Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Canım bende beyaz tenlıler kervanındayım.Öylekı boyle bırfotografta falan veya bırıyle yanyanayken dırek sırıtıyorum yanı.Ama nıye dert edıyosun kı ıstedıgın zaman bronz ıstedıgın zaman beyaz kullanabılırsın tenını :KK3:Birde beyaz ve bembeyaz dıye bırsey yoktur.Bazıları kumrala bıle beyaz ten dıyor hayır beyaz ten farklıdır.Soluk beyaz dıye bırseyde yoktur beyaz ten zaten soluktur o dıgerlerının yanında daha beyaz oldugu ıcın soluk denılıyor. Sac rengıne dıkkat edıceksın sarısın oldugun zaman dogal kullanmak pek olmuyor cunku hasta gıbı gosterıyor bunların ipuçları var

Son düzenleme:
Canım bende beyaz tenlıler kervanındayım.Öylekı boyle bırfotografta falan veya bırıyle yanyanayken dırek sırıtıyorum yanı.Ama nıye dert edıyosun kı ıstedıgın zaman bronz ıstedıgın zaman beyaz kullanabılırsın tenını :KK3:Birde beyaz ve bembeyaz dıye bırsey yoktur.Bazıları kumrala bıle beyaz ten dıyor hayır beyaz ten farklıdır.Soluk beyaz dıye bırseyde yoktur beyaz ten zaten soluktur o dıgerlerının yanında daha beyaz oldugu ıcın soluk denılıyor. Sac rengıne dıkkat edıceksın sarısın oldugun zaman dogal kullanmak pek olmuyor cunku hasta gıbı gosterıyor bunların ipuçları var

Beyaz ve bembeyaz ten vardır. Öyle bir şey yoktur ne demek. :KK70:
Bir sürü tonu var tenlerin. Beyaz tenin de aynı şekilde.

beyaz ten en güzel tendir bence.... erkeklerin de bi bayanda en çok aradığı şey bembeyaz bi tendir.... bronz çılgınlığı bi kaç sonradan görme görgüsüz kıskanç kadının uydurduğu bi saçmalık bence :KK70: tamam iyi korumak zorundayız, bakımı zor, sürekli güneş kremi kullanmak gerekior ama her nimetin bi külfeti vardır değil mi :KK66:

Beyaz ve bembeyaz ten vardır. Öyle bir şey yoktur ne demek. :KK70:
Bir sürü tonu var tenlerin. Beyaz tenin de aynı şekilde.

Bugdaya yakın tenlerı bıle beyaz olarak der bazıları.Bır makyoz soylemıstı bunu bana beyaz ten bellidir.Meryem uzerlı beyazdır.Bu belli birşey diğer tenlerın tonunu bılemem beyaz boyledır . O tamamıyle halk arasında yalnıs bır soylence bugday tenlıye bıle beyaz dıyenı gordum.

Bugdaya yakın tenlerı bıle beyaz olarak der bazıları.Bır makyoz soylemıstı bunu bana beyaz ten bellidir.Meryem uzerlı beyazdır.Bu belli birşey diğer tenlerın tonunu bılemem beyaz boyledır . O tamamıyle halk arasında yalnıs bır soylence bugday tenlıye bıle beyaz dıyenı gordum.

Evet buğdaya beyaz diyen var.
Benim kastettiğim onlar değil.
Beren Saat'e bile bembeyaz tenli diyenleri duydum. :s
Neyse...
Gerçekten beyaz olmaktan söz ediyorum ama bazılarında pembelik yoğun olurken, bazılarında sarılık, bazılarında ise nötr bir alt ton barınıyor.
Bu sebeple kategorize edilebilir beyaz ten.

