beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çok geç kaldınız. Konu sahibi ; gece onlarca kez arayıp, mesajlar atıp ulaşamadığı ve yarın öğleden sonra eve gelen kocasını çoktan affetti.
Adamın arkadaşı bile erken eve gitmiş bu artık sabah kadar “çok çalışmış “ otelde duşunu alıp, uyuyup gelmiş.
Sabah iki de arkadaşı dönüyor, iş yeri tatilde ışıklar kapalı, patron iş yok diyor. İşte sabaha kadar çalışması için bir bahane var, öğleden sonraya kadar için herhalde başka bir hikaye bulacak galiba ama ona gerek bile bulmamışlar.

Siz dün, bütün gece es dost kim varsa hepsini ayaga kaldirdiniz. Simdide hic bisey olmamis gibi tatmin oldum iki cift lafina diyorsunuz. Saka gibi. Bu konuda tek üzüldügüm güvenlik arkadas o da neye ugradigina sasirmistir

Bir dahakine açmaz…

Adamın sülalesi, mahalle, iş yerindekiler be karıları öğrendi de kadına acıdı
Kadın iyice dramaya bağlayıp gözünün önünde aldatılana kadar devam eder..

Konu sahibi kocasina bu konuyu bidaha acacagini sanmiyorum. Gelinlerin efendisi mazallah kocisiyle arasi neyi bozulur.
Tercihi:

Okadar saçmalık kaynıyor ki ortalık... Önce arkadaş önce konu sahibini eve birakip, adamı işe bırakmıştı. Sonradan kardeş gibi olduğu eşin kardeşi bıraktıya döndü olay. Güvenlik zaten bostan korkuluğu mübarek elini sallayan giriyor. Yabancı araba sorgusuz sualsiz, icinde kim var bakmadan alınmış içeri. Daha önce konum yüzünden yakalanan adamın bu sefer önlem alıp telefonu bırakacağı aklına bile gelmiyor.

Kadın iyice dramaya bağlayıp gözünün önünde aldatılana kadar devam eder..
Daha önce bir konuya yazmıştım ayni kafa yapısı. Başka kadınla yatakta bassa, kış mevsimi havalar soğuk ısınmak için aynı yatağa girmişler diyecek ışık var kendisinde.

Siz dün, bütün gece es dost kim varsa hepsini ayaga kaldirdiniz. Simdide hic bisey olmamis gibi tatmin oldum iki cift lafina diyorsunuz. Saka gibi. Bu konuda tek üzüldügüm güvenlik arkadas o da neye ugradigina sasirmistir
Hakkaten ya...Kabak bir bize bir de garibim bekciye patladı...Hadi biz "kadın kadının düşmanı örgütüne (KKDÖ)" uyeyiz , yuva yikmaktan zevk alıyoruz diyelim , bekçinin günahı ne?

Hakkaten ya...kabak bir bize bir de garibim bekciye patladı...Hadi biz "kadın kadının düşmanı örgütüne (KKDÖ)" uyeyiz , yuva yikmaktan zevk alıyoruz, bekçinin günahı ne?
Bekci de allahdan yine hafif kurtuldu. Düsünsene "kocan süpheli is yapiyor" dese, aboov. Bu kadin, bu kafayla ortaligi yikar, isden bile kovdurur gariban adami, kocama iftira atiyor diye

Bekci de allahdan yine hafif kurtuldu. Düsünsene "kocan süpheli is yapiyor" dese, aboov. Bu kadin, bu kafayla ortaligi yikar, isden bile kovdurur gariban adami, kocama iftira atiyor diye
Kovulmadiysa da yakindır...Zaten kalkmış ortalık kalkacağı kadar, yarın çay içerken gevşek gevşek gülerek anlatırlar birbirlerine "x ,yılbaşında kaçak et keserken basılmış, bekçi şoyle şöyle demiş ehehe " diye... duymayan kaldıysa da yarın sabah duyar , onlar da karılarina anlatır, konu sahibinin namı bütün ilçeye yayılır....

Sen buna gercekten ikna olduysan çok şanslı bir eşin var. Genelde şüphecilik çocukluktan kalma güvensiz baglanmaktan olur ama siz herhalde göbek bağını lotus usulü kendi düşene kadar kesmeden, her an kucaklarda falan büyüdünüz heralde,bu nasıl güvenli baglanmadir, bu nasıl kendini ikna etmedir, şaştım kaldım.
Uzuuuuun bir evlilik sizi bekliyor. İnşallah eşin de artık seni suphelendirecek şeyler yapmadan gider barina alemine. Siz de çok sorgulamayin,aramayın mesela 'uyumusum hayatım,nasıldı işin? Kıyamam işyerinde yatmak zor olmustur' diyin masaj yapın. Kavga gürültü olmadan mutlu mutlu yaşayın.
O güvenlikci de nasıl bir güvenlikçi anlamadım. Adamı oraya gireni çıkanı kontrol etsin diye koymuşlar, adam gelen arabaya içinde kim var bakmiyor. Bir de 'arabayi tanimadim' demiş. E senin eşinin arabası yok ki tanısin:)gece eğlencesinden otobüsle dönüyor, arkadaşını gece beni bırak diye rahatsız(!) Ediyor. Güvenlikçi hangi arabayı tanımamış
Saçmalıklar silsilesi... İnsan aldatilabilir de, hepimiz insanız, herkes yarın ummadığı şeyler yaşayabilir. Ama bu resmen aptal yerine konmak ve siz izin vermediğiniz sürece kimse sizi aptal yerine koyamamz

Dogru söylüyon ha, herkesin diline düstü resmen. Hala tatmin oldum diyor, yazik ya.

Bir daha çok sadık kocaniz için kimseyi gece yarısı aramayin kimse sizin simarikliginizi çekmek zorunda değil.Azicik adap ogrenin bukadar güveniyorsanız kocaniza milleti nie aradınız rahatsız ettiniz direkt kaynini ara gönder iş yerine baksın.Gercekten aradığınız kişilerin yerinde olsam birdaha sizinle gorusmezdim yaptığınız densizlik çünkü kimse sizin kocanizin bekçisi değil!

Ulan şunu yazayim mi ban yer miyim elim gitti gitti geldi, görünce koptum hfhhffhdh
İnsan nickini de kaderini de kendi belirliyor iste bacım...Biz niye ban yiyoruz durup dururken hem yaa...Geyik güzel bı hayvan ayrica... senin için fesatsa ben napim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…