- 29 Mayıs 2021
- 13.117
- 85.051
- 36
- Konu Sahibi sonistasyonasti
Kadın düşman, kayın dost.Ben anlamadım kayın ne alaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın düşman, kayın dost.Ben anlamadım kayın ne alaka
Ruh hastasi la bu adam gdgdgdg,Yaz youtubeye çıkar.
Evet Allah bin kere razı olsun ondan, konu sahibine tam destekKadın düşman, kayın dost.
Hangi esnafın yılbaşı akşamı gece yarısına kadar yetiştirmesi gereken işi olup sabah eve 11.30'a kadar gelmiyor ya?
Gerçekleri söyleyenler niye kötü niyetli oldu şimdi? Siz inanmayı seçmişsiniz. Arayıp sorduğunuz herkese karşı komik duruma düştüğünüzle kaldınız bunu da bilin.samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Bi kere konu sahibi kocasinin onu aldatmasinin ihtimal dahilinde olmadigini söylüyor, cunku bence kocasinin seyine elektrik tesisatı dosetmis, kalkarsa carpiyo.Yıl sonu işleri için sıkıntılı bir kurumdayım ama işlerimiz cuma günü bitti.
Bu kadar acele ve gerginlik şüphelendirici.
Daha önceden yalan söyleyip bara gitmesi zaten mide bulandırır. Çünkü zaten açık görüşlüymüşsün birşey demezmişsin. O zaman yalan söylemesini gerektirecek şeyler olmuş.
Ve son olarak aldatmanın ihtiyaçla ilgisi yok şerefsizlikle ilgili bir konu.
Sevenleri ayirmanSabahtan beri olayı takip ediyorum, giriş gelişme sonuç hiç yaniltmadi...Hatta bir sonraki konu başlığı bile belli...Kadın düşmanlari toplaşıp toplaşıp adama iftira atıyorlar bacım sen bakma bunlara...Bu sefer izlemekle yetindim ama sonraki konuda ben yardım edicem sana...Delil toplama, nafaka tazminat beddua terapi çocuğa psikolog vs. hallederiz hepsini evellallah sen merak etme...Kadınlık öldu mü yav....
Bir dal beddua alırım etkili mi nefesinSabahtan beri olayı takip ediyorum, giriş gelişme sonuç hiç yaniltmadi...Hatta bir sonraki konu başlığı bile belli...Kadın düşmanlari toplaşıp toplaşıp adama iftira atıyorlar bacım sen bakma bunlara...Bu sefer izlemekle yetindim ama sonraki konuda ben yardım edicem sana...Delil toplama, nafaka tazminat beddua terapi çocuğa psikolog vs. hallederiz hepsini evellallah sen merak etme...Kadınlık öldu mü yav....
Tiksinerek gelmeyeni ayırmiyoruzSevenleri ayirman
Yok yav, kendi kelime kadar anca...Ama burdan toplu yapınca tutuyor benceBir dal beddua alırım etkili mi nefesin
İmzamı atıyorum....Kocam beni aldattığı kadindan çocuk yapmış kaynanamlarda biliyormuş beni bıraktı onla evleniyor nasıl anlamadım temalı konu çok yakında vizyonda
Sabahtan beri olayı takip ediyorum, giriş gelişme sonuç hiç yaniltmadi...Hatta bir sonraki konu başlığı bile belli...Kadın düşmanlari toplaşıp toplaşıp adama iftira atıyorlar bacım sen bakma bunlara...Bu sefer izlemekle yetindim ama sonraki konuda ben yardım edicem sana...Delil toplama, nafaka tazminat beddua terapi çocuğa psikolog vs. hallederiz hepsini evellallah sen merak etme...Kadınlık öldu mü yav....
Ortamda sinir gazı salinmamissa elin ayagin hala tutuyosa o koca o kapidan girmeye calisirken kafasini kapiya sıkıştırır insan normalde. Cocugu pışpışlayim da sonra sorarim hesabini diye düşünme rahatligindan nasip etsin Allah herkese.Bir de gercekten herkes kaldirabilecegi kisiyi buluyor sanki ya. Benim kocam yilbasi gecesi ise gittim diyerek gitmedigi ortaya ciksa, uzerine butun gece ulasamadigim halde sabaha karsi (!) bana sacmalama minvalinde bir mesaj atmakla yetinse, ertesi gun taaa ogleden sonra elini kolunu sallayarak eve gelmeye cesaret edemez.
Bence öyle olmaz. Kadın kocamın klonundan hamile kalmış yuvamıza kast etmeye çalışıyor iyi bir avukat tanıdığı olan var mı diye açarKocam beni aldattığı kadindan çocuk yapmış kaynanamlarda biliyormuş beni bıraktı onla evleniyor nasıl anlamadım temalı konu çok yakında vizyonda