- 9 Kasım 2008
- 128
- 57
- 41
- Konu Sahibi EU1
bnce pekdegüzel degil hiç özenme eminimki sen ondan daha güzelsinn bi özellig yok sadece gözleri güzel makyaj yaptıgında odaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezon finalinde teknede makyajsız cildi çok berbattı bir kere sivilce mi desem sivilce izleri mi desem çok fazlaydı. Makyajı cildine 10 kat sürüyorlar herhalde anca kapanıyordur.Peyker ondan çok daha güzel bence..Birde Beren Saat daha kaç yaşında otel odasında behlül'le sevişmeyip sarıldılar yaa :roflol: resmen saçındaki beyazları gördüm.Ama onun haricinde hoş kız...
kıskanıomsnz ne anlamadım :) makyajlı makyajsz bi önemi yok sonuç olarak sexsi ve çok gusel olarak anlıyor ve hç bi erkin ona karşı koyabılcegını sanmıorum :) tek kelımeyle mukemmel sivlce iz vs diosnz bi zahmet olsun yanii oda bi insan herkesde vardır okadr kusur...!! gözleri yeter...
Beren saat gibi olabilmek için yapacakların:
1. iki adet baston satın alıyorsun.
2. o bastonları yutuyorsun ve öyle yürüyorsun.
3. üst dudağını devamlı şişirmeye çalışıyorsun
4. devamlı kola, çiğdem vs. sivilce yapıcı şeyler yiyorsun.
5. birazda sahte gülümseme
oldu mu sana beren :roflol:
evet çekici- sevimliliği var..yani piyasada çoğu insana göre güzel lakin keşfedilmemiş ondan güzelleri de var..bu kadar dikkat çekip şöhret olmasının sebebi çok ünlü bir yapımcının elinden tutmasıdır..yani şans...keşfedilmemiş olsaydı şimdi onu konuşmuyor olurduk..tuba da o şanslılardan..mesela ben o ikisinden daha güzel olarak bir bulut olsamdaki fettan asiyeyi beğeniyorum..üstelikte yetenekli kız...tubanın ve özellikle beren in oyunculuğu berbat!