- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cizgi net gozukuyor. Sat ve bat ne zamandı korunmuyomuydunuz? Allahım nelere kadir. Ne dicegimi bilemedim hayirlisi olsun hakkında.Eki Görüntüle 1733445 kızlar ne olur yardm edin şu testte ikinci çizgi var sanki elimde daha net çıkmış fotoda iyi çıkmadı lütfen cevap bekliyorum hamilemiyim benim bebeğim daha küçük çok korkuyorum
Canım maasallah ogluna. Gòzler aynı annesi:)Uzmuyor bin şükür hatta boyle uslu olur insallah seninki de :) sadece hareketli altinu degismek icin düz yatiriyorum kasla goz arasinda yan dönüyor duzeltiyorum yine dönüyor :) ekteki gibi öperim tabi teyzesi ne demek :)Eki Görüntüle 1733072
Eşim korunuyordu 31 aralıkta bekliyordum adetimi daha olmadm ve çok şaşknm ne yapacağını bilmiyorumCanım cizgi net gozukuyor. Sat ve bat ne zamandı korunmuyomuydunuz? Allahım nelere kadir. Ne dicegimi bilemedim hayirlisi olsun hakkında.
Canim 2.cizgi netEki Görüntüle 1733445 kızlar ne olur yardm edin şu testte ikinci çizgi var sanki elimde daha net çıkmış fotoda iyi çıkmadı lütfen cevap bekliyorum hamilemiyim benim bebeğim daha küçük çok korkuyorum
Şimdi dahada belirginleşti elimde kan testine gidicem şimdi emin olmak için ve ruh gibiyim resmenCanim 2.cizgi net
Evet çizgi var büyüm ihtimal hamilesn.Ama ben birkaç defa tam regli günü böyle çıkıp regli olmuştum erken gebelik testiydi benim yaptıklarım amaEki Görüntüle 1733445 kızlar ne olur yardm edin şu testte ikinci çizgi var sanki elimde daha net çıkmış fotoda iyi çıkmadı lütfen cevap bekliyorum hamilemiyim benim bebeğim daha küçük çok korkuyorum
Daha yeni gelmişti bebisin dimi.ama hamilesin canım bu teste göre. Hakkında hayırlısı canimEki Görüntüle 1733445 kızlar ne olur yardm edin şu testte ikinci çizgi var sanki elimde daha net çıkmış fotoda iyi çıkmadı lütfen cevap bekliyorum hamilemiyim benim bebeğim daha küçük çok korkuyorum
Öyle görünüyor ama allahtan hayırlısıDaha yeni gelmişti bebisin dimi.ama hamilesin canım bu teste göre. Hakkında hayırlısı canim
Yok canm bu normal test adetim geceli 3 gün oldu kan testi yaptm akşam çıkar dedi adam hakkında hayırlısı iyi korunduğunu düşünüyordum bu ay sprel kalacaktı doktor çok büyük sürpriz oldu ama kızıma haksızlık yaptığını düşünürken karnında miniğimede hakszlk yapıyorum böyle düşünerek Rabbimden güç ve hayırlısını diliyorum zor bi süreç olacak benim içinEvet çizgi var büyüm ihtimal hamilesn.Ama ben birkaç defa tam regli günü böyle çıkıp regli olmuştum erken gebelik testiydi benim yaptıklarım ama
Evet kızın 6 aylk Rabbim hayırlı kapılar açsn bana şaşknm sadeceDaha yeni gelmişti bebisin dimi.ama hamilesin canım bu teste göre. Hakkında hayırlısı canim
canim bak tam korunmayi dusundugun ay gelmis minnak hayirlisi olsun Allahin bi bildigi vardir ikiz gibi buyurler iki bebisinede haksizlik etme ilki bu kadr kolay olmusmuydu?Şimdi dahada belirginleşti elimde kan testine gidicem şimdi emin olmak için ve ruh gibiyim resmen
Evet canm zorlanacam ama beraber büyürler ilki baya sıkıntılarla doğmuştu hatta bende piko vardı tedavisiz olmayabilir demişti doktorcanim bak tam korunmayi dusundugun ay gelmis minnak hayirlisi olsun Allahin bi bildigi vardir ikiz gibi buyurler iki bebisinede haksizlik etme ilki bu kadr kolay olmusmuydu?
Allah ne kadar buyuk sukredelim halimize insallah saglikli hayirli bi evlat daha dunyaya getirirsinEvet canm zorlanacam ama beraber büyürler ilki baya sıkıntılarla doğmuştu hatta bende piko vardı tedavisiz olmayabilir demişti doktor
Kalp atışını duyayım Allahın izniyle yapıcaz takvimimi tatlımfriendlyfriendly bi alinti yapamadim bi :) Tesekkur ederiz teyzesi :)) senin takvimi ne zaman gorecegiz?
İnşallah canm ama bu psikoloji çok farklı asla aldramam ama kızımı kucağıma alınca içim acıyo sanki kızıma büyük hakszlk etmişim sonra daha doğmamış yavruma içim açıyo şimdiden istenmeyen çoçuk muamelesi sergiliyorum diye ufff kafam çok karışk bana dua edin kzlar balum canm hamilesin dua et banaAllah ne kadar buyuk sukredelim halimize insallah saglikli hayirli bi evlat daha dunyaya getirirsin
Dualarim seninle canim insallah bu sureci en iyi sekilde atlatirsin kizina da en iyi sekilde bakarsin haksizlik ettigini dusunme lutfen iyi bi anne oldugun suanki psikolajinden belli oluyo daha sonra iyiki olmus dersin :)İnşallah canm ama bu psikoloji çok farklı asla aldramam ama kızımı kucağıma alınca içim acıyo sanki kızıma büyük hakszlk etmişim sonra daha doğmamış yavruma içim açıyo şimdiden istenmeyen çoçuk muamelesi sergiliyorum diye ufff kafam çok karışk bana dua edin kzlar balum canm hamilesin dua et bana
Bi de süt korur anneyi derler ama nasibinde varmış demek ki.dikkat etmissiniz ama takdiri ilahi..şok etkisi yaratmıştır tabi haklısın. Allah kolaylik versin canımEvet kızın 6 aylk Rabbim hayırlı kapılar açsn bana şaşknm sadece
Biliyorum ki ilerde iyiki olmuş dicem ama zorluklar var önünde elbet olacak bu zorluklar 2 çocuk büyütmek kolay değil ben başaracĞıma inanıyorum sizin ailemin destekleriyle sabah çok kötüydü şimdi çok daha iyiyimDualarim seninle canim insallah bu sureci en iyi sekilde atlatirsin kizina da en iyi sekilde bakarsin haksizlik ettigini dusunme lutfen iyi bi anne oldugun suanki psikolajinden belli oluyo daha sonra iyiki olmus dersin :)