- 28 Ağustos 2020
- 8.668
- 38.583
- 498
- Konu Sahibi benmesela01
Edemiyor okula gidiyor. Eve gelince devam evet. Dün kabarık etekli elbisesi ve tacıyla dans ediyordu evde. Sizi rahatsız eden ne tam olarak?ama bu süslenme 24 saat devam ediyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edemiyor okula gidiyor. Eve gelince devam evet. Dün kabarık etekli elbisesi ve tacıyla dans ediyordu evde. Sizi rahatsız eden ne tam olarak?ama bu süslenme 24 saat devam ediyor mu
okula bile elbise kilotlu çorapla giymek istiyor .elbiseyle uyumak istiyor. oyuncak oynamıyor kıyafet giymek istiyor. aklı fkri kıyafet . rahatsız olduğum bunlar.Edemiyor okula gidiyor. Eve gelince devam evet. Dün kabarık etekli elbisesi ve tacıyla dans ediyordu evde. Sizi rahatsız eden ne tam olarak?
Ay çok tatlı amazaten benim dolabıma sardı rujlarımı da pert etti. kızmak istemiyorum belki yüz defa kızım gel bunu giyinelim çok güzel şöyle nöyle yok duruyor duruyor anne elbise etek kilotlu çorap. her gün 3 tane kilotlu çorap yıkıyorum
Bende asla toplatmazdım ve hala toplamıyorum 28 yaşındayım. İnanır mısınız 3 yaşında gelinlik giymek istiyorum diye evi yıkmışım. Aldırana kadar susmamışım. Gelinlik almışlar onunla uyumuşum günlerce, sokağa onunla çıkmışım annem sinirden deliye dönüyormuş artık. Sabah gözümü açar açmaz ruj sürdürüyormuşum. Diyorum ya bu karakteride olabilir. Sorun olduğunu düşünmüyorumçok güzek saçları var bikere toplattırmıyor hep salık anne salık anne diyip duruyor
yok biz renk uyumlyuz bu renge bu renk olmaz falan diyor. büyüyünce manken olcakmışAy çok tatlı amadinlemez dinlemez. Bizim yeğenlerimiz de öyle, eciş bücüş alakasız giyiniyo bizimkiler bir de
vaala ben işte acaba ççocuk takıntı mı yaptı bu çocuk daha 3.5 yasında ne oyuncak ne bişey sabah kalkar kalkmaz kıyafet gece kıyafetDoktor mu3 yaşındaki her şeyi ters giyiyor, külotlu çorabı pantolonun üstüne giyiyor
benim deli gibi doktor araştırmam gerek öyleyse
![]()
benim kızımda gelinlik hastası.yazın düğün için aldım giyip duruyor simsiyah yapcak diye korkuyorum bir de ruj sürüyo tamamdırBende asla toplatmazdım ve hala toplamıyorum 28 yaşındayım. İnanır mısınız 3 yaşında gelinlik giymek istiyorum diye evi yıkmışım. Aldırana kadar susmamışım. Gelinlik almışlar onunla uyumuşum günlerce, sokağa onunla çıkmışım annem sinirden deliye dönüyormuş artık. Sabah gözümü açar açmaz ruj sürdürüyormuşum. Diyorum ya bu karakteride olabilir. Sorun olduğunu düşünmüyorumşimdi kız yeğenim var o da benim aynım. Ablam sana çekti diye bana kızıyor
![]()
Bu yaşlar böyle demek ki doktorluk bir problem yoktur bana kalırsa.benim kızımda gelinlik hastası.yazın düğün için aldım giyip duruyor simsiyah yapcak diye korkuyorum bir de ruj sürüyo tamamdır
çok sağolunNormal. Endişe etmeyin.
o da kıyameti koparıyor ne güzel kıyafet almışım kreş için gidiyor elbiseye yineBana çok normal geldi kızınız. O yaşta çocuklar kendi benliğini tanımaya çalışıyor ve kendisiyle ilgili şeyler dikkatini çekiyor. Hatırlıyorum da 4 yaşımdayken kıyameti koparmıştım istediğim şeyi değil de annem kendi seçtiği şeyi giydirmek istediği için. Zamanla ilgisi yine başka şeylere kayar, görmezden gelin.
Nasıl yani, anlamadım. Diyelim ki dahiliyeye götüreceksinİz Dr şikayet ne dediğinde ne diyeceksiniz? Hep elbise giymek istiyor mu ?hanımlar kızım 3 yaş 8 aylık. hemen hemen 2-3 aydır sürekli kilotlu çorap,etek,elbise giymek istiyor. Sabah gözümüzü açar açmaz hemen anne elbise,etek vs.diyor.Kreşe gidiyor ordaki arkadaşı var ondan örnek alıyor diye düşünüyorum. Saçlarını mesela hiçtoplatmıyor. Saçları belinde,uzun.benim elbiselerimi falan alıp giyiyor. o kadar kıyafet aldım alt üst takım aldım hepsi evde bekliyor. hangi doktora göstermeliyim? bu bir süreç mi geçer mi? başına gelen var mı ? nasıl geçer. acaba başka bir şey var mı diye düşünüyorum artık .
E normal ya, okula elbiseyle gidilmez mi bütün kızlar elbise giyiyor ben görüyorum. Benimki izin versem abiyeyle gidiyor okulaokula bile elbise kilotlu çorapla giymek istiyor .elbiseyle uyumak istiyor. oyuncak oynamıyor kıyafet giymek istiyor. aklı fkri kıyafet . rahatsız olduğum bunlar.
jimlastiğe götrcektim deneme dersine. elbise giycekmiş diye kıyamet koptu götüremedimE normal ya, okula elbiseyle gidilmez mi bütün kızlar elbise giyiyor ben görüyorum. Benimki izin versem abiyeyle gidiyor okulajimnastik dersi olduğu gün bir tek öğretmenler uyarıyor diye eşofman giyiyor.
dahiliyelik bi durum yokki.psikiyatri acaba takıntı mı oldu çocuk da geçer mi normal mi diyeNasıl yani, anlamadım. Diyelim ki dahiliyeye götüreceksinİz Dr şikayet ne dediğinde ne diyeceksiniz? Hep elbise giymek istiyor mu ?![]()
Buna tıpta şımarıklık diyoruz.yok benimki kendi istediklerini giymek istiyor ben elbise bile seçsem onu istemiyor kendi istediği olcak
valla bende öyle diyorum gerçektenBuna tıpta şımarıklık diyoruz.
Mesela dedim zaten dahiliyelik bir durum olmadığının farkındayım.dahiliyelik bi durum yokki.psikiyatri acaba takıntı mı oldu çocuk da geçer mi normal mi diye