- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
Esime veriyirum bana dogru deviriyor kendini bendeyken babasi gel diyo geri atiyo :))) oglum diyorum bikmiyon ku benden aksama kadaryaaa annesi ama ne yapsın senden ilgi bekliyo sürekli fıstık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esime veriyirum bana dogru deviriyor kendini bendeyken babasi gel diyo geri atiyo :))) oglum diyorum bikmiyon ku benden aksama kadaryaaa annesi ama ne yapsın senden ilgi bekliyo sürekli fıstık
erkek bebişlerle annelerinin aşkı başka olur ama bıkarmı senden annesi annesinin bal bademi fındığı fıstığı oEsime veriyirum bana dogru deviriyor kendini bendeyken babasi gel diyo geri atiyo :))) oglum diyorum bikmiyon ku benden aksama kadar
Bizde şimdiden yuruyus bandindayiz 1km yururdum artık 2km yaopcam ayy şekerim benim yaaa gerçekten toparlak sen bence çok iyisin tatlım inşallah bende 15 kiloyu çok aşmam ama hep diyorum hamur işi ni bırakayim ama olmuyo suc biraz da benim yoksa gece yemem filan yokoyyyyy yesinler tostoparlak bi göbek çok şirin duruyo kiminin göbeği daha çabuk gösteriyor kendini kiminin daha geç...benim annem doğuma gittiğinde doktor şaşırmış niye geldin ki daha aylar var demiş o kadar küçükmüş göbeği... anneme çektim sanırım...balım ben bi de düşük kiloyla başladım o sebeptende o haftalarda iyiydim ama dedim ya 30 dan sonra kendim bile inanamadım hızlı kilo alınıyor...o yüzden sana diyorum ya şimdilerde ne kadar az kilo alırsan 30 dan sonra o kadar dengelersin... ama şu da var bazen ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun gecenin bi vakti canın tatlı çekiyor ne bileyim kızartma çekiyo duramıyorsun ki... nihayetinde doğumdan sonra boğazımıza biraz hakim olup azcıkta yürüyüş yaparsak kiloyu çabuk atarız... ben yaza kadar evde, yazın da sahilde yürüyüşler yapmayı planlıyorum oğlumla...
Bende onu gordum hatta seninki aklıma geldi ama ben adiyamana da götüreyim diyorum eşimin yegenlr küçük sallayıp ondan düşürür mu diye de kuşku var içimde , gerçi kemerliymis değil miPamukprncess hatuuuuuun bak benim aldığım ana kucağında indirim var e bebekte hemde baya düşürmüşler 350 idi normal fiyatı şuan 219 tl... bende zaten 200 e almıştım... stoklarla sınırlıymış bi bak kuzum altta da yorumlar var içine sinerse kaçırma derim
Ay çok teşekkürler canım yaTesekkur ederim canim sende cok takilma gobüşünle çooook sekersiniz :)
Gercekten baska ya bi dogsun da gor gözler kalp kalp oluyor anneyi görünce :)))erkek bebişlerle annelerinin aşkı başka olur ama bıkarmı senden annesi annesinin bal bademi fındığı fıstığı o
benim annem olayı gerçekten yanlış anladı neyse haftaya belli olur
masallah canim sana :) benim oglus da erken pirtlamisti. Gec geliyorlar ama geldiklerinde de tam geliyorlar :))Eki Görüntüle 1732928
15.haftadan selamlar canlar.resmi bi türlü duzeltemedim kusura bakmayin:)) benim göbüş kendini çoktan gösterdi bile:) Mogami senin 22.haftandaki halin benim şuanki halimle eş gibi.ben o aralarda önden koca bi göbek le gezerim artik:)) Yeni yıl bol bol huzur,sağlık, umut getirsin hepimize.Dileklerimizin gerçek olduğu bir yıl olsun insallahh
Bakalim bizimki ne zaman gelecek:) erkek mi kiz mi o da belli degil daha.seninki kacinci haftada gosterdi kendini?bi de sıkıntısız,sorunsuz gelsin;çokta geç gelmesin ama bekledikce daha çok stres olurum herhalde:)masallah canim sana :) benim oglus da erken pirtlamisti. Gec geliyorlar ama geldiklerinde de tam geliyorlar :))
Çok güzel bı yüzün varmış canım maşallah sana da bebsiin deBakalim bizimki ne zaman gelecek:) erkek mi kiz mi o da belli degil daha.seninki kacinci haftada gosterdi kendini?bi de sıkıntısız,sorunsuz gelsin;çokta geç gelmesin ama bekledikce daha çok stres olurum herhalde:)
22de net gösterdi pipiyi çatlatti beni burada ama doktorlarin dogmasini bekledikleri günden 5 gün erken geldi o konuda bekletmedi şükür :) Allah saglik sihhat huzur versin bebise de sana da insallah :)Bakalim bizimki ne zaman gelecek:) erkek mi kiz mi o da belli degil daha.seninki kacinci haftada gosterdi kendini?bi de sıkıntısız,sorunsuz gelsin;çokta geç gelmesin ama bekledikce daha çok stres olurum herhalde:)
Yaaaa :))))) göbüş artık böbüş oldu annesiiii masallah ikinize de :) benim tospik gözüme kocaman geldi simdi :))Gobusler bebişler paylaşılmiş maşallah hepinize bebeem Mogami Pamukprncess
Bu da benim yeni gobus :))
yürüyüş bandında hızını iyi ayarla çok hızlı yürüme sakın...bende banda güveniyorum zaten hamurişi yememeye çalış hatun zaten bi o bir de tatlı çok kilo aldırıyor bak şeker yüklemesi yaptıracaksın onda şeker yüksek çıkmasın aman...Bizde şimdiden yuruyus bandindayiz 1km yururdum artık 2km yaopcam ayy şekerim benim yaaa gerçekten toparlak sen bence çok iyisin tatlım inşallah bende 15 kiloyu çok aşmam ama hep diyorum hamur işi ni bırakayim ama olmuyo suc biraz da benim yoksa gece yemem filan yok
canım emniyet kemeri var evet o konuda güvenli zaten benim baktığım ürünler içinde en iyisi buydu...ufaklıkları çok yanaştırma sen yine de sadece kemerle olmuyor ki o iş Allah korusunn üstüne bişey atarlar yüzünü çizerler ne olur ne olmaz küçük çocuk buBende onu gordum hatta seninki aklıma geldi ama ben adiyamana da götüreyim diyorum eşimin yegenlr küçük sallayıp ondan düşürür mu diye de kuşku var içimde , gerçi kemerliymis değil mi
bende ikizlerim... hava grubuymuşuz ordan benzerlik olabilirMogami eşim terazi kuzum:)
Onu yaptirsam mi mogiş bilemedim valla okulda çok var hamur işi tatlı offf yeter artık diyorum yaaa ama yiyorum daartik hayır demeliyim . 2.7 en yüksek hızım iyi mi yavaş artiiriyorumyürüyüş bandında hızını iyi ayarla çok hızlı yürüme sakın...bende banda güveniyorum zaten hamurişi yememeye çalış hatun zaten bi o bir de tatlı çok kilo aldırıyor bak şeker yüklemesi yaptıracaksın onda şeker yüksek çıkmasın aman...
Bende ikizlerimbende ikizlerim... hava grubuymuşuz ordan benzerlik olabilir