- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
-
- Konu Sahibi kevsersoylu
Nutella da neymisss yeme canim boş ver ya yada bı kaşık alsan mi :))Yok canim ne nutellası ne şokellası ben şu an tatli krizine girmedimkikeske su an biri beni durdursa
Canim benim sorunum bi kasikla kalmiyorum :) :) yok tamam tuttum kendimi gecti :) en azindan 1 2 hafta şekerden uzak durayim sonra azar azar yerim.. baskalari farkettiyse kesin zayiflamissindir bravooNutella da neymisss yeme canim boş ver ya yada bı kaşık alsan mi :))
Benim de hiç aram yok çikolata ve nutellayla Allah tan
Canlarrrrrrrrrr napiosunuzzz bea ya
Ben bu ara spor yapamiyorum şimdi 10 dk yan çalıştım okadarcik yarın tartı gunumuz bakalım bı hafta da ne kadar verdik yada aldik:)
Kızlar yarından itibaren yarış yapalım mi kaç kişiyiz bakalım eşleşme yapalım herkes kimle eslestiyse onla yarışsin bu şekilde belki daha çok motive oluruz benim hirslanmam lazım ve de kendime gelmem lazimmm
Birbirimize destek olalim
Valla canım bu hafta ben de dikkat edemedim ya yemeğe zaten dikkat edemiyorum spora da ara verince hepten bozuttum
Ben artıdayım galiba spora rağmeen
Çok iyi olur canım.boy ve kiloları yakın olanlar eşleşsin ki yarış adil olsun bence:))
Bende öyle olmuyor. Çok mu fazla yürüyorsun? Azar azar mı arttırsan yürüyüşü.Kızlaaar tartılan yok muuu
Ben 500 gr artıdayım
Geçen hafta 58
Bu hafta 58.5
Kızlar benim bacaklarımda yürüyüşün ertesi günü ödem oluyor sizdede oluyor mu
Ben sabah tartıldım 81 kiloydum, geçen hafta 82 idim.
Bende öyle olmuyor. Çok mu fazla yürüyorsun? Azar azar mı arttırsan yürüyüşü.