beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça
Bir uygulama gelistiricisi olarak konusuyorum , konumu sahte olarak ayarlamak cok basit,
Genellikle yorum yazmam takip ederim ama su durumda sessiz kalamazdim. Cok yazik cok.

samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederimg
Bir uygulama gelistiricisi olarak konusuyorum , konumu sahte olarak ayarlamak cok basit,
Genellikle yorum yazmam takip ederim ama su durumda sessiz kalamazdim. Cok yazik cok.
Tel kapaliyken konum kaydedilmez.

Siz dün, bütün gece es dost kim varsa hepsini ayaga kaldirdiniz. Simdide hic bisey olmamis gibi tatmin oldum iki cift lafina diyorsunuz. Saka gibi. Bu konuda tek üzüldügüm güvenlik arkadas o da neye ugradigina sasirmistir 🤣
Yok ya o guvenlik olacak dallama da aa burdaymış meger ben görmemisim ayagi çekmemiş mi hikayenin sonunda sanki gizli giren kediden bahseder gibi.

açıklamayı ben yapayım size.
güvenlik içeri girerken görmedi yerinde değildi çişe gitmişti yemeğe gitmişti vs vs..
arkadaşının işi erken bitti o eve gitti.
eşinizin işi uzun sürdü siz aradığınızda duymamış sonra şarjı bitmiş uyuyakalmış.
sabahta geç uyanmış çok yorgunmuş çünkü..

kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.

çocuğu uyutmayı boşuna beklediniz ben aynı açıklamayı yapmıştım zaten.

Onu söyleyecektim ama kadın kurdu olmamak adına bir şey demedim. Aslında adamın konumu sahte olarak ayarladığı kapalı iken bile(!) konum kaydetmesinden belli.
Adam daha önce konumdan yakalandığı için, telefonu kapatmış demek. Ama konu sahibi bilmek istemiyor böyle şeyleri tabi.

Onu söyleyecektim ama kadın kurdu olmamak adına bir şey demedim. Aslında adamın konumu sahte olarak ayarladığı kapalı iken bile(!) konum kaydetmesinden belli.
Akil var mantik var telefon kapali konum kayitli demek su devirde gercekten inanilmasi zor . Yilbasi gunu sabaha kadar calisip uyumus evet , inanilmaz bir akil tutulmasi . Hanimlar telefonda size gosterilen hicbirseye inanmayin , o kadar basit ki manipule etmek . Bir partide arkadasim yanindaki arkadasi gozumun onunde canli konumu kendi evinde olusturup paylasti kizla, partiyi kiz arkadasi bilmesin diye . Size atilan hicbir konumun dogrulugu yok. Manipulasyonu basit. Suan ben de bu tarz gizlilik uzerine calismalar yapiyorum piyasada cok fazla uygulama mevcut.

Akil var mantik var telefon kapali konum kayitli demek su devirde gercekten inanilmasi zor . Yilbasi gunu sabaha kadar calisip uyumus evet , inanilmaz bir akil tutulmasi . Hanimlar telefonda size gosterilen hicbirseye inanmayin , o kadar basit ki manipule etmek . Bir partide arkadasim yanindaki arkadasi gozumun onunde canli konumu kendi evinde olusturup paylasti kizla, partiyi kiz arkadasi bilmesin diye . Size atilan hicbir konumun dogrulugu yok. Manipulasyonu basit. Suan ben de bu tarz gizlilik uzerine calismalar yapiyorum piyasada cok fazla uygulama mevcut.
Teşekkür ederiz açıklamanız için, artık bu bilgilendirmeden sonra adam uzaylı kaçırdı dese inanacak. Hatta kaynı da şahit olacak Gizemli kizz Gizemli kizz Hatta havada aniden uçarken pantolunu inip bir anda kendini bir kadının bölgesinde buldum dese inanırlar

Son düzenleme:
adam uzaylı kaçırdı dese inanacak. Hatta kaynı da şahit olacak Gizemli kizz Gizemli kizz Hatta havada aniden uçarken pantolunu inip bir anda kendini bir kadının bölgesinde buldum dese inanırlar
Konu sahibi okadar değildir ya. Bence a dan z ye herşeyin farkında kendisi. Küçük çocuğum var boşanamam dese çoğumuz eminim ses çıkarmazdı. Onu demesin tamam ama birşey de demesin, hele hele ihanet en son seçenek, aklıma dahi gelmez falan hiç demesin. Aklımıza hakaret resmen...

hanımefendi, adam ofise gidiyorum diyebilen bir adam, ofis de kapalı olsa güvenlik olmaz demek ki güvenliği 7/24 bulunan yerlerden, demek ki işi buna uygun bir iş
benim tek dediğim şey "evet böyle işler var herkes memur değil ben de yılbaşına iş teslim ediyorum" bu.

ben olsam dün geceden atlar giderdim işyerine evde oturup burada konu açana kadar
Katılıyorum sanayi sitesinde inalathanesi tamirhanesi vb olanlar teslim tarihine göre kendini ayarlayabiliyorlar mesela. Konunun devamını okumadım ama adamın dr itfaiyeci falan olmasına gerek yok resmi tatilde çalışıyor olması için. Hukukçuyuz misal müvekkille görüşme yapabiliyoruz gecenin 10unda bile

kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Başlığa cevap kocanız sizin yerinize düşünmüş senaryoyu siz de alıp kabul etmişsiniz 😅 aldatma ihtimali yok diyorsunuz hâlâ gerekçesini de söylemiyorsunuz. ben bir tahminde bulunayım, kocaniz bir hobbit bu yuzden ona bakan kadın olmaz 🥴

tabiki herkesin fikirleri farklı ama ben hamilelik ve çocuk gibi süreçlerin zorlugunun tamamen paylaşılması taraftarıyım.
hamilelik pek rahat bir süreç değil, eş kalkıp ben barda eğlenmeye gidcegim derse ben bozulurum açıkçası
her ilişkinin dinamiği bambaşka, bende zaten evli değilim çocukta asla düşünmüyorum 😅

Bu sitede gördüğüm kadınlar genelde yeni çocuğu olunca hatta hamileyken aldatılıyor, sanırım çocuk yaparken bir de beni aldatır mı çocuk olursa diye düşünmek gerekiyor.
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama okuduğum bir araştırmada bu kanıtlanmıştı sanırım. Çok sinir bozucu ama gerçekten de kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş 😡😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X