- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
- Konu Sahibi Canansever
Bence sen nötrsün. Çünkü sıcak ve soğuk alt tonda baskın tonlar oluyor, nötrdeyse baskın tonlar olmuyor ve arada kalıyor. Bu yüzden her rengi kabul edebiliyor nötr ten. Göz rengin elaydı yanlış hatırlamıyorsam. Göz rengi ela veya mavi-yeşil olanlar nötr oluyor genelde, sıcak rengi de soğuk rengi de taşıyorlar.
Beyaz olduğun için sarıyı yakıştırmaman normal, kaşların da koyuysa eğer soluk görünmüş olabilirsin. Bir de koyu renge alışmışsın, bir anda açık renge geçince tuhaf geliyor insana.
Renkli gözlü, nötr beyaz tenli olduğun için çok şanslısın, bir çok rengi taşıyabilirsin.
Canım genelde pembe olan beyaz tenli, sarı olan buğday tenli olarak nitelendiriliyor. Halbuki beyazın da buğdayın da alt tonu var. İnsanlar alt ton hakkında bilgi sahibi değil ama ten renklerini ayırıyorlar farkında olmadan; pembe beyaz, soluk sarı gibi. Pembe beyaz teni daha hassas olduğu için sarı beyaza göre daha beyaz kabul ediyorlar. O yüzden beyaz ten güneşte kızarır diye genel kanı var halk arasında.
Evet ela, yer yer yeşil, çok değişken bir göz rengim var. :)
Ben de kendimi çok şanslı hissediyorum.
Çok tuhaf oluyor aniden geçiş yapınca. Ruh gibi gözükmek istemiyorum. Açık renkleri hiç sevmiyorum.
Bir daha da yapmam. Ama o kadar açtım saç rengimi, şimdi sürekli akıyor koyuya boyayınca. :/
3 kez boyadım, hala çok açık malesef. Ama yazın idare eder.
Sonbaharda yine koyulaştıracağım kahve kızıllı bir tonla.