Beren Saat gibi olmak istiyorum

bence beren makyaj güzeli. makyajsız kötü gözüküyor. yani kötü gözüküyor demeyeyim güzel gözükmüyor diyeyim. oyunculuğuna gelince ben açıkçası pek beğenmiyorum.

makyajsız berbat.yüzünde bir sürü iz var.o kadar makyaj kime yapılsa güzel olur merak etmeyin...

beren tek kelımeyle mukemmel bır bayan ona butunuyle benzemek ıcın butun servetımı verırdım..(ama yokkı)tuba ise oda gercekten super yalnız onun yuruyusu bır acaıp..favorım beren

makyajsız berbat.yüzünde bir sürü iz var.o kadar makyaj kime yapılsa güzel olur merak etmeyin...

makyaj kıme yapılsa gusel olur demıssın ama..ben buna ınanmıyorum..çirkini gusellestırır guzelın ıse guzellıgıne servet katar...delikafadulden

başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin :sm_cool şarkı geldi aklıma başkasına özenmeyin derimmm başkası gibi olamazsın çünkü o yüzdenn taklitçilikten kaçının derimm lmaz:

allah aşkına yapmayın nesi güzel onun makyaj güzeli,diger aşka sürgün ve diger dizisinde güzeldi ama şimdi deill ona benzemeye çalışmayınn sizler ondan 1000 kat güzelsiniz yaaa boşverinn

beren saati çok abartılı buluyorum hele ki hatırla sevgili de o kadar tiyatro kökenli arasında acemilik paçalrından akıyordu..ben oyunculuktan anlamam ama çok göze batıyor.iki mimikle işi kotarmaktadır..tubada çok ruhsuz ve tonsuz konuşmakta ve tekdüzedir.ikiside ahım şahım olmasada güzeldirler ama dikkatinizi çektimi bilmem duruşları yürüyüşleri bile bir tuhaf. kara kaş kara göze para vermiyorlar demişsiniz ki acı gerçek popülaritelerini güzelliklerine borçlular ..yapımcılar cin gibi halkın kimi görmek isteidğini biliyor..güzellikleri onları bir adım öne geçirip yapımcıya da deli para kazandırıyor..hele ki türkiye de herkes hakettiği gibi yerde değil...ticari kaygılar öne çıkıyor..aksi olsa kıyıda köşede bu kadar yetenekli tiyatro kökenli oyuncu var niye onları göremiyoruz bilemiyoruz?ama size istisna verdim konservatuarlı bir bulut olsamın fettan asiyesi..ha birde hacettepe mezunu güzelve yetenekli bir kadın deniz çakır diyebilirim..malesefki görüntü yeteneğin önüne geçmektedir..int.bir gezin herkes benimle hemfikirdir..

evet eğitim önemli ama alaylı olmak diye de bişey vardır bilmem biliyormusunuz...önmli olan insanın kendini yetiştirmesi tek başına eğitim de bi işe yaramıyor..deniz çakır iyi oyuncu evet bunu inkar etmiyorum..ama her dizide de deniz çakır oynucak diye bişey yok ki..bi kere deniz çakır ne asi ye yakışır ne de aşk-ı memnu ya...ne tarlada çalışmak yakışır deniz çakır'ın eline,ne de gerektiği zaman hem seksi hem de şirin olablir...yasemin hadivent türkiyenin yıldızları programından çıkan biridir..o da beren le aynı şartlara sahipti,o da çok güzel biri...hatta o 1.oldu döneminde,beren 2. neden yasemin beren kadar popüler değil o zaman..sadece güzellik ön plandaysa yasemin yarışma derecesi yönüyle 1adım daha önde berenden...buna ne diyeceksiniz..beren saat o büyük kadronun arasında acemiydi evet..ama kusura bakmayın yılların oyuncularıyla daha kariyerinin başında olan birini karşılaştıramazsınız..onların koşullarına eriştiğinde yapmalısınız bu karşılaştırmayı...

tuba ve berenin güzelliklerini bilmem ama oyunculuklarını beğenmeyen bence oyunculuktan anlamayandır
her ikiside rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar bence
hele berenin mimik hareketleri herşeyi gözleriyle anlatması bence yetiyor
gözleriyle konuşuyor adeta dizide..
tuba da başarılı fakat biraz donuk
ama sanırım onun yapısı öyle çünkü normal hayatta da çok donuk bir kız
ıhlamurlar altında , asi gibi dizilerde hep aynı rolleri üstlendi
biraz değişik rollerde oynaması gerek bence..

deniz çakır bihter i berenden kat be kat güzel oynardı eminim...rol için kılıktan kılığa girilir.ona bakarsanız berende çocuk suratlı hatırla sevgilide yaşlılık halleri çok yapaydı mesela-hele ağlaması öylesine yapmacıktı ki.ama beren bihter gibi bir kadın için çok ama çok hafif kalıyor...charlize therondan bir rolü için acayip çirkinleşmişti mesela...yasemin hadivent belkide kariyerini iyi yönetememiş olabilir onu bilemem başka nedenleride vardır..fakat beren in şansı daha öncede dediğim gibi tomris giritlioğlu gibi bir yapımcıyla tanışmasıdır..yoksa oda kaybolurdu...bire şunu söyleyeyim..tvde ticari kaygılar öne çıkar..eğlendirme gibi...tv sanat yapma yeri dğildir...o yüzden yetenek 2,plandadır tv söz konusu olduğunda..halk göze güzel görüneni ister tvde..

