Beren Saat gibi olmak istiyorum

çok güzel bi bayan beren saat ama banada yapsalar o makyajı ben ondan daha güzel olurum kaydirigubbakcemile3

beren saat guzel kiz. ama aska surgunde cok daha guzeldi bence.en azindan ona o tarz yakisiyordu.masumluk simgesiydi o dizide
ama ask-i memnu daha cok guclu,sinsi ve guzel bir bayani canlandiriyor.o yuzdende farklar yaraniyor.

dizinin sonunda giyindikleri markalar hızlı hızlı geçiyo ordan takip edebilrisin canım..arzu kaprol sanırım ama tam emin değilim..çok ufak tefek,dar bi fiziği var o yüzden yakışıyo giydiği ama o kıyafetlerin yşına pek uygun değil,1984 doğumlu çünkü..çok kadınsı bi giyimi var orda..

Beren Saat, doğal olarak ta çok güzel bir genç kadın...gerçeğini gördüm ben :roflol:

cildi çok pürüzsüz değil ama çok çok güzel bir yüzü var..herkesin o kadar kusuru olur. biz bile o kadar bakıma rağmen çözemiyoruz cilt sorunlarımızı...

valla cildim beren saate bin basar ben şahsen başkası gibi olmayı değil kendim gibi olmayı özenirim.

:roflol::roflol: evet bizde cözemiyouz.. allah iyiliğini versin valla haklısın ne diyeyim...:roflol:

:roflol::roflol: evet bizde cözemiyouz.. allah iyiliğini versin valla haklısın ne diyeyim...:roflol:

:içelim:

kuşum valla bazı kadınlar vardır, cildinin kusuru bile güzelliğini gölgeleyemez:
bkz: Beren Saat, nisan., SeksiSinek :teytey:

Bence her insan bir "ürün"dür...
yani yaşam şeklinin, giyim tarzının, tercihlerinin,amaçlarının, ona yardımcı olan ve yönlendiren profesyonel kişilerin (kuaför,fitness uzmanı stil danışmanı,makyöz,diyetisyen vesaire) nin yarattığı bir bütündür..
yani birçok etkenin ürünüdür biz sadece karşımızda bir tane insan görsek de...

:içelim:

kuşum valla bazı kadınlar vardır, cildinin kusuru bile güzelliğini gölgeleyemez:
bkz: Beren Saat, nisan., SeksiSinek :teytey:
delikafadulden:roflol: kız cok fenasın ya...

güneşcim gercekten katılmamak elde degil ya güzel özetlemişsin.....a.s.

dimi ama? her bayan güzeldir bence bende beğenirim ama onlar gibi olmak istemem.Böyle memnunum ben:)

dimi ama? her bayan güzeldir bence bende beğenirim ama onlar gibi olmak istemem.Böyle memnunum ben:)

tabi canım :) nasıl ki hiçbir kartanesinin aynısından birtane daha yoksa insanlar da öyle...
dünyada varlığımızı hissettirmek istiyorsak orijinal halimizle kalmalıyız..

tabi canım :) nasıl ki hiçbir kartanesinin aynısından birtane daha yoksa insanlar da öyle...
dünyada varlığımızı hissettirmek istiyorsak orijinal halimizle kalmalıyız..

Canım, doğru söylüyorsun da, oyuncuların hepsi böyle stil danışmanları, yaşam koçları veya lüks kuaförler güzellik merkezleri nin yarattığı insanlar değildir...
o grup, belki 'Show Girl'ler için geçerlidir...modeller, sesi olmayan şarkıcılar, aslında pek yeteneği olmayan sadece görünüşten kazanan şarkıcılar...

Şuanda, yalnızca yaptıkları güzel işlerle anılan ve çok iyi yerleri hakeden genç oyuncularımızdan biri Beren Saat. normal hayatında çok doğal...

Tuba Büyüküstün de öyle.
Cansu Dere,
Selma Ergeç (Asi deki Defne)
Saadet Işıl Aksoy,
Aslı Tandoğan...

bunlar normalde gayet doğal yaşayan, ve doğal halleri de çok çok güzel olan, komplekssiz ve bizler gibi sade vatandaşlar.

Onlara benzemek veya, aman da onun cildi pütürlü, kaşı kalın, burnu kemerli vs diye,
'bana da o kadar makyaj yapsalar daha güzel olurum' diye iddia etmek gayet yersiz...

Çünkü, oyunculukta sivrilmelerinde en önemli etken, güzellikleri, diğer insanlardan farklı yanları var...bunu kabul etmek lazım.yerimseniben

ilgilenenlere söylüyorum, bihterin gözü lens değildir, bazıları lens demiş, türkiyenin yıldızları yarışmasında 2. olmuştu o zaman çok beğeniyordum, lakabı da bal gözlüydü, şimdiki dizide beğenmiyorum o ayrı birşey rolu çok itici. firdevs hanımı daha çok beğeniyorum sırnaşık şey
kullandığı makyaj malzemeleri bi heber sitesinde yayınlanmıştı makyözü anlatıyordu. zaten cildi çok güzelmiş, az miktarda fondöten sürüyormuş, siyah göz kalemi ve ruj. mac faktör marka yanlış hatırlamıyorsam. bihter veya beren saat makyajı diye ararsanız bulursunuz

hehhae geçen burda bi mağazada bişi beğendim beren saatin dizide giydiği birşeymiş,,:)))
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
kızlar bırakın nie birilerine benzicemişiz biz zaten güzeliz hem bunun tartışması bile olmaz yaaa
allah hepimizi ayrı güzellite yaratmış her anlamda,,,,
onlar sırf gözönünde tv lerde die mi yani,,,belki sokakta görsem hmm güzel kızmıy der ertesi günü unuturum yani sokakta bol onlardan yaaaaaa

bIde ben bI forumda gormustum....berenIn bi ayagı 2 cm kısaymIs...asLında bakıLırsa anLasıLıyo topukLu gıyınce ozeLLıkle

Lütfen topuklu giymesin yaa:bbo:Hele o topuklarla koşuşu yok mu öldürecek beni bir gündelikafadulden
Ayrıca saçını toplayıp göz makyajını silince daha bir hoş oluyor bence.kaydirigubbakcemile2
Bir de eğer izlerken yakından bakarsanız yanaklarında burun etrafında baya lekeler var siyahlıklar filan yani o da normal bir insan bizim gibi kaydirigubbakcemile3

Ayakkabılarına bitiyorumm süperr bide yürüyemiyoryaa daha bi eğlencelii ...

Bu arada bende topuklu ayakkabıyla aynı onun gibi yürüyorum .. =)
kaydirigubbakcemile5

bide makyajsız cok ölü yüzü gözleri fln baygın baygın ben begenmıorm tuba buyukustunude begenmıorm itici gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…