Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Kesin göçmendir o. Bulgaristan göçmenidir hatta..

Kimbilir artık :) Annesi kapalı bir bayandı,çok beyaz değildi öyle...Babaannesi de kumral tipliydi..Çocuk o kadar beyazdı ki hiç abartmıyorum tabi ışığın da etkisi olabilir beyaz külotlu çorap giydirdiler sandım...

Her şey de olduğu gibi buda senin beyaz tenini kullanıp kullanamamana bağlı bir durum ama bence ne olursa olsun avantajdır :) yüzün böyle karanlık olsa daha mı güzel olucaktı bazı insanlar var ki kapkara bence bir kadında beyaz ten her zaman mükemmeldir :)

Baba tarafı beyazdır onun. Kız çocuğu halaya benzer derler.
Benim de annem açık buğday, anne tarafım buğday ve esmer ama baba tarafım sarışın, renkli gözlü, beyaz tenli. Babannem pamuk gibi bembeyaz.

Babannesi de kumralmış ya. O zaman dedesi beyazdır.
Bir de bazen çekinik genler kendini gösterebiliyor. Son zamanlarda çok rastlıyorum annesi babası kara kaşlı kara gözlü olup da sarışın, renkli gözlü olan bebelere. Soruyorsun; ailede kim renki gözlü? Babannesi, anannesi.

Bende aşırı beyazım ve ne dogru duzgun allık kullanabılıyorum ne ruj çok soluk gorunuyorum.Hep bugday tenlı olmak ıstemısımdır

Bende beyaz tenliyim ve BENIM icin cok guzel bir avantaj. Bana her makyaj tarzi renkleri yakisiyor, Sac rengi desen oyle. Saclarim koyu tenim beyaz. Ve istedigim zaman solaryuma girebilirim. Kiliktan kiliga girebilirim yani hahahahahha

Çok güzel bence beyaz ten özellikle beyaz tene kıpkırmızı saç çok güzel gidiyo. Tabii 25 yaşından sonra yaşa gitmiyo ama olsun.

Bende aşırı beyazım ve ne dogru duzgun allık kullanabılıyorum ne ruj çok soluk gorunuyorum.Hep bugday tenlı olmak ıstemısımdır

Canım niye allık ruj kullanamıyorsun? Beyaz tenlilere benim en yakıştırdığım allık tonu uçuk pembe. Çok güzel oluyor.
Mat rujlar ya da dudak kalemleri de çok güzel oluyor.

bende beyaz tenliyim.
beyaz ten bana nasıl bir avantaj sağlar, yada nasıl bir dezavantaj sağlar?
bilemedim.

banada ruh gibisin biraz bronzlaş diyolar, farkım olsun herkez bronz olmak zorunda değil diyorum.

Bence de beyaz ten güzeldir. Ama çoğu kişinin dediği gibi zordur da. Ben de beyaz tenliyim yüzümde ne çıksa belli oluyor çok çabuk kızarıyor falan. Ama yine de iyiki beyaz tenliyim :)

Valla onu bunu bilmem, tatilde haşlanmayan beyaz tenli var mı?

Ben buğday tenliyim, yine yandım tatilde bronz oldum. Ben şimdi çirkinmiyim, saçlarımda kızıl, uuhuuuuuu, biraz daha yansam köle olcam demek ki

Çoğu fondöten markaları beyaz tenlilere göre renk yelpazesi sunuyor,avantajdır diyebilirim

Ben de aksine beyaz tene uygun fondöten ve pudra bulamadığım için şikayetçiyim.
Diorda, chanelde falan var ama maybelline, loreal, yves rocher gibi markalarda yok ne yazık ki.
Maybellinede vardı tam bana uygun bir ton, köpük fondöten ama kaldırdılar o rengi, koyusu geldi yerine.

bu kedi35 gercekten bir gerizekalıymış..:)
zaten hesabı da gecici olarak pasifleşti..
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir diye buna derim ben:)
kk editörüne tesekkürler...

Aa ne komik konusmalar yasanmis burda avantajlarida var dejavantajlarida tabii her tip cilt rengi gibi.

Turk erkekleri genelde sarisinlari daha cok seviyorlar, avrupada tam tersidir..esmerleri daha cok begenirler. Millet onca para verip solaryuma yatiyor biride cikmis kole diyor.

Sanirim esmerleri degilde zencileri kastetti…maalesef beynimize empoze edilenler diyelim. Allah katinda hic bir kul digerinden ustun degildir, heleki fiziki ozelliginden dolayi asla. Rabbim vermis biz kimiz onu begenmeyelim dimi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…