Beraber Anne Olma Yolunda

Iyi düşün iyi olsun küçük oglum 35 haftalik dogdu ve 1 hafta kadar kuvezde kaldi duzensiz nefes aldigi icin.. Anliyorum seni zor bir surec ama bu bebeginin sagligi icin cok onemli demekki orada tuttuklarina göre.. Sabirli olmaya calis şükür baska bir problemi yok miniğin

Bende burda klomenle hamile kalip saglikla dogum yapanlari hatirliyorum. Kendi kendime diyorum daha önceki klomen kullanisimda esim tedavi olmamisti simdi tedavi oldu bi kez daha klomenle sans ver diyorum. Uroloji dr 6 ay deneyin tupten once dedi. Bu da mart ayi oluyo. Ben de marta kadar klomenle deneyim 1-2 ay diyorum. Mogami bilmiyorum inan cumartesi dr randevum var bakalim ne diyecek canim.

6 ay makul bi süre aslında bu arada klomenle denersin oldu oldu olmadı tüpe gidersin kuzum

Kıyamam ona ben düzelmedi mi hala kuzu neden olmuş bu durum doktorlar bişey demiyor mu inşallah gelecek sağlıkla canım sonra bol koklaşma

Neden olduğuna dair bir şey demediler canım ama benim oğlum da böyle olmuştu ilk doğduğunda. Aradaki fark onu hiç küveze yatırmadılar. Yarım saat kadar oksijen vermişlerdi sadece. Yaklaşık 21 saat ayrı kaldıktan sonra kavuştuk şükür kızımla da :)

Gerçekten çok zormuş canım sanki onu terketmişim gibi vicdansız hissettim kendimi Allah hiçbir anneye yaşatmasın. Şükürler olsun şimdi yanımda ve iyi. Öğleden sonra da taburcu olup evimize gidicez inşallah:)

Oyle dusunuyorum canim 4 ay kaldi zaten insallah bu sürede gelir sağlığıyla bebegim bende araniza katilirim

Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sağlıkla miniğine kavuşursun inşallah..

Gözün aydın oglun ve kızınla musmutlu yasarsin insallah

Gözün aydın kuzum geçti gitti foto bekleriz bi ara kuzularınla

Canım gözün aydın almışsın miniğini kucağına Rabbim sağlıkla huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER

Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali
Cnntrm ----------------> Zeynep Gökçe
BEKLENEN MELEKLER
Nilgunuk --------------> Erkek ------- Görkem
Hyb77 ------------------> ???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Sweet42----------------> ???

Haftaya cuma doganlar listesinde olacagiz insallah
Telefonum bozuldu servise verdim kizlara cok selam soyle mogis

Haftaya cuma doganlar listesinde olacagiz insallah
Telefonum bozuldu servise verdim kizlara cok selam soyle mogis
Bende şimdi sana seslenmeye gelmiştim canım çok merak ettim gözün aydın geliyor ha artık minik Görkem paşa sağlıkla doğsun kuzum

Friendlyim geç yazdım Özür dilerim peki rahim ağzını dikmeyi önerdiler mi bu hamileliklerde

Friendlyim geç yazdım Özür dilerim peki rahim ağzını dikmeyi önerdiler mi bu hamileliklerde
Est canim ne demek. Benim kayiplarimin hepsi kalp atisi olmadandi, rahim agzi yetmezligi ve buna bagli dikis yapilmasi farkli bisey sanirim. hicbir dr bahsetmedi. benim durumumdan baska bisey sanirim canim.

Est canim ne demek. Benim kayiplarimin hepsi kalp atisi olmadandi, rahim agzi yetmezligi ve buna bagli dikis yapilmasi farkli bisey sanirim. hicbir dr bahsetmedi. benim durumumdan baska bisey sanirim canim.

Rahim ağzı 14-16. haftalarda dikiliyor. Allah sana tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…