- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
- Konu Sahibi kevsersoylu
Günlük spor listesi
1 saat callanetics
Tibet yogası
1 saat callanetics
Tibet yogası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devamı gelir İnşAllah, sen yeter ki kararlı ol. Mayısı da bekleme bence, bir an önce başla spora. Oruç tutuyor musun bilmiyorum ama, Ramazana girince spor zor oluyor. Gündüz yapamıyorsun, akşam da zaten yorulmuş oluyorsun.Selam arkadaşlar bende ne zamandır spora başlamak istiyorum ama hep birşeyler oluyor ve ertelemek zorunda kalıyorum.şimdi bu postu okuyunca bir heveslendim yeniden ama sanırım mayısta başlayabileceğim.o zamana kadar belki ufak yürüyüşler yaparım.şu an 80-81 kilo arasında gidip geliyorum.11 aylık bebeğim var.doğumdan sonra 88.5 ları gördüm.bir ay leslie yaptım ve 4 kiloya yakın verdim.sonrada yavaş yavaş 80 kiloya kadar geldim ama 1 aydan sonra spora devam edemedim.belki bu grup tekrardan motive olur bana...
Cnm ben genellikle evde yapıyorum hep sporlarimi pilates ebru sallı yapıyorum lesile yapıyorum genellikle yürüyüş olarakkızlar spor salonlarını mı tercih ediyorsunuz ? yoksa evde mi çalışıyorsunuz ? yürüyüş vs ?
Cnm ben genellikle evde yapıyorum hep sporlarimi pilates ebru sallı yapıyorum lesile yapıyorum genellikle yürüyüş olarak
Pilates çok sıkılastırıyor düzenli yapıldığında çok faydası var çok memnunum bı hafta da 4 kilo verdim hem yediklerime dikkat ederek hemde her gün bı saat pilates lesile yaparak pilates candırPilatesin çok güzel ince kaslar yaptığını biliyorum ben nedense bir beceremedim pilates yapabilecek kadar esnek değilim bir arkadaşım aletli pilatese gitti bir ders heryanı ağrımış birdaha gitmedi peki faydasını görüyor musun ? özellikle pilatesin ? ben fitness tercih ediyorum salonda pilates salonunda ancak squat mekik çalışıyorum topla okadar
Canım hoş geldin aah ah şuan gene ara verdim bol bol bol pilates ve lesile yapmaya çalışıyorumMeraba ben daha önce bir kac ay fitness hariç spor yapmadım neredeyse hic bilgim yok ama spor yapmak istiyorum. Aranıza katılmak isterim.
Hos buldum :)Canım hoş geldin aah ah şuan gene ara verdim bol bol bol pilates ve lesile yapmaya çalışıyorum