Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vealeykumselam canım hoşgeldinselam kızlar.
bugün diyetimin 9. günü. motive olmak için yediklerimi yazmaya karar verdim.
sabah: 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4 top peynir, domates, çok az portakal suyu
öğlen: 1 orta kâse zeytinyağlı bamya, 2 bol kıymalı az pirinçli az yağlı biber dolması
akşam: 1 bardak yağsız unsuz mercimek çorbası
işim gereği ben öğlen yatıp gece kalkıyorum. bu nedenle akşam yemeğimi az önce yedim :)
yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt içiyorum. içine genelde yarım muz, 1 tatlı kaşığı yulaf ve biraz tarçın koyuyorum. aç kalınca uyuyamadığım için böyle bir yöntem buldum. şimdilik kilo verme sürecimde olumsuz bi etkisi olmadı.
9 günde 1.9 kg verdim ama yarısı ödemdir muhtemelen :)
çayı şekersiz içemiyorsanız size ufak bir öneri: migroslarda meyveden şeker diye bi ürün satılıyor sıvı şurup gibi. %100 elmadan yapılıyor ve kalorisi şekerden bir tık daha az. en azından sağlıklı görünüyor içerik bakımından. beyaz şekere bin basar. ben biraz ondan kullanıyorum iyi geliyor.
Merhaba, hoşgeldin canım. Benim de içeceklerde şekerle aram yok. Çocukluğumdan beri içeceklerde şeker kullanmam. Şekere alternatif aramaktansa, yavaş yavaş azaltarak tamamen vazgeçmeyi denesen? Bunu başaran bir çok kişi çayın tadı ne güzelmiş diyor.selam kızlar.
bugün diyetimin 9. günü. motive olmak için yediklerimi yazmaya karar verdim.
sabah: 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4 top peynir, domates, çok az portakal suyu
öğlen: 1 orta kâse zeytinyağlı bamya, 2 bol kıymalı az pirinçli az yağlı biber dolması
akşam: 1 bardak yağsız unsuz mercimek çorbası
işim gereği ben öğlen yatıp gece kalkıyorum. bu nedenle akşam yemeğimi az önce yedim :)
yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt içiyorum. içine genelde yarım muz, 1 tatlı kaşığı yulaf ve biraz tarçın koyuyorum. aç kalınca uyuyamadığım için böyle bir yöntem buldum. şimdilik kilo verme sürecimde olumsuz bi etkisi olmadı.
9 günde 1.9 kg verdim ama yarısı ödemdir muhtemelen :)
çayı şekersiz içemiyorsanız size ufak bir öneri: migroslarda meyveden şeker diye bi ürün satılıyor sıvı şurup gibi. %100 elmadan yapılıyor ve kalorisi şekerden bir tık daha az. en azından sağlıklı görünüyor içerik bakımından. beyaz şekere bin basar. ben biraz ondan kullanıyorum iyi geliyor.
Günaydın ablacımGünaydın...
Nöroloji uzmanının tavsiyesiyle kilo verme macerami bitirdim ve tamamen kilo korumaya odaklandım. 62-65 bandında kalmamı istedi. Sabah tartildigimda 63.3 idim.
Yürüyüşe devam edebilirsem, daha fazla vermemek için yavaş yavaş porsiyon büyütmeye geçeceğim.
Çok şükür...![]()
çok teşekkürler canım <3 çok denedim. maalesef olmadı. o zaman canım çay içmek istemedi ve daha çabuk acıktımMerhaba, hoşgeldin canım. Benim de içeceklerde şekerle aram yok. Çocukluğumdan beri içeceklerde şeker kullanmam. Şekere alternatif aramaktansa, yavaş yavaş azaltarak tamamen vazgeçmeyi denesen? Bunu başaran bir çok kişi çayın tadı ne güzelmiş diyor.
Kilolarını sağlıkla verirsin inşallah.![]()