Beraber Anne Olma Yolunda

aylar sonra herkes akın etti birden , yeni gelen minikler şenlendirdi yine buraları sen 2.yi düşünmüyuo musun işe başladın mı evde misin
Betiiii kaygılıyı da kattık gruba sen gez hala ayrı ayrı

Merhabalar hanımlar. Hamilelik nasıl gidiyor benim daha çok yeni. Bilgi paylasimi yapmayı çok isterim bu konu hakkında.
İnşallah hepimiz sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağımıza alırız yavrularimizi.
Gerçi ben hala inanamiyorum

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali

BEKLENEN MELEKLER
Cnntrm ----------------> Kız ---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek ------- Görkem
Hyb77 ------------------> ???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Sweet42----------------> ???

Ben de doğan melekler listesine terfi etmek istiyorum artık yaaa

Bir hafta daha bekletecek yine gelmezse suni sancıyla doğumu başlatmayı deneyecek canım. Ama ben bunaldım artık beklemekten...
Bilirim o son haftalar geçmiyor vücut nereye kadar taşıyabilir sonuçta inşallah bir haftaya kalmaz gelir Gökçe hanım sende ılık bi duş al rahatlatıcı bi müzik uzan konuş onunla gel anneye de duyar hisseder o seni

Valla yapmadığım şey nerdeyse kalmadı doğum başlasın diye. Yok yok yok takvim de bitmiş zaten

Peki kasılma açılmada mı yok

Kasılma 2 aydır var ama düzensiz. Bugün de nstde 3 tane sancı çıktı yine düzensiz. Açılma muayenesi bugün yapıldı 2cm açılma var ama o da muhtemelen serklaj dikişi alındığı için dedi ebe. Bebeğin başı hala kanalda değil. Pazartesi gününe kadar bekliycez 41 hafta dolana kadar. Yine olmazsa pazartesi günü vajinal fitil ve suni sancıyla doğum başlatılacak. İnşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir. Suni sancıya gerek kalmaz.

Anladım canım sen idrarını da kontrol et devamlı mekonyum olayına karşı... minnoş inşallah bugün yarın kendiliğinden gelir

Anladım canım sen idrarını da kontrol et devamlı mekonyum olayına karşı... minnoş inşallah bugün yarın kendiliğinden gelir

Onu sordum doktora 'öyle bir şey olsa anlayabilir miyim?' diye de 'senin anlaman mümkün değil' dedi Umarım öyle bir sıkıntı yaşamayız...

Onu sordum doktora 'öyle bir şey olsa anlayabilir miyim?' diye de 'senin anlaman mümkün değil' dedi Umarım öyle bir sıkıntı yaşamayız...
Ben kimden duymuştum yaa bi arkadaş idrarının renginden şüphelenmişti ve gerçekten Bebek kakasını yapmıştı bak kuzuya ya gelse ya işte annesini böyle endişelendirmese

Ben kimden duymuştum yaa bi arkadaş idrarının renginden şüphelenmişti ve gerçekten Bebek kakasını yapmıştı bak kuzuya ya gelse ya işte annesini böyle endişelendirmese

İdrarla beraber suyu da gelmiştir az miktarda bile olsa. Su kesesi açılmadan anlaşılması mümkün değil zaten. Aynen canım gelse de stresim endişem bitse artık.....

Bendim o mogis idrarimla birlikte yosunumsu birseyler gelmisti hemsireye sordum bu ne diye hemen dr muayene etti kaka yapmis dedi ve sezaryene aldılar.. Insallah oyle bir durum olmaz cnntrm sen yine de takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…