Beraber spor yapalım mı kızlar

kevsersoylu

İki prenses annesi❤️
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.322
2.303
Merhabalar kızlar

Uzun zamandır spor topiklerine bakıp duruyorum kendi topiğimi açmaya karar verdim

Kendim den bahsediyim iki cadı annesiyim birisi 5 yaşında diğeri de bir yaşına girecek bidaki ay

Ve ben hamilelik dönemlerinde çok kilo aldım şimdi artık bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum diyet cok fazla yapamıyorum küçük prensesim emiyor aslında kendimi tutsak bol bol su içsem daha güzel olucak da dur diyemiyorum

Tek başıma yapamıyorum birlikte belki yediklerimize dur deriz dikkat ederiz ne dersiniz :)

Hayatımdan şekerim çıkardım ekmeği de çıkar
çıkarmak istiyorum çok zorlanıyorum ekmek yemezsem sanki doymuyorum

Ama birakicam sadece sabah kahvaltı da yemeyi düşünüyorum diğer öğünlerde yemeyi düşünmüyorum

Ve bol su spor gelin birlikte yapalım başaralim hedeflerimize ulaşalım

Şuan 76.2 kiloyum boyum 1.68

Hedifim 60 kilo olmak

Size birde hangi sporları yaptığımı gösteriyim

Arkadaşlar bu sporları yan simitler için yapıyorum kesinlikle feneyin yanlar için çok etkili arka arkaya yapıyorum iki videoyu

Basenlerim icin de bu videoyu yapıyorum

Ebru sallisiZ pilates yapmadan olur mu hiç

Ve tabiki lesile yürüyüş videosu

Arkadaşlar bu videoları her gün yalamaya Çalışıcam gelin birlikte yapalım
İlk hamileliğimde aldığım 25 kiloyu bu sporlar ve yediklerime dikkat ederek verdim gene yapabiliriz gelin bu sefer bitlikte yapalım

Hey kewooo.. sporları görünce seneler önce nasıl motive olduğumuz zaman aklıma geldi. Ne iyi gelmişti o videolar. Yapalım yineeeeeeee..

Ben Variiiiiiiimmmmmmm

Hey kewooo.. sporları görünce seneler önce nasıl motive olduğumuz zaman aklıma geldi. Ne iyi gelmişti o videolar. Yapalım yineeeeeeee..

Ben Variiiiiiiimmmmmmm
Hoş geldinnnn hikommm aynen ne güzel motive olup kilo vermistik şimdi gene yapabiliriz bırakmak yok

Limonlu su yaptım onu içiyorum git gel.. Sabah çok erken kalktım. Oglanla uyumak istiyorum. Kalkinca basen ve yan videolarını yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…