Benim için daha çok erken.hele bi cinsiyeti belli olsun da o zaman başlarım hayirlisiyla:) sizin de deneyimleriniz sayesinde bol bol soru sorar ona göre alacaklarıma karar veririm.asıl heyecanı alışverişte yaşayacağım gibi.herseyi almak isteyeceğim buna eminim :) kilo kontrolü içinde çok fazla hamurisi,tatlı, aşırı tuzlu şeyler yememeye çalışıyorum. Bu aralar ayarı kaçırdım biraz.ama bundan sonra dur artık dicem kendime insallah son aylar hiç geçmezmis zaten. Geliyor minigin biraz daha dayann:))yooo yine de çok yüksek bi kiloda değil başlangıç kilon... ilk zamanlarda kilo alımın az olursa dengelersin kuzum çünkü sonlarda gerçekten alıyorsun fazlaca... canın ne çekiyorsa ye ama azar azar ye hem nefsin körelir hem kilo kontrolün olur...çok sıkma kendini doğumdan sonra gidecek o kilolar ben şimdiden yasaklılar listemi hazırladım eşimle başlayacağız diyete doğum sonrası... bacım bana çabuk geçti gibi gelmedi valla...Gün sayıyorum hayırlısıyla tamamlamak için bezdim hamilelikten sizinde doğum zamanları gelecek hazırlıklar falan oyyy çok tatlı oluyor bir o kadar da yorucu...ben 2. ayda başladım almaya 37 de anca bitti