Beren Saat gibi olmak istiyorum

beren saat i hatırla sevgilideyken daha çok beğeniyodum belki de 70 lerin minicik elbise modasını falan daha çok sevdiğim içindir. o dizideki saçı makyajı falan daha çok yakışıyodu. aşkı memnuda o kadar şatafatı yüzü ve vücudu kaldırmıyo bence

bende dizideki kıyafetlerini çok beğeniyorum..ama onun gibi bir giydiğimi bir daha giymiycek kadar zengin değilim..

Neden onun gibi olasın ki?Kendi tarzını yaratmaya çaLış bence kopyası olacak kadar istemiyorsundur herhalde:)
O kadın daha topukluyla bile yürüyemiyor.Sen de öyle olmak istiyorsan ol ne diyeyim

valla dizideki akseusarlarıda hoş oluyor genelde:hulya:

Berenin gözleri çok güzel aynı makyajı yapabilirsin tarz olarak beğendiysen ama onun gibi olmak ? Bilmiyorum kendin gibi ol bence=)

Ben Beren Saati istinye parkda gördüm,dizideki gibi aynı makyaj,kıyafetler,topuklulular,güzel bi kız tabii ama boyu kesinikle 167 olamaz.o topuklularla bile benden kısa ki benim boyum ancak 170 tir.Fahriye Evcen de 170 olduğunu söylüyor,onu da gördüm,yanii ancak 165,aynı Berenle.Ben anlamıyorum bu ünlülerde boy olayını.Bence yabancı starlardan örnek alsınlar,Madonna mesela kadın kısa,heryerde doğruyu söylüyor.Kendine güven meselesi ,boy 4-5 cm kısa olsa ne olcak yanni,gerçekten komik.lmaz:

kıafetleri tasıyamasada satıo hatun yanı ben fırdevs hanımdan bı kaç model caldım mesela beyaz gömlek dıktırdım kendıme o meşhuuurrr yakalılardan çokta hoş oldu dıktırmeyı deneyebılırsın canım

bence de bunu yapan insanlar çok komik duruma düşürüyolar kendini..insan kendiyle barışık olmalı neticede fizik güzelliği boyla olmuyor o tamamen fizik yapısıyla alakalı uzun demek güzel demek değildir ..
uzun da kısa da olup çok güzel olan bayanlar var herkes kendini sevmeli önce..beren 1.64 diye biliyorum bu arada

çOK İTİCİ bir kız ya uyuz oluyorm .) ona benzemeye çalışma bence daha güzel örnekler var))

gercekten guzel biri giyimve makyajlada guzelligini tamamliyor..bende aksesuar ve giyim tarzinin belli kisimlerindan esinlenmiyor degilim bakimli ve uyumlu olmak kendim icin seviyorum

askı memnu setinde tanısma fırsatım olmustu.benimle hemen hemen aynı boyda ve kilodaydı.160-162 fln die dusunuyorum..boyunun pek bir onemi yok bence..gorsel olarak zarif bir beden bir oyuncu icin yeterli olsa gerek..

ya kızlar beren saatin dizideki makyajını şaçını kıyafetlerini çok beğeniyorum nereden giyiniyor yada nasıl onun gibi bir tarz yakalayabilirim:uhm:

fatmagül gibi olam diyosun yani?bence biraz daha düşün
şaka bi yana ben de abartıldığını düşünüyorum,aman aman bişey değil öyle

Arkadaşımla fotoğrafları var dolgu topukla boyu 1.72 yi geçemiyor.

mesela boy şu bu değil.mesele çekim ve ışık olayı..abartılıyor..

çok da zayıf ayrıca

beren saat hoş kız ama abarttıklarını düşünüorummmm oyunculuna söz yok tabi tuba büyüküstünü yüzüyle fiziğyle beğenirim ama

Bu kızın ilk çıktığı zamanı bilirim.Tiyatro yarışmasından meşhur olmuştu.Orada öyle sinir bozucuydu ki.mik mik mik sesiyle çok kötüydü.Ama kendini iyi geliştirdi de şu son Fatmagül olayı saçmaydı.Bence biraz ara vermeliydi

kızlar yapmayın ya..lütfen biras qüvenin kendinize ve kendi sitilinizi yaratın ortaya çıkartın bi başkasının tarzına qiyinişine filan özenmeyin..lütfen (burcu) öpüyorum hepinizi

hayır bu kadının abartıldığı falan yok birileri şöyle kötü oyuncu böyle çirkin kadın demese bu kadar savunanı da çıkmaz zaten. ağzını bile kapatamayan iğrenç burunlu sinem kobal yere göğe sığdırılamazken bişey olmuyo da bu kadın biraz popüler olunca hemen niye birileri ayaklar altına almaya çalışıyo ki. tabi ki bu kadını çok güzel bulmak zorunda değilsiniz ama çirkin demeye hakkınız yok yüz hatları son derece düzgün gözleri de güzelliğine güzellik katıyo sadece renk değil şekil olarak da öyle. üstelik gayet duru bi teni var hiç de izli fln değil bütün dünyanın ölü bittiği camreon diazın angelinanın jennifer lopezin hatta nicole kidmann bile makyajsızken yüzünde iz leke vs var ha bütün bu yıldızları da beğenmiyorsanız eğer sizi cennetteki hurilerle baş başa bırakıyorum.. ayrıca fatmagülü (tecavüz sahnesi değil) izlerken ağlarken vs etkilenmeyen kaç kişi var. kabul edelim artık nice ünlü eleştirmenler vs herkes bereni ne kadar beğendiğinden bahsediyo. 'scarlett johanssona güzel diyen beni güzel bulmasın' diyen burcu esmersoy bile bereni çok beğendiğini açıkladı. ben de katılıyorum son derece zarif bi kadın aynen devam etsin hiç ara vermesine de gerek yok herşeyin üstesinden geliyo işte. ha bi de unutmadan monica belluci bile yurtdışındaki yapımcılara bereni öneriyor. ben daha ne diyim ki...

bnde çok severimm kendisini çok zariff oyunculuğu mükemmell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…