Son düzenleme:

ama meryem üzerli de nicole kidmanın yanında daha koyu tenlidir ya da kristen stewartın

nicole-kidman-breasts-black-skirt-0.jpg

kristen-stewart-vogue-uk-640x960.jpg

meryem_uzerli_hurrem_sultan_foto_galeri_resimleri-7.jpg

beyaz tenli insnaların sayısı daha az. sayısı az olan da daha avantajlıdır tabi. beyaz teni kullanmayı bilcen tabiki daha güzel. hem bazı erkekler soluk yüzkü kızları seksi bulabiliyor.

beyaz tenli olmak için can atanlar var ...yazın yanabilirsin ama hiçbir zaman beyaz olamazsın...avantajı var aksine...

bence beyaz ten bayanlara çok yakışıyor
bense esmerim beyaz görüneyim diye çok uğraşmışımdır:21:

Ben bastan ayaga her tarafı bembeyaz bı ınsan olarak bunu avantaj olarak gormenı ısterım Cunku herkes aynı..Cok az beyaz var..Benım aklıma hep Nıl karaıbrahımgıl gelıyor..Ole bembeyaz tenıyle sahılde guneslendıgı klıp .. Tabı ben arada kudurup epesmer olmak ıstıyorum calısıyorum ama cıldımıde sevıyorum yaniii :KK12:

Ben de beyaz tenliyim, memnunum :) Bence önemli olan saçta da kıyafette de kontrastı yakalamak. Dezavantajı cilt problemlerinin daha belli olması, hafif makyaj yapmayınca ruh gibi olmak vs vs :/

Ben bazen rahatsızlığını duyuyorum soluk görünmekten yana ama bence beyaz tenli olmak güzel, birde hafif sarışınlık varsa..
Ben memnunum valla..

bence harika bir şey. ben de güneş ışığında florasan gibi parlayacak kadar beyazım. kendimde en çok beğendiğim ve en çok iltifat aldığım özelliğim de bu diyebilirim. eğer sen de sağlık sorunu nedeni ile değil de genetik olarak bembeyaz bir tene sahipsen keyfini çıkar. eleştirenleri boşver onlar her zaman var esmer olsan esmerliğini eleştirirler, uzunsan uzunluğunu, kısaysan kısalığını. yaz kış yüksek koruma faktörlü koruyucu kullanmayı da unutma :))

Bence çok çok beyaz olmadıkça güzel bir durum. Bende beyazım. Ben makyajla bazen sadece pembe tonlarında allık kullanıyorum. Bazen de bronz makyaj yaparak beyazlığımı kapatıyorum. Makyaj sağolsun artık herşeyin bir çözümü var.

Son düzenleme:
Teyzemin bir lafı vardır güzelliğin yüzde ellisi açık tenli olmaktır :) . Şaka bir yana biz istediğimiz zaman esmerleşebiliriz ama esmerlerin öyle bir şanslarıda yok . Açık tenli olmaktan memnun olanlardanım bende.

Ben de beyaz tenliyim ve beyaz tenliliği avantaj olarak görüyorum hele bir de saç rengi koyuysa daha bir güzel duruyor.Koyu derken boya değil de doğal yoldan koyu renk.Kirpik ve kaş rengi de saç ile aynı olduğu için çok güzel duruyor.
Makyaj yapıldığında her ton yakışıyor pembe,kahverengi,kırmızı...
Ama esmerlerin o şansı yok yani pembe ruj sürdüklerinde pek güzel durmuyor.Kahverengi renkte ise ten rengine yakın renk olduğundan dudakları belli olmuyor ve kırmızı rujda çok cart duruyor.
O yüzden iyiki beyaz tenliyim. :)

Ben de beyaz tenliyim küçükken arkadaşlarım ruh falan diye dalga geçiyorlardı, büyüyünce yani şimdi de hep alacakaranlıktaki vampirlere falan benzeten oluyor:) Geçen gün şort giydim bacağımda beyaz çorap var sandılar:) Daha dün arkadaşım hiç güneş görmedin mi sen dedi... Güneş görsem de bişi değişmiyor kızarıyorum sonra gene beyaz oluyorum esmer olamıyorum... ama bunları söyleyen arkadaşlarımın hepsinin suratında sanki beyaz tenli olmak çok ama çok çirkinmiş gibi bir surat ifadesi oluyor bi annem diyor onlar seni kıskanıyorlardır erkekler beyaz tenlileri sever diyor ordan bi rahatlama oluyor ama ben de beyaz tenimi seviyorum açıkcası insan kendini beğendiği sürece sorun yok... Benim tek sorunum güneşte yüzümün hemen kızarması :) ve göz kalemi sürmediğimde soluk duruyor olmam... boşuna dememişler esmer ten doğuştan makyajlıdır diye :)

X