• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

hanfendi25 hanfendi25 canim hakkında hayırlısı canim merakla bekliyorum sonucunu bende bir aydır hamile görüyorum kendimi bebeğim 5. Aya girecek daha adet olmadım korunmuyoruz biz tüp bebekle olunca bizim normal yoldan ihtimal vermedigim için korunmaya gerek duymuyoruz olursa da tadından yenmez :)
yaaa ne güzel olur senin de sürpriz bi kuzun olsa hem belli mi olur doğal yoldan olur bakarsın Allahın işine akıl ermez:KK200:

Ayyy ne güzel motive ediyosun mogişim inşallah canm benim inşallah beni duanda eksik etme
Seni yirim ben hem taze anne hem taze hamiş :KK200::KK200: dualarımdasın balım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu mucizeni de... sende bana dua et 8 ocakta doğumum var

Eki Görüntüle 1733445 kızlar ne olur yardm edin şu testte ikinci çizgi var sanki elimde daha net çıkmış fotoda iyi çıkmadı lütfen cevap bekliyorum hamilemiyim benim bebeğim daha küçük çok korkuyorum
ben çokkk sevindim sanaaaa....benim hayalim resmen rabbim ne güzel vermiş geniş aile gibisi yok ev cıvıl cıvıl...bebişini doğurana dek kızında büyür biraz daha hiç dert etme...aslında dert edilecek birşeyde değil canım...ben doğurayım ben bile erkenden düşünüyorum..seninki sürpriz olmuş gerçi...çünkü ben bir daha ilaçlar hastahane para sıkıntısı görmek istemiyorum inşallah kendiliğinden gelir...benim vaktim yok ne yazıkki rezerveler bitmiş tükenmiş artık...

Kuzum ben özelde doğum yapacağım ya o yüzden bu işlemi yapıyorlarmıdır bilmiyorum bi sormam lazım gerçi kök hücre muhabbetini sorduğumda doktorum bu senin dediğin mevzudan bahsetmemişti yapıyor olsalar bahsederdi... keşke yapsalar birine bi hayrımız dokunur... sen iyi yapmışsın betim Allahım yine de kimseyi muhtaç etmesin sağlık sıhhat versin

Büyüdü teyzesi 3 kg olmuş paşam bakalım doğum kilosu kaç olacak :KK200:
r kuzum ultrasinda da biraz degisiklik gosterse 3200 olur iyi masallah

ben çokkk sevindim sanaaaa....benim hayalim resmen rabbim ne güzel vermiş geniş aile gibisi yok ev cıvıl cıvıl...bebişini doğurana dek kızında büyür biraz daha hiç dert etme...aslında dert edilecek birşeyde değil canım...ben doğurayım ben bile erkenden düşünüyorum..seninki sürpriz olmuş gerçi...çünkü ben bir daha ilaçlar hastahane para sıkıntısı görmek istemiyorum inşallah kendiliğinden gelir...benim vaktim yok ne yazıkki rezerveler bitmiş tükenmiş artık...
Ayy seram çok sağol insan öyle diyo ama öyle ouyomus yinede ben bu durumu çabuk kabullendi sabah büyük bir şoktu şimdi da iyiyim canm ben şu rezerve işine pek inanmıyorum doğrusu hele bi dogsun prensesin herşey değişecek banada rezervler kötüye gidiyo denmişti ama bak çok şükür bir kızm var bir minnak ta yolda inşallah seninde hemen olurda bu tatlı ve düşündürücü sevinci yasarsn

Kizlar bende 2. Surpriz gelsin istiyorum boyle bizi sok etsin :) alla alla korunduk ama nasil oldu ki diyelim :) ama olmaz sanmiyorm cunku geri cekilme yontemiyle 2.5 sene korunduk hic olmadi o yuzden olmaz diyorm

Seni yirim ben hem taze anne hem taze hamiş :KK200::KK200: dualarımdasın balım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu mucizeni de... sende bana dua et 8 ocakta doğumum var
Ayyy 8 ocak mı çok az kalmş mogişim dualarm senin le canm benim

