Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

kıskanmıyorlardır. kıskansalar niye ruh gibisin vs desinler.
beyaz ten güzeldir ama cilt kusursuzsa.
eğer sivilce vs problemi varsa hiçte asil, güzel gözükmez.

Kıskanan insan zaten kötü söz söyler.
Ayy ne kadar güzelsin, ne kadar hoşsun falan demezler ki.
Tabi ruh gibisin, soluksun, çok beyazsın diyecekler.

aman ya kim kimi niye kıskansın..

millet laf söylemek dedikodu fiskos yapmak için konuşuyodur işte.

kıskanılmak için bence ortalama güzelliğin baya bi üzerinde olmak lazım tabi o da kıskanan kişiye bağlı hiç iplemeye de bilir ki!!

bence gıcıklığına diyolardır..

insanları o kadar da kötü sanmayın.dünya güzeli bi arkadaşım vardı bi bakan bi daha bakardı. normalde çok beyaz ten sevmem ama o istisnaydı masmavi gözler,bebek sarısı saçlar bembeyaz pürüssüz bir cilt. hayrandım kendisine dile de getirirdim

çooook güzel bir kızdı

ve etraftaki kızlar da söylüyodu safanur ne kadar güzel olmuşsun yine ay maşallah felan diye.

herkes çekemez kötü laf söyler felan bunlar hikaye.biraz da insan kendi kendine kuruyor bence

kendinle barışık olcan gerisini umursamıycan

cok haklısın arkadasım
herkesın kendıne aıt güzelliği vardır ıster beaz tenlı .ıster kumral ,esmer olsun onemlı olan ınsan olsun
guzele guzel degebılen zaten kıskanc olamaz

canım benim ten rengim böyle :44: alt tonum ne oluyor şimdi anlamadım

cok haklısın arkadasım
herkesın kendıne aıt güzelliği vardır ıster beaz tenlı .ıster kumral ,esmer olsun onemlı olan ınsan olsun
guzele guzel degebılen zaten kıskanc olamaz

Evet öyle, güzele güzel demeyi bilen, daha doğrusu beğendiğine beğendiğini ifade edebilen kişi kıskanç değildir.
Burada bahsedilenler güzele güzel diyemeyen birkaç fesat insan.
Kendiyle barışık olamayan kompleksliler. (;
Çünkü insanlar zaten beğenmese gerçekten, bunu dile getirmiyor ki.
Aksine karşındakinin ne kadar beğenilen biri olduğunu görünce tavır yapıyor kendince.

Yani düşünüyorsun sonra, bu kadar insan çok güzelsin, fazla güzelsin diyip duruyor ama ordan bir iki tane ezik çıkıp laf etmeye kalkıp kendini komik duruma düşürüyor. Karşındaki insanın seni kıskanıp kıskanmadığını rahatça anlarsın zaten. (;
Kimse boş yere konuşmuyor bu mevzuyu. Yaşananlar, duyulan sözler, görülen pis bakışlar var ortada.

Son düzenleme:
Bazan güzele güzel diyemeyenler sessiz kalmayı tecih ediyorlar,soğuk bir hava estiriyorlar..Dikkatinizi çekmiştir......

bence kar beyaz tende siyah saç kötü durur ,sert gösterir .siyah yerine kestane ya da kumral en iyisi .
kızılda alternatif olabilir.

Ben de beyaz tenlıyım kızlar..yaz gunlerı kızarmaktan baska hıc bır kötülügünü görmedim
onu da kremlerle halledebılıyorum..
erkekler beyaz tenlı kızları cok sevıyorlar bu arada

Son düzenleme:
bence erkekler beyaz,kumral ya da esmer ayrımı yapmıyorlar.nefes alabilen her kıza hastalar !

bence erkekler beyaz,kumral ya da esmer ayrımı yapmıyorlar.nefes alabilen her kıza hastalar !

öyle mi dersin.

Kimi sevsem onun hep uzakta bir sevdiği vardı unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi…
Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırlardı. Kimi derinden sevsem o bir başkasını derinden hatırlardı.
Öylesine çok sevdim ki onları başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını sessizce içim acıyla kanayarak dinledim.
Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyiydim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden.

Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. ‘Ne olur bir daha beni aramayın!
Çünkü ben kolay unutamıyorum.
Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum.

Çocukluğumun o güzel bahçesini.’ Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni…
Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim…
O yedek sevgili! ….

Bir şizofrendim artık…
Yalanlar söylüyordum hem sana hem de ona…
Kendimi tanıyamaz olmuştum. Hangisi bendim?
İçimdeki o güzelliğiyle dünyayı elde etmeye kışkırtılmış karanlık ve ilgi tutsağı kadın mıydım; yoksa uğruna hayatından vazgeçmeye hazır olduğu aşkına mahkum ezilmiş kapılarda bırakılmış verdiği güven ve taşıdığı masumiyetle sana cazip gelmeyen o sevdalı kadın mı?

İkisi de olmak istemiyordum.
Ama ikisinden de vazgeçemiyordum.
Sanki biri olmazsa diğeri yıkılacak gibiydi.
Birbirinden nefret eden ve birbirinin varlığına tahammül edemeyen bu iki benlikle yalnız kaldığımda çıldıracak gibi oluyor ağır ağır ruhumu öldürüyordum.
Artık yalnız kalmak dayanılmaz olmuştu benim için.
Seni göremediğim zamanlar ona gidiyor onu göremediğim zamanlar sana sığınıyordum.

İçimdeki bu birbirine aykırı iki kadın beni durmadan diplere çekiyordu…

İşte o zaman sevgili diye dünya diye hayat diye baktığınız her boşluğu artık sadece sizin o yaralı benliğiniz doldurur.
Nereye hangi kalabalık şehre gitseniz peşinizden o ıssız o karanlık ormanınızı birlikte götürürsünüz.
Nereye gitseniz kendinizi orada kaybolmuş hissedersiniz.

Yollarda kime rastlasanız çıkartıp onun fotoğrafını gösterirsiniz.
Bu insanı tanıyor musunuz buralardan geçti mi onu gördünüz mü diye sorarsınız.

Aslında kaybolan o değil sizsiniz; aslında o diye sorduğunuz kendinizdir…

dünya iki renk bence siyah ve beyaz. Kendini beyaz düşün. iki rengin ortası olmamak lazım değil mi?

Tamam kız Gaza Geldim Bencede Öyle Boyucam Nede Olsa Çarşılıyım Beşiktaşın Simgesi Olurum Beşiktaşlıyız Nede Olsa gurur duyarım

Canım Saçımı bu model Yapıcam Klasik Yani Olur mu ?

Buda Benim

Ben de beyaz tenlıyım kızlar..yaz gunlerı kızarmaktan baska hıc bır kötülügünü görmedim
onu da kremlerle halledebılıyorum..
erkekler beyaz tenlı kızları cok sevıyorlar bu arada

erkekler erkekler erkeklerr!!!!!!!!!!!!!!

her şey onlar için sanki..

ayrıca cvp gibi olacak ve saçma olacak ayrıca beni ilgilendirmiyor ama daha çok esmer beğeniyorlar...

ama cvp olaraktan söyledim yoksa beni ilgilendirmiyo zaten neyi beğendikleri

tmm esmer begensinler..

Kışın cildim çok güzel.Hiç leke yok..Hamileliklerimde de hiç lekelenme olmadı..Ama yazları güneş lekeleri oluyor.Bu durumdan hiç hoşnut değilim Dün dermatoloğa uğradım..Bazı ilaçlara kasım ayından itibaren başlayacakmışım..Açık renk ve hassas yapılı cildleri güneşten muhakkak korumak gerekiyor..Zaten bronzlaşmayı falan sevmiyorum artık....

Canansever son fotograftaki halin çok hoş, saç rengi ve modelide .

NarMik doktorun hangi koruyucuyu önerdi.

Bu arada kızlar bende inanılmaz beyazım .herkes biraz bronzlaş ,güneşe çık der ben ise yanmamak için güneşten sürekli kaçarım:)napayım seviyorum beyazlığı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…