- Konu Sahibi EU1
hayır bu kadının abartıldığı falan yok birileri şöyle kötü oyuncu böyle çirkin kadın demese bu kadar savunanı da çıkmaz zaten. ağzını bile kapatamayan iğrenç burunlu sinem kobal yere göğe sığdırılamazken bişey olmuyo da bu kadın biraz popüler olunca hemen niye birileri ayaklar altına almaya çalışıyo ki. tabi ki bu kadını çok güzel bulmak zorunda değilsiniz ama çirkin demeye hakkınız yok yüz hatları son derece düzgün gözleri de güzelliğine güzellik katıyo sadece renk değil şekil olarak da öyle. üstelik gayet duru bi teni var hiç de izli fln değil bütün dünyanın ölü bittiği camreon diazın angelinanın jennifer lopezin hatta nicole kidmann bile makyajsızken yüzünde iz leke vs var ha bütün bu yıldızları da beğenmiyorsanız eğer sizi cennetteki hurilerle baş başa bırakıyorum.. ayrıca fatmagülü (tecavüz sahnesi değil) izlerken ağlarken vs etkilenmeyen kaç kişi var. kabul edelim artık nice ünlü eleştirmenler vs herkes bereni ne kadar beğendiğinden bahsediyo. 'scarlett johanssona güzel diyen beni güzel bulmasın' diyen burcu esmersoy bile bereni çok beğendiğini açıkladı. ben de katılıyorum son derece zarif bi kadın aynen devam etsin hiç ara vermesine de gerek yok herşeyin üstesinden geliyo işte. ha bi de unutmadan monica belluci bile yurtdışındaki yapımcılara bereni öneriyor. ben daha ne diyim ki...
bu ne şiddet ve celal:90::90::90: