- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
- Konu Sahibi Canansever
-
kıskanmıyorlardır. kıskansalar niye ruh gibisin vs desinler.
beyaz ten güzeldir ama cilt kusursuzsa.
eğer sivilce vs problemi varsa hiçte asil, güzel gözükmez.
Hım Bende saçlarımı Siyah Yapmayı Düşünüyorum Kötü Olurmu sence ? :)
cok haklısın arkadasımaman ya kim kimi niye kıskansın..
millet laf söylemek dedikodu fiskos yapmak için konuşuyodur işte.
kıskanılmak için bence ortalama güzelliğin baya bi üzerinde olmak lazım tabi o da kıskanan kişiye bağlı hiç iplemeye de bilir ki!!
bence gıcıklığına diyolardır..
insanları o kadar da kötü sanmayın.dünya güzeli bi arkadaşım vardı bi bakan bi daha bakardı. normalde çok beyaz ten sevmem ama o istisnaydı masmavi gözler,bebek sarısı saçlar bembeyaz pürüssüz bir cilt. hayrandım kendisine dile de getirirdim
çooook güzel bir kızdı
ve etraftaki kızlar da söylüyodu safanur ne kadar güzel olmuşsun yine ay maşallah felan diye.
herkes çekemez kötü laf söyler felan bunlar hikaye.biraz da insan kendi kendine kuruyor bence
kendinle barışık olcan gerisini umursamıycan
Bakın ne buldum;
Mavi renk tonuna sahip kişilerin damarları daha cilt yüzeyine yakındır. Cilt yapıları daha ince ve saydam dokuludur. Tenleri daha pembemsi ve kırmızı tonlarındadır.
Sarı alt tonuna sahip kişiler biraz daha tabiri caizse dayanıklı ve kalın dokulu cilt yapısına sahiplerdir. Mavi alt tonuna sahip kişiler kadar hassas da değillerdir. Özellikle güneşe karşı çok daha dayanıklılardır. Renk olarak ta daha bejimsi ve buğday tonlarındadırlar.
Alıntıdır
Kızarıklığın sebebi buymuş. Soğuk alt tonlu kişiler bu yüzden pembemsi görünüyorlarmış.
Sarı alt tonluyum, derim kalın ve dayanıklıdır. Rengimde hafif bejdir. Güneşte kızarmam, kararırım. Bu bilgi iyi oldu.
cok haklısın arkadasım
herkesın kendıne aıt güzelliği vardır ıster beaz tenlı .ıster kumral ,esmer olsun onemlı olan ınsan olsun
guzele guzel degebılen zaten kıskanc olamaz
pamuk prenses gibi olursun inan. var mı ötesi.
Yani Yakışır diyorsun
bence kar beyaz tende siyah saç kötü durur ,sert gösterir .siyah yerine kestane ya da kumral en iyisi .
kızılda alternatif olabilir.
bence erkekler beyaz,kumral ya da esmer ayrımı yapmıyorlar.nefes alabilen her kıza hastalar !
Beyazım Dedim Ama Kar Beyazıda Deyil YaniSiyah Kafamda Olan Renk Sadece .Düşünüyorum
Ben de beyaz tenlıyım kızlar..yaz gunlerı kızarmaktan baska hıc bır kötülügünü görmedim
onu da kremlerle halledebılıyorum..
erkekler beyaz tenlı kızları cok sevıyorlar bu arada
erkekler erkekler erkeklerr!!!!!!!!!!!!!!
her şey onlar için sanki..
ayrıca cvp gibi olacak ve saçma olacak ayrıca beni ilgilendirmiyor ama daha çok esmer beğeniyorlar...
ama cvp olaraktan söyledim yoksa beni ilgilendirmiyo zaten neyi beğendikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?