• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Biliyorum ki ilerde iyiki olmuş dicem ama zorluklar var önünde elbet olacak bu zorluklar 2 çocuk büyütmek kolay değil ben başaracĞıma inanıyorum sizin ailemin destekleriyle sabah çok kötüydü şimdi çok daha iyiyim

hakkında hayırlısı olsun canım. yerinde kim olsa aynı kaygıları yaşar. ama Rabbimin bir bildiği vardır elbet. ondan gelen her şeye razıyız. sen yeter ki kendini üzme

Biliyorum ki ilerde iyiki olmuş dicem ama zorluklar var önünde elbet olacak bu zorluklar 2 çocuk büyütmek kolay değil ben başaracĞıma inanıyorum sizin ailemin destekleriyle sabah çok kötüydü şimdi çok daha iyiyim
Bencede basaracaksin Allah dagina gore karar verirmis olumlu tarafndan bak kuzum ayyy bide oglusun olsun :)

Bi de süt korur anneyi derler ama nasibinde varmış demek ki.dikkat etmissiniz ama takdiri ilahi..şok etkisi yaratmıştır tabi haklısın. Allah kolaylik versin canım
Kzm korunduğundan beri çok iyi korunuyordu ama işte garantisi bir yöntemle değildi sprel takacaktm bu ay nasip değilmiş

Bencede basaracaksin Allah dagina gore karar verirmis olumlu tarafndan bak kuzum ayyy bide oglusun olsun :)
Evet canm durumum müsait 2 çocuk için hatta eşim çok sevindi Rabbim dağna göre kar yağdırır lafı çok doğru oğlan olsa çok iyi olur ama hayırlısı neyse o olsun Rabbim den gelen başm gözüm üstüne

hakkında hayırlısı olsun canım. yerinde kim olsa aynı kaygıları yaşar. ama Rabbimin bir bildiği vardır elbet. ondan gelen her şeye razıyız. sen yeter ki kendini üzme
Canm çok karışk duygularım ama sabah ki gibi değilim şimdi çok daha pozitifim bu olaya hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Eki Görüntüle 1733445 kızlar ne olur yardm edin şu testte ikinci çizgi var sanki elimde daha net çıkmış fotoda iyi çıkmadı lütfen cevap bekliyorum hamilemiyim benim bebeğim daha küçük çok korkuyorum

Hakkında hayırlısı olsun cnm pozitif görünüyor inş sağlıkla büyür ikiside. Allah yardımcımız olsun.

hanfendi25 hanfendi25 canim hayırlı olsun :) Rabbim nasip etmiş ne mutlu sana, iki kardeş arkadaş gibi büyürler hic yalnız kalmazlar hayatta... Kan sonucun çıkınca yaz mutlaka heyecanla bekliyorum bende :)

Eki Görüntüle 1733445 kızlar ne olur yardm edin şu testte ikinci çizgi var sanki elimde daha net çıkmış fotoda iyi çıkmadı lütfen cevap bekliyorum hamilemiyim benim bebeğim daha küçük çok korkuyorum
Kuzum hayırlı olsun minnakına kardeş geliyor... Madem ki olan olmuş artık bu saatten sonra üzülmenin kime faydası olur ki... İki kardeş gül gibi büyürler sende başlarda zorlanırsın belki ama büyüdüklerinde rahat edersin sıkma canını sakın...İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur... Öperim ben o minnak zigotu ve fıstık kızını:KK200:

Evet canm durumum müsait 2 çocuk için hatta eşim çok sevindi Rabbim dağna göre kar yağdırır lafı çok doğru oğlan olsa çok iyi olur ama hayırlısı neyse o olsun Rabbim den gelen başm gözüm üstüne
hayirlisi kuzum kiz oglan farketmez saglikli olsunlar yeter topigin hamisleri hic bitmicek 2.ler gelmeye basladi bile :)

On gün e kadar da senden gelir bu poz mogisim :)
Canım bak en dicem ben kordon kanı diyodum ya o hem bağış şeklinde oluyomus hen de banka şeklinde ben bağışı seçtim; söyle ki buna para falan vermiyosun bağış yapıyosun kordon kanı bankasına, eğer allah korusun kullanman gerekirse bankaya soruyosun benimki hala duruyo mu diye duruyosa kullaniyosun durmuyosa da sansina. . Bankada bekletmektense bağış daha mantikli geldi bana ülkemiz bu konuda çok zayıf ihtiyacı olanlara yarasın inşallah minigimin kordon kanı. . Diyeceğim o ki eğer istersen bağışla, diğer hamile arkadaşlar da aynı sekilde, güzel bişe bi katkida bulunmak şifa olur inşallah..
Kuzum ben özelde doğum yapacağım ya o yüzden bu işlemi yapıyorlarmıdır bilmiyorum bi sormam lazım gerçi kök hücre muhabbetini sorduğumda doktorum bu senin dediğin mevzudan bahsetmemişti yapıyor olsalar bahsederdi... keşke yapsalar birine bi hayrımız dokunur... sen iyi yapmışsın betim Allahım yine de kimseyi muhtaç etmesin sağlık sıhhat versin
Masallah kuzum gobus baya buyumus :) mete pasanin kilo aldigi burdan da belli oluyo :)

Büyüdü teyzesi 3 kg olmuş paşam bakalım doğum kilosu kaç olacak :KK200:

