3,5 yaşındaki kızım sürekli etek,elbise,kilotlu çorap giymek istiyor.

O yaşlarda çekilmiş 1-2 fotoğrafım var ne bulsam takmışım kopkoyu bir ruj sürmüşüm annem çalışıyormuş o zamanlar muhtemelen ondan görüp özenmişim 😄 şimdi de süslüyüm ve koyu renk ruj sürmeyi severim kızınızın yaşı tam da büyüklere özenilecek yaş aralığı şahsen bunda bir sorun göremedim çocuklar o yaşlarda toplumun biçtiği cinsiyet rollerini kafalarında oturtmaya başlar diye biliyorum

Giyip cikarmasinda bir sorun yok. O yaşlarda çok normal peri elbisesi kahraman elbiseleri parlak ayakkabılar,renkli boncuk takılar,tokalar ,saç örgüsü yapardım çok hoşlarına giderdi, zevkle giydirirdim.Bende iki kız büyüttüm o yaşlarda öyleydi şimdi bir tanesi 13 yaşında 5 yıldır bacağına esortman ve pantolon dışında bişey geçirmiyor şimdi .
Ben barbi alırdım elbiselerini çıkarır giydirilerek oyun oynarlardi. Sizde böyle modacı bir Barbie alın onlarla meşgul olsun.

Benim kızım da 3 yaşında. sürekli pijama giymek istiyor. Bunlar normal gelişimin parçaları. Artık yeni anneler olarak daha çok okuyoruz, bunlar gibi basit şeyleri çok daha iyi biliyoruz. Bence siz de biraz araştırın

Benim kızım da 3 yaşında. sürekli pijama giymek istiyor. Bunlar normal gelişimin parçaları. Artık yeni anneler olarak daha çok okuyoruz, bunlar gibi basit şeyleri çok daha iyi biliyoruz. Bence siz de biraz araştırın
araştırıyorum zaten yazma sebebim de bu araştırıp fikir almak. ben zaten giyinmesinde bi sorun görmüyorum ama sabah kalkar kalkmaz gece uyuyana kadar kıyafet giyip çıkarılır mı diye düşünüyorum

Giyip cikarmasinda bir sorun yok. O yaşlarda çok normal peri elbisesi kahraman elbiseleri parlak ayakkabılar,renkli boncuk takılar,tokalar ,saç örgüsü yapardım çok hoşlarına giderdi, zevkle giydirirdim.Bende iki kız büyüttüm o yaşlarda öyleydi şimdi bir tanesi 13 yaşında 5 yıldır bacağına esortman ve pantolon dışında bişey geçirmiyor şimdi .
Ben barbi alırdım elbiselerini çıkarır giydirilerek oyun oynarlardi. Sizde böyle modacı bir Barbie alın onlarla meşgul olsun.
çok barbisi var ne güzel oynardı ahşap evi de var hani bebekleri uyutur vs diye almıştım ama maalesef

O yaşlarda çekilmiş 1-2 fotoğrafım var ne bulsam takmışım kopkoyu bir ruj sürmüşüm annem çalışıyormuş o zamanlar muhtemelen ondan görüp özenmişim 😄 şimdi de süslüyüm ve koyu renk ruj sürmeyi severim kızınızın yaşı tam da büyüklere özenilecek yaş aralığı şahsen bunda bir sorun göremedim çocuklar o yaşlarda toplumun biçtiği cinsiyet rollerini kafalarında oturtmaya başlar diye biliyorum
evet zaten giyinip aynaya bakınca mutlu oluyor kuzum

hanımlar kızım 3 yaş 8 aylık. hemen hemen 2-3 aydır sürekli kilotlu çorap,etek,elbise giymek istiyor. Sabah gözümüzü açar açmaz hemen anne elbise,etek vs.diyor.Kreşe gidiyor ordaki arkadaşı var ondan örnek alıyor diye düşünüyorum. Saçlarını mesela hiçtoplatmıyor. Saçları belinde,uzun.benim elbiselerimi falan alıp giyiyor. o kadar kıyafet aldım alt üst takım aldım hepsi evde bekliyor. hangi doktora göstermeliyim? bu bir süreç mi geçer mi? başına gelen var mı ? nasıl geçer. acaba başka bir şey var mı diye düşünüyorum artık .
Normal bence ya. Benim kızım da öyle 3 yaş 4 aylık. Günde 10 defa kıyafet değişiyor belki🤣prenses oldum diye geziyor evin içinde

E normal bunlar ne var benim kızlar da öyleydi hala öyleler😂 bende öyleyim

Back
X