Beren Saat gibi olmak istiyorum

bnce pekdegüzel degil hiç özenme eminimki sen ondan daha güzelsinn bi özellig yok sadece gözleri güzel makyaj yaptıgında odaaa

beren saatın ı gözleri güzel burnu falan cook cırkın tanden uzun bayaa

ne derler çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır. şimdi bakımsız bi beren saat te kötü görünüyordur tabi ama güsel bi bayan doğruya doğru diyeceksin. ona güsel dediysem bende çirkin değilim tabikaydirigubbakcemile3

Sezon finalinde teknede makyajsız cildi çok berbattı bir kere sivilce mi desem sivilce izleri mi desem çok fazlaydı. Makyajı cildine 10 kat sürüyorlar herhalde anca kapanıyordur.Peyker ondan çok daha güzel bence..Birde Beren Saat daha kaç yaşında otel odasında behlül'le sevişmeyip sarıldılar yaa :roflol: resmen saçındaki beyazları gördüm.Ama onun haricinde hoş kız...

al benden de o kadar canım neydi o cildi eşime dedim benim cildimden beter ne zannettin diyo boya küpüne sokup anca öyle pürüssüz oluyo diyo :roflol: beren 25 yaşında kızlar 84doğumlu o saçındaki beyazları bende gördüm görülmeyecek gibi değildi zaten zemuszemus Valla bende peykeri çok beğeniyorum onun giyim tarzı da tam sevdiğim tarz.
Ama beren yine de hoş yani gözleri çok manidar :1shok:

Beren saat gibi olabilmek için yapacakların:
1. iki adet baston satın alıyorsun.
2. o bastonları yutuyorsun ve öyle yürüyorsun.
3. üst dudağını devamlı şişirmeye çalışıyorsun
4. devamlı kola, çiğdem vs. sivilce yapıcı şeyler yiyorsun.
5. birazda sahte gülümseme
oldu mu sana beren :roflol:

Çok kıskanç gördüm burayı:tomato: kaçıyım barii beren bile kurtaramaz beni:roflol:

güzel kız işte
herkesn stresli durumda oldugu anlar vardır.evet son bölümde yüzü braz sivilceli flandı ama her insanda olur normaldir...

cok guldum yaa:) evet dogru yurumesine bitiyorum onun yaa...cok komik

kızın dizinde sorun varmış.topuklularda eklennce yürüyemz tabi.kusurabakmaynda her güzelde kusur aramayın lmaz:

makyajla güzel kız
birde fark ettiyseniz
kesinlikle takma kirpik kullanıyor
teknede makyajsız değil makyajlı ayrıca
ama deli gibi kapatıcı sürmemişler
bence çok şeker bir kız ama güzel değil

Bazı resimleri var sempatik
Güzel değil yada çekici değil
Birde cildi çok kötü
Ama hakkını yemeyim bakışları on numare :jeyyar:

kıskanıomsnz ne anlamadım :) makyajlı makyajsz bi önemi yok sonuç olarak sexsi ve çok gusel olarak anlıyor ve hç bi erkin ona karşı koyabılcegını sanmıorum :) tek kelımeyle mukemmel sivlce iz vs diosnz bi zahmet olsun yanii oda bi insan herkesde vardır okadr kusur...!! gözleri yeter...

evet çekici- sevimliliği var..yani piyasada çoğu insana göre güzel lakin keşfedilmemiş ondan güzelleri de var..bu kadar dikkat çekip şöhret olmasının sebebi çok ünlü bir yapımcının elinden tutmasıdır..yani şans...keşfedilmemiş olsaydı şimdi onu konuşmuyor olurduk..tuba da o şanslılardan..mesela ben o ikisinden daha güzel olarak bir bulut olsamdaki fettan asiyeyi beğeniyorum..üstelikte yetenekli kız...tubanın ve özellikle beren in oyunculuğu berbat!

Son düzenleme:

inan guzel ama oyle hiçte kıskanılacak bir guzellige sahıp degil ...

sana mukemmel gelen bize gore mukemmel gelmeyebilir guzellik ve seksilik gorecelidir ...bence hiç seksi degil cok masum cocuksu bir yuzu var ...bir baskasıda bunun tam tersini dusunuyor olabilir ...

hiçbir erkek ona karsı koyamazmıs boyle birsey mumkun mu ya ...

:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Bence de Peyker çok daha güzel bebek gibi cildi var ayrıca üçgenimsi bi surat of off çok güzel:1ninca:

hasırorororororororllololoozemuszemuszemuszemuszemuszemus

tuba nın ve beren in oyunculuğunu berbat buluyorsanız dikkatli bir şekilde izlememişsiniz demektir..eğer ki oyunculuktan anlamasa kimse onlara kara kaşları kara gözleri için para vermezdi..güz sancısı filmini izlediniz mi bilmiyorum..beren saat o filmde çocuksu bir yunanı oynadı o filmde..aşkı memnuda da tamamen kadınsı bir karakteri oynuyor..2zıt karakteri aynı zamanlarda oynamak berbat bir oyuncunun yapabilceği bişey değil bence...

bencede beren çok güzel ama oyunculuğa katılmıyorum oyuncu olarak fadik sevin atasoy çok daha iyi bence

bencede güzel kız hakkını yemeyelim.yürüyüşüne gelince sanıyorum dizideki kadınsı havası yüzünden ilgi çekici bir yürüyüş olması için çabalıyor ama olmuyor.gerçek hayatta topukluyu güzel taşıyabiliyordur diye düşünüyorm.yüz mimiklerini çok güzel kullanıyor.dikkat ederseniz genç nesil oyunculukta süpeerr.birde bıçak sırtındaki kız vardı o da mükemmel bir oyuncu ve çekici bir güzelliği var.adını hatırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…