- 8 Nisan 2012
- 742
- 0
-
- Konu Sahibi Canansever
E o zaman problem ne? :44:
bende beyaz tenliyim .. birtane bile sivilce ciktimi her zaman "hey bende burdayim" der ..
kizil oldugum icinde bebeklerin günes kremlerinden kullanmak zorundayim ... ben seviyorum ama tenimi pamuk gibi yumusak, süt gibi beyaz
Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ?
Ruh Gibisin Bembeyazsın Diyorlar Dalga Geçiyorlar Sinir oluyorum
seni benden daha iyi kmse anlayamaz, ben beyaz ötesydm her yerde dikkat çekyordum uyandğmda yanalardan kaçıyordum ve bende öyle takntı halne geldki nefret edyorum beyaz tendenen azndan kendmde. ama solaryum ve tatil sağolsun, tatlden sonra ve kışın solaryum desteği yaptğm için hiç açılmıyorum ya tabi açılıorum ama buğday tenli oluyorum tatldede esmerleşyorum diledğm kadar. bence solaryuma gdeblrsn,ama dozajnda. benm artık rüyalarıma giriodu ya ben çok beyazdm ve insanların aaa sen ne kadar beyazsn bişeymi süryosun yoksa kendi teninmi demelernden dünyam kararmıştı
Kaç yaşındasın? Arkadaşlarının ortalama yaşı kaç? Nerede yaşıyorsun? :26:
Canım Ben Doğallıktan Yanayım Gerçeği Bizim akrabalardan bir Ben Bembeyazım Avantaj mı Dez Avantaj mı Bilmiyorum
canm benm solaryuma girdğimi kmse anlamıyor sewglm bile :) çünkü bu şeklde daha sağlıklı duruyor, bence bunu awantaj yada dezawntaj olarak ele alma esmer olmanında beyaz olmanında eksileride war artılarıda. sen kendni nasıl mutlu hssedceksen öyle ol
Arkadaşların problemli bence.Her şeye bir bahaneleri var.Onlara kendinle ilgili fikirlerini sorma bana kalırsa.
Ten Rengimi Seviyorum Açıkcası ama Etrafımda Uzaylıymışım gibi Davranmasalar Daha Mutlu Olucam !