Hemde nasıl, her tarzdan insanla anlaşabiliyoruz, bukalemun misali :KK49: hareketli canlı, yerinde oturmayı pek sevmeyen değil mi :KK39: bebisim az daha beklese bizim gibi ikizler olacak ama :KK31:cok haklisin o konuda tek isim bebisim olacak zaten bende onla zaman geçirir dururum annemde öyle küçük çocuk yok nasılsa orda da keyfime bakarım. Nasılsa kaynanamda eltilerim oluyo tüm yaz beni de sevmezler sağolsun lar, bilirsin ikiz eltilerim işte:63: mogiş Zaten seninde çok farklı bir enerjin var çok çekici ikizler hatunu :KK15::KK19::KK60:
İkizler enerjisidir o hatun enerji bol eğlence bol... senin sıpa boğa erkeği olacak desene benimkide oğlak erkeği:KK200: bende elti de yok görümcede yok valla şanslıyım vesselam:-) eltilerini salla gitsin Allahtan eviniz yolunuz ayrıHoppa

Kuzum hayırlı olsun minnakına kardeş geliyor... Madem ki olan olmuş artık bu saatten sonra üzülmenin kime faydası olur ki... İki kardeş gül gibi büyürler sende başlarda zorlanırsın belki ama büyüdüklerinde rahat edersin sıkma canını sakın...İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur... Öperim ben o minnak zigotu ve fıstık kızını:KK200:
Mogişşşşşim çok sağol sizin desteklerinizle bu bebiste doğaçak inşallah ilklerde tabi zorlanacam bunun farkındayım ama Rabbimin izniyle kolay atlatacam bu durumu iyiki varsınız sizinle paylasmak çok iyi geldi

hanfendi25 hanfendi25 canim hayırlı olsun :) Rabbim nasip etmiş ne mutlu sana, iki kardeş arkadaş gibi büyürler hic yalnız kalmazlar hayatta... Kan sonucun çıkınca yaz mutlaka heyecanla bekliyorum bende :)
Sağol canm benim bende tek tesellim o kızımın oyun için bile kimseye ihtiyacı kalmicak çıkınca arayacaklar bende yazarm mutlaka

Seni gördükçe zaten hayran kalıyorum.vala ben ilk 3 ay hiç kilo almadım.ama göbek önden önden büyüdü.62 kiloydum hamile kaldığımda ondan sonra hiç tartilmadim:/ tartılmam lazım. Aşırıya kaçmadan sağlıklı kilo almak istiyorum cunku:/ düşük bi kiloyla başlamadım yani.dikkatli olmam lazim:/ zaman giderek yaklaşıyor sende de.sanki dün gibiydi; ben hamileyim dediğin. Ne çabuk geçti. Bizim de böyle geçer hemencecik insallah
yooo yine de çok yüksek bi kiloda değil başlangıç kilon... ilk zamanlarda kilo alımın az olursa dengelersin kuzum çünkü sonlarda gerçekten alıyorsun fazlaca... canın ne çekiyorsa ye ama azar azar ye hem nefsin körelir hem kilo kontrolün olur...çok sıkma kendini doğumdan sonra gidecek o kilolar ben şimdiden yasaklılar listemi hazırladım eşimle başlayacağız diyete doğum sonrası... bacım bana çabuk geçti gibi gelmedi valla...Gün sayıyorum hayırlısıyla tamamlamak için:-) bezdim hamilelikten:-) sizinde doğum zamanları gelecek hazırlıklar falan oyyy çok tatlı oluyor bir o kadar da yorucu...ben 2. ayda başladım almaya 37 de anca bitti:-):-):-)

Mogişşşşşim çok sağol sizin desteklerinizle bu bebiste doğaçak inşallah ilklerde tabi zorlanacam bunun farkındayım ama Rabbimin izniyle kolay atlatacam bu durumu iyiki varsınız sizinle paylasmak çok iyi geldi
Halledeceksin sen bitanem hem artık tecrübelisin de nerde ne yapacağını da biliyorsun ilki kadar zorlanmazsın Hoppa

Tatlım tetanoz ilk dozu yapıldı diğeri haftaya olacak. Ohh bak bu kesme işi bana da çok iyi gelir bu bahaneyle hamur işi yle aram açılır belki :KK48: çok teşekkürler yaa bak nasıl da güzel bilgiler verdin haberim yok benimde bunlardan aynen :oops: bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz çoğu yaptırıyor bende yaptirayim, sınırda diye doktor birşey dedi mi sana :KK54:
Rica ederim hatun bildiğim ne varsa yazarım ben sen merak etme... tetanozun ikinci dozu niye bu kadar erken vuruluyor sana kız ben anlamadım...benim ikinci doz 27 de vurulmuştu... şeker yüklemem ile ilgili sorun çıkmadı kuzum çok şükür ama cahilliğim yüzünden de ucundan döndüm insan düşünmez mi sen yüklemeye gideceksin azcık hakim ol boğazına tatlı yeme diye:-):-):-) neyse ki diyorum:KK53:

hanfendi25 hanfendi25 canim hakkında hayırlısı canim merakla bekliyorum sonucunu bende bir aydır hamile görüyorum kendimi bebeğim 5. Aya girecek daha adet olmadım korunmuyoruz biz tüp bebekle olunca bizim normal yoldan ihtimal vermedigim için korunmaya gerek duymuyoruz olursa da tadından yenmez :)

hanfendi25 hanfendi25 canim hakkında hayırlısı canim merakla bekliyorum sonucunu bende bir aydır hamile görüyorum kendimi bebeğim 5. Aya girecek daha adet olmadım korunmuyoruz biz tüp bebekle olunca bizim normal yoldan ihtimal vermedigim için korunmaya gerek duymuyoruz olursa da tadından yenmez :)
Ayyy vallah önceki tüp bebekti diye normal olma ihtimali düşük diye düşünmeyiniz bir bakmssn olmuş benim gibi sende şoklara girersin benim kızımda kolay olmadı ama bu minik inan korunduğum halde geldi Rabbim yazmışsa kul istediği kadar uğraşsnn yada ben istemiyorum desin herşey nasip

Back