Kuzum kalp atışını duydum diyenleri ekledim sen duydun mu pıtpıtlarıBeni eklememişsin mogişş :))
Betiiii kaygılıyı da kattık gruba sen gez hala ayrı ayrıaylar sonra herkes akın etti birden , yeni gelen minikler şenlendirdi yine buralarısen 2.yi düşünmüyuo musun işe başladın mı evde misin
Kaldı canım friendly ve elisa var inşallah onlarda güzel haber verirmaşallahh yaaa :) heralde hamile kalamayan kalmadı dimi :)
Evet kuzum duydum fasülyenin pıt pıtını :)))Kuzum kalp atışını duydum diyenleri ekledim sen duydun mu pıtpıtları
CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali
BEKLENEN MELEKLER
Cnntrm ----------------> Kız---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek------- Görkem
Hyb77 ------------------> ???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Sweet42----------------> ???
Gelmiyor mu nazlı kızBen de doğan melekler listesine terfi etmek istiyorum artık yaaa
Gelmiyor mu nazlı kızdoktor ne diyor bekletecek mi seni
Bilirim o son haftalar geçmiyor vücut nereye kadar taşıyabilir sonuçta inşallah bir haftaya kalmaz gelir Gökçe hanım sende ılık bi duş al rahatlatıcı bi müzik uzan konuş onunla gel anneye de duyar hisseder o seniBir hafta daha bekletecek yine gelmezse suni sancıyla doğumu başlatmayı deneyecek canım. Ama ben bunaldım artık beklemekten...
Bilirim o son haftalar geçmiyor vücut nereye kadar taşıyabilir sonuçta inşallah bir haftaya kalmaz gelir Gökçe hanım sende ılık bi duş al rahatlatıcı bi müzik uzan konuş onunla gel anneye de duyar hisseder o seni
Allah kurtarsın canım benim üzerine insirak suresini okuyun kolay doğum için inşallah güzel haberlerini alırızValla yapmadığım şey nerdeyse kalmadı doğum başlasın diye. Yok yok yok takvim de bitmiş zaten
Allah kurtarsın canım benim üzerine insirak suresini okuyun kolay doğum için inşallah güzel haberlerini alırız
Peki kasılma açılmada mı yokValla yapmadığım şey nerdeyse kalmadı doğum başlasın diye. Yok yok yok takvim de bitmiş zaten
Peki kasılma açılmada mı yok
Anladım canım sen idrarını da kontrol et devamlı mekonyum olayına karşı... minnoş inşallah bugün yarın kendiliğinden gelirKasılma 2 aydır var ama düzensiz. Bugün de nstde 3 tane sancı çıktı yine düzensiz. Açılma muayenesi bugün yapıldı 2cm açılma var ama o da muhtemelen serklaj dikişi alındığı için dedi ebe. Bebeğin başı hala kanalda değil. Pazartesi gününe kadar bekliycez 41 hafta dolana kadar. Yine olmazsa pazartesi günü vajinal fitil ve suni sancıyla doğum başlatılacak. İnşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir. Suni sancıya gerek kalmaz.
Anladım canım sen idrarını da kontrol et devamlı mekonyum olayına karşı... minnoş inşallah bugün yarın kendiliğinden gelir
Ben kimden duymuştum yaa bi arkadaş idrarının renginden şüphelenmişti ve gerçekten Bebek kakasını yapmıştı bak kuzuya ya gelse ya işte annesini böyle endişelendirmeseOnu sordum doktora 'öyle bir şey olsa anlayabilir miyim?' diye de 'senin anlaman mümkün değil' dediUmarım öyle bir sıkıntı yaşamayız...
Ben kimden duymuştum yaa bi arkadaş idrarının renginden şüphelenmişti ve gerçekten Bebek kakasını yapmıştı bak kuzuya ya gelse ya işte annesini böyle endişelendirmese
Bendim o mogis idrarimla birlikte yosunumsu birseyler gelmisti hemsireye sordum bu ne diye hemen dr muayene etti kaka yapmis dedi ve sezaryene aldılar.. Insallah oyle bir durum olmazBen kimden duymuştum yaa bi arkadaş idrarının renginden şüphelenmişti ve gerçekten Bebek kakasını yapmıştı bak kuzuya ya gelse ya işte annesini böyle endişelendirmese