- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
-
- Konu Sahibi Canansever
Evet japonların beyaz ten tutkusu var. Geyşalarda görebiliriz beyaz tene verdikleri önemi.
Ama açıkçası asaleti ten rengine bağlama olayını bu çağda saçma buluyorum ben. Asil bir görüntüsü olabilir, böyle düşünenlere saygım var ama hala güneşin zararlarından korunmak için değil de asil(?) olabilmek için güneşten kaçanların olduğunu bilmek üzücü...
Kiz benimde tenim hemen morarir
ha bu arada tv de izlemiştim. japonlar beyaz tene çok önem verirmiş. dışarı çıkarken mutlaka şemsiye ve eskiden memurların taktığı kolluklar olurmuş yalekelenmesin diye ona benzer bişi giyip dışarı çıkıyolarmış. bronz tenlilerde genelde tarımda uğraşan insanlar olurmuş küçümsenirlermiş
Öyle mi diyorsun canım..
Ben de siyah saçlıyken çok dikkat çekiyordum lisede. Beni görüp de sonradan tanıyan bir kız 'a sen o kızsın değil mi, çok tuhaf bir görüntün var dikkatimi çekiyordun' demişti bu özelliğimi belirterek. Tövbe sanki uzaylı görmüş.Bunları diyenleri toplucana İskandinav ülkelerine göndermeyi planlıyorum.
Simsiyah saç gerçekten sert duruyor beyaz tende, ama yumuşak tonlarda kahveler, kızıl kahveler mükemmel. Benim kendime en çok yakıştırdığım koyu renkler...
Nötrsün ama biraz da sıcağa kaçıyorsun sanırım. Yanaklarda allaşma tam olarak pembe beyaz tenin göstergesi değil, pembe beyaz ten biraz çiğ tavuk etini andırır, nötr beyaz adı üstünde nötr yani alt tonsuz düz renk görünür, sıcak alt ton biraz daha soluk olur. Kızılımsı kahveler yakışıyorsa ve yazın kolay yanıyorsan az da olsa sıcaklık barındırıyor olabilir tenin.
Elinin üzerindeki damarlara gün ışığında bakmalısın. Bazı yerlerimizdeki damarlar alt tona bağlı olmaksızın mor görünebiliyorlar.
Bu arada beyaz tenliler güneşte kızarır düşüncesi nereden geliyor acaba. :44: Ben bembeyazım ve kendimi bildim bileli kararırım yazın. Halk arasında genelde pembe beyazlar gerçek beyaz tenli olarak kabul edildiği için beyaz tenliler güneşte kızarır düşüncesi yaygın sanırım.
Pembe beyazsan beyazsın, sarı beyazsan açık buğday. Olur mu öyle şey ya.Her tenin alt tonu var ama pembe diye beyaz olmaz ki, pembe(soğuk) alt tona sahip ten olur.
sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bende evlenince ufacık bir yanlış harekette görünür yerlerimde morarma olursa naparım korkusu var.
Hemen morarırım yaa.
Umarım çok güçlü kapatıcılar vardır morluklar için. :/
iş yerinde biri var evli. arada sırada boynuna şal dolayıp geziyo.bnm başıma öle bişi gelse mumya olmam lazım
Kışın bir şeyler dolarsın da yazın napmak lazım :S. Yazın da kolye takılabilir belki. Kalın kolyeler.
Çünkü kapatıcı sürülse bile akar herhalde. :s
Kore'de de böyle. Orada bol bol beyaz pudra ve fondöten üretimi var.
Beyazlık çok önemli. Bir kadını aşağılamak için sen koyu renklisin de diyorlar hatta. Bir filmde izlemiştim.
Abartıyor uzakdoğulular bence. Batı özentisi oldukları için öyle sanırım.
Benim tenim muamma. Nötr dicem ama onda da tam emin değilim. Sarı ve beyaz kesinlikle baskın olmasa da yer yer ton değişimleri oluyor.
Damarda ışık da etkili galiba. Kışın mavi, yazın yeşil sanırım damarlarım. Sıcak olabilirim.
Çünkü kızıl tonları çok yakıştırıyorum kendime.
Ama sarı saç olmuyor. Ya da Megan Fox gibiyim diyim sana.
Ona da hiç yakışmıyor sarı saç mesela. O cinsim işte.
Böyle diyebilirim.
Halkın pembe beyazı, sarı alt tonlu cildi bildiğinden bile emin değilim.
Bence sen nötrsün. Çünkü sıcak ve soğuk alt tonda baskın tonlar oluyor, nötrdeyse baskın tonlar olmuyor ve arada kalıyor. Bu yüzden her rengi kabul edebiliyor nötr ten. Göz rengin elaydı yanlış hatırlamıyorsam. Göz rengi ela veya mavi-yeşil olanlar nötr oluyor genelde, sıcak rengi de soğuk rengi de taşıyorlar.
Beyaz olduğun için sarıyı yakıştırmaman normal, kaşların da koyuysa eğer soluk görünmüş olabilirsin. Bir de koyu renge alışmışsın, bir anda açık renge geçince tuhaf geliyor insana.
Renkli gözlü, nötr beyaz tenli olduğun için çok şanslısın, bir çok rengi taşıyabilirsin.
Canım genelde pembe olan beyaz tenli, sarı olan buğday tenli olarak nitelendiriliyor. Halbuki beyazın da buğdayın da alt tonu var. İnsanlar alt ton hakkında bilgi sahibi değil ama ten renklerini ayırıyorlar farkında olmadan; pembe beyaz, soluk sarı gibi. Pembe beyaz teni daha hassas olduğu için sarı beyaza göre daha beyaz kabul ediyorlar.O yüzden beyaz ten güneşte kızarır diye genel kanı var halk arasında.
Bunun evlilikle ne alakasivar kizsırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bunun evlilikle ne alakasivar kizBenim dizlerim morarir oda hep bi yerlere carparim is yaparken felan carpmadan duramamya kolum yakafam ya dizlerim
o kanının sebebi şuda olabilir. kılcal damarlar yüzeye çok yakın olduğu için(bi çok kişide). hava sıcakken kan dolaşımının hızlanmasıyla oluşan kızarıklıktır insanların kastetdiği :)
sarı mı sarı ırk asyalılarda olur. çekikler var ya onlar sarı işte moğol çin gibi
çekik olmayanlar sarı olmazlar belki güneşten biraz rengi değişmiştir.
lord of the rings teki arwen gibi tenim olsun isterdim. beyaz üzerine hoş makyaj saçı gözleri de güzel uyumlu. yani beyaz var bir de soluk beyaz var vampir gibi