Son düzenleme:

daha dünyaya gelmemişken yaşanan olayları canlandırdı beren saat...daha kariyerinin başında mükemmel olmasını bekliyorsunuz siz anladığım kadarıyla..neden hafif kalıyor ben onu anlayamıyorum..aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba...deniz çakırla beren saatin karşılaştırıldığı yer değildir bu topic.. başından beri bir deniz çakır tutturmuşsunuz gidiyor...beğenmeyebilirsiniz bereni ama sanırım deniz çakır la onu kıyaslamayı görev edinmişsiniz kendinize... ne mutlu berene tomris giritlioğlu gibi biriyle tanışmış..ama bir şey daha eğer ki yeteneği olmasa tomris giritlioğlu gibi bir bayan beren saat te ısrar etmez...tv sanat yapma yeri değildir sözünüze de bir açıklama getirmek istiyorum..evet tv de sanat yapılmaz... belli bir yeteneği kapsamında güzel oyuncular seçilir..ama yine de yetenek olmazsa o güzeller bir hiçtir... bilmem anladınız mı??? güzellikten önce yetenek gelir unutmayın...

bnde angelina jolie olıyım o zmn kendinize iyi bakın sadce herkesten güzel olursunuz zaten birilerine benzeyeme calısmayın onlar size benzemeye calıssın baktıkca aaaaaaaaaaaa

"kızlar beren saatin dizideki makyajını şaçını kıyafetlerini çok beğeniyorum nereden giyiniyor yada nasıl onun gibi bir tarz yakalayabilirim" demıs arkadas ama konu beren ın egitim durumundan tut diger oyuncularla kıyaslamalara kadar gitmıs ...

kızlaar geçmiş sayfalarda ona benzemek için neler vermezdim yazanlar olmuş..lütfen kendinize bu kadar haksızlık etmeyin..tarz yapmak birazda para işi..ama kıyafetleri çok ütopik dikkat ederseniz...yni uzay yolu giysisi gibi.eda taşpınar giyiniyor birde öyle.evin içinde şıpıdık terlik giysinler demiyorum ama kıyafetler çok abartılı..ince yüksek topuk sallantılı küpeler..ya insan kot pantolonda giyer...şunu söyleyeim nikah nişan resimlerini koyan dehşet güzelikte kk hatunları gördüm varmı ötesi....kendinizide beğenin...

bu arada sevgili merveee...burası demokratik platform bende görüşlerimi özgürce açıkladım.beğenmiyorsam beğenmiyorumdur..bu benim şahsi fikrim...kaldı ki aşağı yukarı benim gibi düşünen insanlarda var dile getirip...5 6 yıldır bu işi yapıyor dediğim gibi hs de 2 yıl o kadar tiyatrocuyla çalıştı ama birşey kapamadı.bence böyle ötesi yok.ama rica ederim beğenmiyorum diye siz oyunculuktan ne anlarsınıza getirmeyiniz.ben zevksiz biri değilim bunu da çok iyi bilirim..uslubunuz çok sert olmuş..ben deniz çakırı savunmadım ki sadece örnekler verdim...ama siz beren hanımı öz evladınızmışcasına ateşli bir şekilde savundunuz...eğitimle yeteneği de asla bağdaştırmam..mesela başka örnekler vereyim;bergüzar korelde okulludur ama bence ifadesizdir....berrak tüzünataç alaylıdır ama elveda rumeli de vahide rolüyle döktürmüştür..yani bana göre berene gelene kadar her yönüyle parmakla gösterilecek bir sürü yıldız vardır..tomris hnm daha iyisini bulduğunda pek tabi ki berenin yerini doldurur...

Son düzenleme:
ooooooooooooooo hanımlar uçmuşsunuz siz yawwwwwwwwww. yorum yapmayacağım dedim ama duramadım valla.delikafadulden
beren saatte çocuksu bir güzellik var. makyaj yaptıklarında içindeki kadın dışarı çıkıyor. ama öle ahım şahım bir güzelliği yok ki ona benzemek için çalışın.
sizin yapmanız gereken sadece içinizdekiş kadını ayaklandırmak. siyah ağırlıklı güzel bir makyaj yapın yada yaptırın. saçlarınızadan dalgalı fön çekin alın size dişi kendiniz. bırakın bu bereni, onu bunu kendinizi keşfedin yeterde artar bilem emin olunki berenden daha çok beğeneceksiniz halinizi.-tatlicadiarzu-
hadi kolay gelsin size bakem!!!...:lepi:-tatlicadiarzu-

kızlar ama bir soru sorayım siz berene mi benzemek istiyorsunuz yoksa bihteremi?

arkadaslar konu aldı basını gitti bu konuyu acan kısı ne sormus konu nerelere gitmıs

evet,senin gibi düşünen insanlar var ama hiçbirisi kıyaslama yoluna gitmedi...neyse bu konuyu devam ettirmeyi isterdim ama ynlış topic te daha fazla devam etmek istemiyorum..kaçmak gibi algılama sakın,uzadığını düşünüyorum sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…