beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittiğin yer körse bir gözünü de sen kapat derlerdi konu tam böyleymiş, kendini kandırmaya nereye kadar devam edersin bilmem ama adam rahat zaten yarın yakalanır iki özür çiçek affedilir. Affedilecegini bilen butarz erkeklerin her kadını böyle sanıp yaptıklarını normallestirmesine sebepsiniz ve buna gerçekten hemcinslerim adına üzülüyorum. Çünkü güçlü bir kadın gördüklerinde affedilmediklerinde nasılsa affedeni var deyip kendilerinde herşeyi yapma hatta kadını suçlama hakkını buluyorlar.

Gerçekleri söyleyenler niye kötü niyetli oldu şimdi? Siz inanmayı seçmişsiniz. Arayıp sorduğunuz herkese karşı komik duruma düştüğünüzle kaldınız bunu da bilin.

Güvenlik yabancı araba görünce kimin geldiğini de sormamış. Her gelene kapısı açık demek ki Güvenliğin işine son versinler Erkekler ister kardeş ister arkadaş olsun, her yalanda birbirlerinin arkasında olurlar. Bir konuda yalan söyleyen her konuda yalan söyleyebilir. Kemal'im yapmaz modundan çıkmak gerek.

Yıl sonu işleri için sıkıntılı bir kurumdayım ama işlerimiz cuma günü bitti.
Bu kadar acele ve gerginlik şüphelendirici.
Daha önceden yalan söyleyip bara gitmesi zaten mide bulandırır. Çünkü zaten açık görüşlüymüşsün birşey demezmişsin. O zaman yalan söylemesini gerektirecek şeyler olmuş.
Ve son olarak aldatmanın ihtiyaçla ilgisi yok şerefsizlikle ilgili bir konu.

Bi kere konu sahibi kocasinin onu aldatmasinin ihtimal dahilinde olmadigini söylüyor, cunku bence kocasinin seyine elektrik tesisatı dosetmis, kalkarsa carpiyo.

Sabahtan beri olayı takip ediyorum, giriş gelişme sonuç hiç yaniltmadi...Hatta bir sonraki konu başlığı bile belli...Kadın düşmanlari toplaşıp toplaşıp adama iftira atıyorlar bacım sen bakma bunlara...Bu sefer izlemekle yetindim ama sonraki konuda ben yardım edicem sana...Delil toplama, nafaka tazminat beddua terapi çocuğa psikolog vs. hallederiz hepsini evellallah sen merak etme...Kadınlık öldu mü yav....

Sevenleri ayirman

Bir dal beddua alırım etkili mi nefesin

Kadın boşuna demedi kadın kadının kurdudur diye..
O zaten aldatma ihtimalini falan düşünmedi sadece eşinin arkadasinin ve güvenliğin yılbaşı gecesi nasıl geçiyor merak etmiş arkadaşlar abartmayın ya .
sizce kocam iş yerinin hangi odasında uyuyakalmistir diye konu açtı neler dediniz . Milletin yuvasında gözünüz var kocanız sizi dışarı çıkarmadı diye yapmayın ayıp

Konu sahibi "gelinlerin efendisi". Kendisinden daha üst bir mevkide değilseniz, nasıl yardım edeceksiniz piraye ?

Ortamda sinir gazı salinmamissa elin ayagin hala tutuyosa o koca o kapidan girmeye calisirken kafasini kapiya sıkıştırır insan normalde. Cocugu pışpışlayim da sonra sorarim hesabini diye düşünme rahatligindan nasip etsin Allah herkese.

Kocam beni aldattığı kadindan çocuk yapmış kaynanamlarda biliyormuş beni bıraktı onla evleniyor nasıl anlamadım temalı konu çok yakında vizyonda
Bence öyle olmaz. Kadın kocamın klonundan hamile kalmış yuvamıza kast etmeye çalışıyor iyi bir avukat tanıdığı olan var mı diye açar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…