Beraber spor yapalım mı kızlar

Günlük spor listesi

1 saat callanetics
Tibet yogası

Hanımlar neler yapıyorsunuz? Ben haftasonu biraz fazla kaçırdım. Bu hafta daha azimli olmam lazım. Sabah sporumu yaptım, 50 dakika stepper da çalıştım, 50 mekik çektim. Akşamları da yürüyüşe çıkmak istiyorum artık.

Selam arkadaşlar bende ne zamandır spora başlamak istiyorum ama hep birşeyler oluyor ve ertelemek zorunda kalıyorum.şimdi bu postu okuyunca bir heveslendim yeniden ama sanırım mayısta başlayabileceğim.o zamana kadar belki ufak yürüyüşler yaparım.şu an 80-81 kilo arasında gidip geliyorum.11 aylık bebeğim var.doğumdan sonra 88.5 ları gördüm.bir ay leslie yaptım ve 4 kiloya yakın verdim.sonrada yavaş yavaş 80 kiloya kadar geldim ama 1 aydan sonra spora devam edemedim.belki bu grup tekrardan motive olur bana...

Selam arkadaşlar bende ne zamandır spora başlamak istiyorum ama hep birşeyler oluyor ve ertelemek zorunda kalıyorum.şimdi bu postu okuyunca bir heveslendim yeniden ama sanırım mayısta başlayabileceğim.o zamana kadar belki ufak yürüyüşler yaparım.şu an 80-81 kilo arasında gidip geliyorum.11 aylık bebeğim var.doğumdan sonra 88.5 ları gördüm.bir ay leslie yaptım ve 4 kiloya yakın verdim.sonrada yavaş yavaş 80 kiloya kadar geldim ama 1 aydan sonra spora devam edemedim.belki bu grup tekrardan motive olur bana...
Devamı gelir İnşAllah, sen yeter ki kararlı ol. Mayısı da bekleme bence, bir an önce başla spora. Oruç tutuyor musun bilmiyorum ama, Ramazana girince spor zor oluyor. Gündüz yapamıyorsun, akşam da zaten yorulmuş oluyorsun.

Hanımlar neler yapıyorsunuz, bugün spor yapmadınız mı? Ben sabah 44 dakika Stepperda spor yaptım, 50 mekik çektim. Akşamda 40 dakika yürüyüşe çıktım.

Güzel topiğim benim ne kadar uzun zaman oldu sana yazmayalı buraya ilk yazdigim da 76.6 mışım 77.7 kadar çıktım 1 hafta önce baktım olmuyor sporsuz başladım tekrar şuan 73.4 kilodayim sadece bı hafta da 4.6 gram vermiş halbuki çok fazla yiceklerime dikkat etmeyerek her gün pilates ebru yapiyorum arada da lesile 65 kiloya kadar düşcem hatta 60 olsam ne güzel olur

Neyse inşallah 65 kiloya düştüm u de yazmak nasip olur sonra belki de 60 :KK54::21:

Ben ramazanda 74 kiloya kadar düşmüştüm. Sonra bayramda ipin ucu kaçtı, bayramdan sonrada devamı geldi ve 78 kilo oldum. Benimde yeniden kendime bir çeki düzen vermem lazım.

Cnm ben genellikle evde yapıyorum hep sporlarimi pilates ebru sallı yapıyorum lesile yapıyorum genellikle yürüyüş olarak

Pilatesin çok güzel ince kaslar yaptığını biliyorum ben nedense bir beceremedim pilates yapabilecek kadar esnek değilim bir arkadaşım aletli pilatese gitti bir ders heryanı ağrımış birdaha gitmedi :KK70: peki faydasını görüyor musun ? özellikle pilatesin ? ben fitness tercih ediyorum salonda pilates salonunda ancak squat mekik çalışıyorum topla okadar

Meraba ben daha önce bir kac ay fitness hariç spor yapmadım neredeyse hic bilgim yok ama spor yapmak istiyorum. Aranıza katılmak isterim.

Pilatesin çok güzel ince kaslar yaptığını biliyorum ben nedense bir beceremedim pilates yapabilecek kadar esnek değilim bir arkadaşım aletli pilatese gitti bir ders heryanı ağrımış birdaha gitmedi :KK70: peki faydasını görüyor musun ? özellikle pilatesin ? ben fitness tercih ediyorum salonda pilates salonunda ancak squat mekik çalışıyorum topla okadar
Pilates çok sıkılastırıyor düzenli yapıldığında çok faydası var çok memnunum bı hafta da 4 kilo verdim hem yediklerime dikkat ederek hemde her gün bı saat pilates lesile yaparak pilates candır

X