makyajsız berbat.yüzünde bir sürü iz var.o kadar makyaj kime yapılsa güzel olur merak etmeyin...
tuba nın ve beren in oyunculuğunu berbat buluyorsanız dikkatli bir şekilde izlememişsiniz demektir..eğer ki oyunculuktan anlamasa kimse onlara kara kaşları kara gözleri için para vermezdi..güz sancısı filmini izlediniz mi bilmiyorum..beren saat o filmde çocuksu bir yunanı oynadı o filmde..aşkı memnuda da tamamen kadınsı bir karakteri oynuyor..2zıt karakteri aynı zamanlarda oynamak berbat bir oyuncunun yapabilceği bişey değil bence...
beren saati çok abartılı buluyorum hele ki hatırla sevgili de o kadar tiyatro kökenli arasında acemilik paçalrından akıyordu..ben oyunculuktan anlamam ama çok göze batıyor.iki mimikle işi kotarmaktadır..tubada çok ruhsuz ve tonsuz konuşmakta ve tekdüzedir.ikiside ahım şahım olmasada güzeldirler ama dikkatinizi çektimi bilmem duruşları yürüyüşleri bile bir tuhaf. kara kaş kara göze para vermiyorlar demişsiniz ki acı gerçek popülaritelerini güzelliklerine borçlular ..yapımcılar cin gibi halkın kimi görmek isteidğini biliyor..güzellikleri onları bir adım öne geçirip yapımcıya da deli para kazandırıyor..hele ki türkiye de herkes hakettiği gibi yerde değil...ticari kaygılar öne çıkıyor..aksi olsa kıyıda köşede bu kadar yetenekli tiyatro kökenli oyuncu var niye onları göremiyoruz bilemiyoruz?ama size istisna verdim konservatuarlı bir bulut olsamın fettan asiyesi..ha birde hacettepe mezunu güzelve yetenekli bir kadın deniz çakır diyebilirim..malesefki görüntü yeteneğin önüne geçmektedir..int.bir gezin herkes benimle hemfikirdir..
deniz çakır bihter i berenden kat be kat güzel oynardı eminim...rol için kılıktan kılığa girilir.ona bakarsanız berende çocuk suratlı hatırla sevgilide yaşlılık halleri çok yapaydı mesela-hele ağlaması öylesine yapmacıktı ki.ama beren bihter gibi bir kadın için çok ama çok hafif kalıyor...charlize therondan bir rolü için acayip çirkinleşmişti mesela...yasemin hadivent belkide kariyerini iyi yönetememiş olabilir onu bilemem başka nedenleride vardır..fakat beren in şansı daha öncede dediğim gibi tomris giritlioğlu gibi bir yapımcıyla tanışmasıdır..yoksa oda kaybolurdu...bire şunu söyleyeyim..tvde ticari kaygılar öne çıkar..eğlendirme gibi...tv sanat yapma yeri dğildir...o yüzden yetenek 2,plandadır tv söz konusu olduğunda..halk göze güzel görüneni ister tvde..evet eğitim önemli ama alaylı olmak diye de bişey vardır bilmem biliyormusunuz...önmli olan insanın kendini yetiştirmesi tek başına eğitim de bi işe yaramıyor..deniz çakır iyi oyuncu evet bunu inkar etmiyorum..ama her dizide de deniz çakır oynucak diye bişey yok ki..bi kere deniz çakır ne asi ye yakışır ne de aşk-ı memnu ya...ne tarlada çalışmak yakışır deniz çakır'ın eline,ne de gerektiği zaman hem seksi hem de şirin olablir...yasemin hadivent türkiyenin yıldızları programından çıkan biridir..o da beren le aynı şartlara sahipti,o da çok güzel biri...hatta o 1.oldu döneminde,beren 2. neden yasemin beren kadar popüler değil o zaman..sadece güzellik ön plandaysa yasemin yarışma derecesi yönüyle 1adım daha önde berenden...buna ne diyeceksiniz..beren saat o büyük kadronun arasında acemiydi evet..ama kusura bakmayın yılların oyuncularıyla daha kariyerinin başında olan birini karşılaştıramazsınız..onların koşullarına eriştiğinde yapmalısınız bu karşılaştırmayı...