Kizlar bende 2. Surpriz gelsin istiyorum boyle bizi sok etsin :) alla alla korunduk ama nasil oldu ki diyelim :) ama olmaz sanmiyorm cunku geri cekilme yontemiyle 2.5 sene korunduk hic olmadi o yuzden olmaz diyorm
Balum kz sen özendinmi bana o_Oaa orası hiç belli olmaz bizde Kızmdan önce 1bucuk sene o yöntemle korunmuştuk bu sefer becerememisiz demek o_O

İkizler enerjisidir o hatun enerji bol eğlence bol... senin sıpa boğa erkeği olacak desene benimkide oğlak erkeği:KK200: bende elti de yok görümcede yok valla şanslıyım vesselam:-) eltilerini salla gitsin Allahtan eviniz yolunuz ayrıHoppa
Çooook haklisin mogiş benim niye erken o zaman hakkaten aşı için :KK54: bende okudum 4 hafta olmaliymis arada ;) mayıs enerjisi o bizdeki :KK54::KK49: neşeli anneleriz heyecan durumu nasıl bakım az kalıyor sana :KK55:

hanfendi25 hanfendi25 tatlım sürpriz bebek mi var :KK73::KK31: vayyy süper ikinciler gelmeye başladı bile:KK72:biz böyle böyle torunları bile konusuruz burda:-) hadi sağlıklı olsun inşallah:KK73:
Sorma canm büyük sürpriz hatta yıl başı piyangosuda deyebilirim o derece büyük bi sürpriz oldu alşmaya çalışıyor duruma hayallar kuruyorum zorluklarını ve güzelliklerinii bir hayalimde kavga eden hiç anlaşamayan iki kardeş :KK4: bir hayalimdede birlikte güzel vakitler geçiren beraber ödevlerini yapan iki kardeş:KK60:bakalm hangisi bekliyor bizi aynen canm bu gidişle daha çok muhabbetimiz olacak galiba ben topiğin ilk ikinci bebeğini bekleyen annesiyim:110:

Balum kz sen özendinmi bana o_Oaa orası hiç belli olmaz bizde Kızmdan önce 1bucuk sene o yöntemle korunmuştuk bu sefer becerememisiz demek o_O
Ya ben korunurken bile olsa keske diye icimden geciriyodm :) ozendim walla sana :) ben bi ilkini dogurayimda esimde bende arayi fazla acmak istemiyoruz hayirlisi insallah demek bazen beceremeyebiliriz :)

Eki Görüntüle 1733445 kızlar ne olur yardm edin şu testte ikinci çizgi var sanki elimde daha net çıkmış fotoda iyi çıkmadı lütfen cevap bekliyorum hamilemiyim benim bebeğim daha küçük çok korkuyorum
Canım hayırlısıyla hamişsin niye korkuyorsun bence güzel bişey ikiz gibi büyürler:)

Ya ben korunurken bile olsa keske diye icimden geciriyodm :) ozendim walla sana :) ben bi ilkini dogurayimda esimde bende arayi fazla acmak istemiyoruz hayirlisi insallah demek bazen beceremeyebiliriz :)
Ayy bi bakmşsn seninde ard arda olmuş hayırlısı ben bi yaşıyayim bakım nasl zormu kolaymı tecrübelerini paylaşım ona göre sizde gelirsiniz arkamdan:KK17:

Kızlar kan sonucum çıkmış 97,7 yanı hamile olduğum kesinleşti rabbim bana kolaylık versin
Allah güç veriir, dayanıklılık verir elbet. Zorluk olur elbet ama iki evladın, iki cennet kokulun olacak yaninda. İnşallah hamileliğin rahat geçer canım, esin ne tepki verdiii?

Allah güç veriir, dayanıklılık verir elbet. Zorluk olur elbet ama iki evladın, iki cennet kokulun olacak yaninda. İnşallah hamileliğin rahat geçer canım, esin ne tepki verdiii?
Eşim ilk şok oldu benim gibi şimdi iyi oldu zorlanacaz ama ard arda büyüler daha çoçuk yapmayz diyo

Kzm korunduğundan beri çok iyi korunuyordu ama işte garantisi bir yöntemle değildi sprel takacaktm bu ay nasip değilmiş
Oyle canım kaderinmis demek ki.Allah sağlıklı ömürler versin.iki bebisine de hakkıyla bakarsın sen.allah o kolaylığı verir merak etme:)

Back