Beren Saat gibi olmak istiyorum

Aşk-ı memnu dizisinin final bölümde bi yat sahnesi vardı..Orda Beren Saatte 0 makyaj vardı..Ve yüzünde yanaklarında koca koca lekler vardı...Cİldi çok kötü yani..
Ayrıca oyunculuğuda hiç iyi değil..Özellikle mimiklerini çok kötü kullanıyor..Sinirlendğinde falan ağzı yüzü bi şekle giriyor beğenmiyorum ben..
KEsinlikle FAdik sevin Atasoy süper bi oyuncu..

Valla düşünüyorumda bi gün uyansam aynaya baksamki beren saat olmuşum yada tuba büyüküstün! Kız bi zaman sonra sıkılırım ya ben! Kendimi özlerim kaşımı gözümü özlerim ben be! Kendimden asla sıkılmam ama başka bi yüzden sıkılırım kesin yani! Ben beni çok seviyorum... Yerim ben beni! Makyajlıda güzelim makyajsızda her insanın ayrı bi tarzı vardır kimseye benzemekte istemem kendiniz olun kızlar!

ben de kimse olmak istemiyorum.ne demek onun gibi olmak istiyorum.kendin ol en mutlu boyle olabilirsin

Aşk-ı memnu dizisinin final bölümde bi yat sahnesi vardı..Orda Beren Saatte 0 makyaj vardı..Ve yüzünde yanaklarında koca koca lekler vardı...Cİldi çok kötü yani..
Ayrıca oyunculuğuda hiç iyi değil..Özellikle mimiklerini çok kötü kullanıyor..Sinirlendğinde falan ağzı yüzü bi şekle giriyor beğenmiyorum ben..
KEsinlikle FAdik sevin Atasoy süper bi oyuncu..

sımdı banada demeıyn beren saatı savunuyor dıye ama ben oyunculuguna hıc bır soz soyleyemem kı mukemmel hatırla sevgılıyı ılk gununden bıtımıne kadar aşkla ızledım yasemın rolunu tam 17 lık gıbı oynadı olgun yaslı halınıde ıyı oynadı masum ve ılk askını yasayan tatlı bır kızı cok guzel oynadı guz sancısındakı basarısı tartısılmaz rum fahıseyı canlandırdı şive mukemmel basarılıydı ve sımdıde bu dızıde fettan ıcten pazarlıklı celıskılı kındar ve sehvetlı bır kadını cok ıyı oynuyor sıvılce ızlerıne gelınce kımse makıneden cıkm a degıl yuzumuzde sıvılce ızı olunca cırkınmı oluyoruz bendede dolu ama cırkın oldugum dusunmuyorum veren saate benzemek ıstemelerı 15 17 yas gurupları ıcın norlam bu donemde bırılerıne hayran olunur ve ona benzemeye calısılır konuyu acan arkadas kac yasında bılmem ama 23 felansa normal degıl

keske bu konu yerine baska bir konu acılsaymıs bereni begenler ve begenmeyenler diye o zaman burada bunları tartısırdınız simdi o kadar sacma olmus kı

bu konuyu acan kısı sadece sunu sormus "ya kızlar beren saatin dizideki makyajını şaçını kıyafetlerini çok beğeniyorum nereden giyiniyor yada nasıl onun gibi bir tarz yakalayabilirim"

sadece tarzını sormus ...

cok guzel yaa bende bayılıyorum beren e...evet hepımızın guzelızdır muhakkak ve onu begenmek ondan cırkın oldugumuzuda gostermez:) ıste kızı guzel yapan noktada bu kı kendıne yakısanı kombıne edebılıyor..mesela ben 23 yasındayım ama tam olarak sac rengıme bıle karar werememıs bı ınsanım :S o sac rengı seklı makyajı kıyafetlerı ıle tam bır butunnn

cnm kıyafetlerini yani dizideki kıyafetlerini kastettiysen o kıyafetleri dizinin kıyafet sorumluları ayarlıyor yani berenin bir seçimi yok....gelelim bu tarz meselesine dizideki bihterin tarzını istiyorsan ilk önce sana yakışıp yakışmayacağını düşün ona göre git giyin ... yani ben anlayamıyorum moda diye herkes düşük bel giymeğe başladı ve kilolu yani balık etli arkadalarda giyindiler sonra üstlerine daracık bodyler ordan burdan yağ fışkırmışş onu geçtim bir zaman sonra vücüt hatları bozuluo arkadaşlar her şeyden önce tarz konusunda birirnin tarzını beğenmek olağan bir şey onemli olan o tarzın o kıyafetin bizim üstümüzde nasıl duracağı bunu unutmayın ...

