- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
-
- Konu Sahibi kevsersoylu
Maşallah baya yürümüşsün, bende kendim çok yürüdüm zannediyordum 8000 adımlaHey selam kizlaaaarrr... şişko hiko geldi.oyyy ben nasıl toparlicam yaaa.. bugün adım sayısı 14527 çok aktiftim aslında..
Günaydın hanımlar, neler yapıyorsunuz? Ben hala haftasonunda kaldım, spor yapmaya üşeniyorum. Bir gün bile ara versem öyle oluyor. Ama yapmam lazım, çalışmadan bu kilolar gitmeyecek.
Geçmiş olsuunn canımm bazı doktorlarda bi aleem yanii nasıl bişey demezSelam kizlarrrr
Napiosunuzzz bakalım ben sabah doktora gittim geldim ellerimde yara oldu pütür pütür kızarıklıklar fln cildiyeye gittim kadın bişi demeden ilaç yazdı yolladı
Şimdi eve geldim cadiyi uyutucam sonra evin inşallah sonra da spor yapicam
Evet dışarda yürüyüş daha farklı oluyor. Cumartesi eşim kızımı parka götürdü, bende yürüyüş yapayım dedim, 1 saat yürüdüm. Ertesi gün topuklarım ve ayak bileklerin ağrıdı.Al bendende o kadar canım.haftasonu hç fırsat olmadı işten güçten.dediğin gibi aramızda bi soğukluk oluştu
bide spordan galiba çok fena ödem oldu bacaklarımda filan otururken acıyodu resmen bugün iyi gibi biraz.diz üstlerindede kılcal damarlar belirmiş.nette aynı görüntüye kılcal damar varisi yazmışlar.bana iyi gelmedi galiba yürüyüş
Yinedeee bugün plates tarzı bişeyler yaparım.yoksa bu yaştan sonra sadece boğazını tutmak işe yaramıyor
Geçmiş olsun, benimde ellerimde bazen yara oluşuyor kaşınıyor. Ben eczaneden sorduğum bir kremi uyguluyorum, geçiriyor.Selam kizlarrrr
Napiosunuzzz bakalım ben sabah doktora gittim geldim ellerimde yara oldu pütür pütür kızarıklıklar fln cildiyeye gittim kadın bişi demeden ilaç yazdı yolladı
Şimdi eve geldim cadiyi uyutucam sonra evin inşallah sonra da spor yapicam
Sorma canım ya valla çok alem insanın suratuna bile doğru dürüst bakmıyorlarGeçmiş olsuunn canımm bazı doktorlarda bi aleem yanii nasıl bişey demez
Aynisini canım benimde su Dr veridigi ilaçları bı kullaniyim da geçmezse başka bı çare bulucamGeçmiş olsun, benimde ellerimde bazen yara oluşuyor kaşınıyor. Ben eczaneden sorduğum bir kremi uyguluyorum, geçiriyor.
İyi geceler canım.İyi geceler kızlar