deniz çakır bihter i berenden kat be kat güzel oynardı eminim...rol için kılıktan kılığa girilir.ona bakarsanız berende çocuk suratlı hatırla sevgilide yaşlılık halleri çok yapaydı mesela-hele ağlaması öylesine yapmacıktı ki.ama beren bihter gibi bir kadın için çok ama çok hafif kalıyor...charlize therondan bir rolü için acayip çirkinleşmişti mesela...yasemin hadivent belkide kariyerini iyi yönetememiş olabilir onu bilemem başka nedenleride vardır..fakat beren in şansı daha öncede dediğim gibi tomris giritlioğlu gibi bir yapımcıyla tanışmasıdır..yoksa oda kaybolurdu...bire şunu söyleyeyim..tvde ticari kaygılar öne çıkar..eğlendirme gibi...tv sanat yapma yeri dğildir...o yüzden yetenek 2,plandadır tv söz konusu olduğunda..halk göze güzel görüneni ister tvde..
tuba ve berenin güzelliklerini bilmem ama oyunculuklarını beğenmeyen bence oyunculuktan anlamayandır
her ikiside rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar bence
hele berenin mimik hareketleri herşeyi gözleriyle anlatması bence yetiyor
gözleriyle konuşuyor adeta dizide..
tuba da başarılı fakat biraz donuk
ama sanırım onun yapısı öyle çünkü normal hayatta da çok donuk bir kız
ıhlamurlar altında , asi gibi dizilerde hep aynı rolleri üstlendi
biraz değişik rollerde oynaması gerek bence..
oyunuculuktan anlayan biri daha işte :)
tuba ve berenin güzelliklerini bilmem ama oyunculuklarını beğenmeyen bence oyunculuktan anlamayandır
her ikiside rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar bence
hele berenin mimik hareketleri herşeyi gözleriyle anlatması bence yetiyor
gözleriyle konuşuyor adeta dizide..
tuba da başarılı fakat biraz donuk
ama sanırım onun yapısı öyle çünkü normal hayatta da çok donuk bir kız
ıhlamurlar altında , asi gibi dizilerde hep aynı rolleri üstlendi
biraz değişik rollerde oynaması gerek bence..
oyunuculuktan anlayan biri daha işte :)
kızlaar geçmiş sayfalarda ona benzemek için neler vermezdim yazanlar olmuş..lütfen kendinize bu kadar haksızlık etmeyin..tarz yapmak birazda para işi..ama kıyafetleri çok ütopik dikkat ederseniz...yni uzay yolu giysisi gibi.eda taşpınar giyiniyor birde öyle.evin içinde şıpıdık terlik giysinler demiyorum ama kıyafetler çok abartılı..ince yüksek topuk sallantılı küpeler..ya insan kot pantolonda giyer...şunu söyleyeim nikah nişan resimlerini koyan dehşet güzelikte kk hatunları gördüm varmı ötesi....kendinizide beğenin...
bu arada sevgili merveee...burası demokratik platform bende görüşlerimi özgürce açıkladım.beğenmiyorsam beğenmiyorumdur..bu benim şahsi fikrim...kaldı ki aşağı yukarı benim gibi düşünen insanlarda var dile getirip...5 6 yıldır bu işi yapıyor dediğim gibi hs de 2 yıl o kadar tiyatrocuyla çalıştı ama birşey kapamadı.bence böyle ötesi yok.ama rica ederim beğenmiyorum diye siz oyunculuktan ne anlarsınıza getirmeyiniz.ben zevksiz biri değilim bunu da çok iyi bilirim..uslubunuz çok sert olmuş..ben deniz çakırı savunmadım ki sadece örnekler verdim...ama siz beren hanımı öz evladınızmışcasına ateşli bir şekilde savundunuz...eğitimle yeteneği de asla bağdaştırmam..mesela başka örnekler vereyim;bergüzar korelde okulludur ama bence ifadesizdir....berrak tüzünataç alaylıdır ama elveda rumeli de vahide rolüyle döktürmüştür..yani bana göre berene gelene kadar her yönüyle parmakla gösterilecek bir sürü yıldız vardır..tomris hnm daha iyisini bulduğunda pek tabi ki berenin yerini doldurur...