Ben Beren Saati hiç beğenmiyorum yaa,gözleri çok güzel ama saçları çok uyuzuma gidio çok bakımsız gelio bana,dalgası hoş deil bence,dümdüz fönleseler o gözleriyle çok daha güzel görünür,ben peykeri çok beğeniyorum,saçı başı makyajı ve kesinlikle peykerin giyim tarzı çok daha hoşuma gidioo

seksapeli olmadığını düşünüyorum beren in.

yüz hatları gözleri çok güzel

ama bir şeyler eksik bu kızda sanırım o da dişilik.

Ayşe Arman la röportajını okumuştum Beren de kendisinin makyajla ekranda güzel göründüğünü makyajsız sıradan bir kadın olduğunu düşünüyormuş

artık tevazu mu gösteriyor bilmem:)

ama şirin bir suratı var bence

göz makyajı ise mükemmel

kız harıka güzel seksı 10 numara bence:icecream:ben begenıyorum ama özenmıyorum cunku bende güzel bı bayanımdır:1rolleyes:

aaa bence saçları çok süper ben bayılıyorum saçlarına aynısını yapmak istiyorum ama olmuyo :) giyimi makyajı çok hoşş

kızlar yazık.. neden birine benzemek istiyorsunuz? herkesin güzelliği ayrıdır. sanmıyorum ki beren saat'i yolda makyajsız topuklu ayakkabısız gördüğünüzde dönüp bakacağınızı. televizyonda yaşamayın. çıkın süslenin eğlenin. aaa

kızlar bırakın böylesi şeyleri. mesela ben kimse gibi olmak istemiyorum. onlar bana benzesin değil mi????????? valla kendimden çok memnunum. ohhhhhhh iyiki varım :)

valla çok ii sölemişin canım onlar bize benzesin kaydirigubbakcemile5

Tabiki öyle ama ben süslü halinden bahsediyorum süslü hali benzesin:) makyajsız halinin benzemesini isticek halim yok ya kızlar:) saçları benzesin:) şekli.. birde giydiği kıyafetler:) ben kendimi tabiki beyeniyorum mutluyum memnunum:)

bense muthıs gıyınıyo ama gıydıklerıne benzer seyler zara,adlısık,mango,ekol de felan var

bence kendinize haksızlık etmeyin hepsinde bi kilo makyaj ve sponsor olduğu için güzel gelio bizde doğalız bu daha önemlizemuszemus

beren dizide cok abartili giyiniyo gercekten.sanki davete ozel bir yere gidecekmis gibi.topuklu ayakkabilar filan.bir ton makyaj.valla ben evde esafmanlarla dolasirim.hic rahat edemem.ama genede hos kiyafetleri saci makyaji

Dizideki :
Takı ve saatler; So CHIC
Bihter Kostümler; Arzu Kaprol, Brandroom, Özgür Masur, Özlem Ahiakın
Firdevs Kostümler; Escada

''dizinin sitesinden alıntı''

beren dizide cok abartili giyiniyo gercekten.sanki davete ozel bir yere gidecekmis gibi.topuklu ayakkabilar filan.bir ton makyaj.valla ben evde esafmanlarla dolasirim.hic rahat edemem.ama genede hos kiyafetleri saci makyaji

canım beren abartılı giyiniyor demişsin fakat.dediğin gibi o bir dizi makyaj yapıp dolaşması gayet normal.sen hangi dizide gördün saçı başı dağınık,makyajsız,eşofmanlarla dolaşan. ayrıca sen onlar gibi bir evde mi yaşıyorsun.sonuçta onlar dizide çok sosyetikler. ayrıca bunda beren saat'in ne gibi bir suçu olabilir ki ? sonuçta o denileni yapıyor kıyafetlerini kendi seçme gibi bir şansı yok.ayrıca o kadar insanla beraber yaşıyorlar . eşofmanla mı gezsin evde ??

X