekciye patladı...Hadi biz "kadın kadının düşmanı örgütüne (KKDÖ)" uyeyiz , yuva yikmaktan zevk alıyoruz diyelim , bekçinin günahı ne?Siz dün, bütün gece es dost kim varsa hepsini ayaga kaldirdiniz. Simdide hic bisey olmamis gibi tatmin oldum iki cift lafina diyorsunuz. Saka gibi. Bu konuda tek üzüldügüm güvenlik arkadas o da neye ugradigina sasirmistir
Bekci de allahdan yine hafif kurtuldu. Düsünsene "kocan süpheli is yapiyor" dese, aboov. Bu kadin, bu kafayla ortaligi yikar, isden bile kovdurur gariban adami, kocama iftira atiyor diyeHakkaten ya...kabak bir bize bir de garibim bekciye patladı...Hadi biz "kadın kadının düşmanı örgütüne (KKDÖ)" uyeyiz , yuva yikmaktan zevk alıyoruz, bekçinin günahı ne?
Kovulmadiysa da yakindır...Zaten kalkmış ortalık kalkacağı kadar, yarın çay içerken gevşek gevşek gülerek anlatırlar birbirlerine "x ,yılbaşında kaçak et keserken basılmış, bekçi şoyle şöyle demiş ehehe " diye... duymayan kaldıysa da yarın sabah duyar , onlar da karılarina anlatır, konu sahibinin namı bütün ilçeye yayılır....Bekci de allahdan yine hafif kurtuldu. Düsünsene "kocan süpheli is yapiyor" dese, aboov. Bu kadin, bu kafayla ortaligi yikar, isden bile kovdurur gariban adami, kocama iftira atiyor diye
Sen buna gercekten ikna olduysan çok şanslı bir eşin var. Genelde şüphecilik çocukluktan kalma güvensiz baglanmaktan olur ama siz herhalde göbek bağını lotus usulü kendi düşene kadar kesmeden, her an kucaklarda falan büyüdünüz heralde,bu nasıl güvenli baglanmadir, bu nasıl kendini ikna etmedir, şaştım kaldım.samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Dogru söylüyon ha, herkesin diline düstü resmen. Hala tatmin oldum diyor, yazik ya.Kovulmadiysa da yakindır...Zaten kalkmış ortalık kalkacağı kadar, yarın çay içerken gevşek gevşek gülerek anlatırlar birbirlerine "x ,yılbaşında kaçak et keserken basılmış, bekçi şoyle şöyle demiş ehehe " diye... duymayan kaldıysa da yarın sabah duyar , onlar da karılarina anlatır, konu sahibinin namı bütün ilçeye yayılır....
İşte tam da olayın en önemli, can alıcı yeri burası...ve siz izin vermediğiniz sürece kimse sizi aptal yerine koyamamz
K9camin spermini çalmışlar hhdhdghdBence öyle olmaz. Kadın kocamın klonundan hamile kalmış yuvamıza kast etmeye çalışıyor iyi bir avukat tanıdığı olan var mı diye açar
Ulan şunu yazayim mi ban yer miyim elim gitti gitti geldi, görünce koptum hfhhffhdhAy hakkaten nicki görmemiştim...hsdffssddsf...burdan bakınca geyiklerin efendisi gibi duruyor artık ama yine de kendi bilir tabii
Gerci ben boynuzlarin efendisi diycektimUlan şunu yazayim mi ban yer miyim elim gitti gitti geldi, görünce koptum hfhhffhdh
İnsan nickini de kaderini de kendi belirliyor iste bacım...Biz niye ban yiyoruz durup dururken hem yaa...Geyik güzel bı hayvan ayrica... senin için fesatsa ben napim?Ulan şunu yazayim mi ban yer miyim elim gitti gitti geldi, görünce koptum hfhhffhdh
Cogayıp...Gül almış adamGerci ben boynuzlarin efendisi diycektim
Bahsettiği tipte bir güvenlik her plakayı içeri alır mı? Yabancı plakadan kimlik kontrolü yapılmıyor mu? Eğer kocası kimlik vermediyse nasıl girdi o zaman? Her türlü tuhaf bir şey