- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
- Konu Sahibi kevsersoylu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım, güzel olmuşGunaydinnnnn canlarrrrr bol sporlu bı gün olsunnnn insallah :) şuraya bı rejim duasıda birakayim aminnn:))Eki Görüntüle 2132276
Hoş geldinnnn canimm:) maşallah 3 günde süper vermişsin böyle gidersen eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacaksinMerhaba bende 3 gün önce yediklerime dikkat etmeye başladım ve 25 dk fln yürüyüş yapıyorum ardından squat köprü bacak kaldrma mekik bu şekilde bikaç egzersiz yapıyorum.. 800 gram eksik gördüm tartıda biraz hızlı gidiyorum gibi geldi ama normal olabilir çünkü ideal kilom 50 civarı ben 63 kiloyum ne ara aldım anlamadım.. yani bende sizinleyim :)
bekarım hem öğrenciyim hem çalışıyoorum bu duurmda yemek kısmı biraz sıkıntıydı benim için abur cuburu kestim birden bol su içtm dün aksam 6 dan sonra sadece yeşil çay içtim.. son bi yıldır iyice koyvermiştm toparlamam lazım :)Hoş geldinnnn canimm:) maşallah 3 günde süper vermişsin böyle gidersen eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacaksin
Kendin den bahsetsene evli misin bekar mısın:)
sandalye tepesi sporu mu? o nasıl bişey?Sandalye tepesi sporumu yapmaya gidiyorummmm
Ne güzel ya akşam 6dan sonra sadece yesil çay içmek bende keşke 6 dan sonra hiç bişi yemesem bizim yemek Faslı altıdan sonra basliyorbekarım hem öğrenciyim hem çalışıyoorum bu duurmda yemek kısmı biraz sıkıntıydı benim için abur cuburu kestim birden bol su içtm dün aksam 6 dan sonra sadece yeşil çay içtim.. son bi yıldır iyice koyvermiştm toparlamam lazım :)
o çok çoook özel bi sporsandalye tepesi sporu mu? o nasıl bişey?
işte bnde onu farkettim çok ağırlık yapıyo.. sizde yeseniz bile çok çok hafif yiyin çorba salata gibi.. çok etkiliyo benceNe güzel ya akşam 6dan sonra sadece yesil çay içmek bende keşke 6 dan sonra hiç bişi yemesem bizim yemek Faslı altıdan sonra basliyor
Sandalye tepesi sporumu yapmaya gidiyorummmm
ediyorum vallaa napim artık 1 gr da faydası olsa faydadır işte. yarın yavaştan leslie ye başlasam mı diyorum ama çok emin olamıyorummSporda yeni bir çığır açtın canım
Maşallah azimle devam ediyorsun inşallah en yakın zamanda normal sporuna başlarsın
ediyorum vallaa napim artık 1 gr da faydası olsa faydadır işte. yarın yavaştan leslie ye başlasam mı diyorum ama çok emin olamıyorumm
hala biraz var ama baya indi aslında yürürken falan zorlamıyor ayakkabıda rahatsız etmiyor o yüzden sankii yapabilirmişim gibi geliyorr artık yarınki duruma bakıcam bişey hissettiğim anda bırakırım napıyımmYanlış hatırlamıyorsam hala şişlik var demiştin aksi bişey olursa iyileşme sürecin daha çok uzar bu sefer ayrıca leslie yi ben bigün ayakkabısız yaptım kaç gün ayak bileklerim ağrıdı.göründüğü kadar basit değil bence