Iyi düşün iyi olsun küçük oglum 35 haftalik dogdu ve 1 hafta kadar kuvezde kaldi duzensiz nefes aldigi icin.. Anliyorum seni zor bir surec ama bu bebeginin sagligi icin cok onemli demekki orada tuttuklarina göre.. Sabirli olmaya calis şükür baska bir problemi yok miniğinHastanedeyiz hala kızımızı vermediler yanımıza. Sadece bir defa görmeye gittik eşimle onda da dokundurmadılar bile gözümüzle sevdik küvezdeki kuzumuzuBekliyoruz bakalım bugün çıkartırlar inşallah saatler geçmiyor resmen
Bende burda klomenle hamile kalip saglikla dogum yapanlari hatirliyorum. Kendi kendime diyorum daha önceki klomen kullanisimda esim tedavi olmamisti simdi tedavi oldu bi kez daha klomenle sans ver diyorum. Uroloji dr 6 ay deneyin tupten once dedi. Bu da mart ayi oluyo. Ben de marta kadar klomenle deneyim 1-2 ay diyorum. Mogami bilmiyorum inan cumartesi dr randevum var bakalim ne diyecek canim.Kuzum klomenle hamile kalan çok insan var hatta bizim @blummmm da öyleydi sanırım düşünme ondan mıdır diye... yani sana ne desem bilemiyorum yaşamadığım bi durum olduğu için yanlış yönlendirmek istemem klomen kullan desem düşüklerin akla geliyor ama sanırım ben olsam tüpe giderdim
6 ay makul bi süre aslında bu arada klomenle denersin oldu oldu olmadı tüpe gidersin kuzumBende burda klomenle hamile kalip saglikla dogum yapanlari hatirliyorum. Kendi kendime diyorum daha önceki klomen kullanisimda esim tedavi olmamisti simdi tedavi oldu bi kez daha klomenle sans ver diyorum. Uroloji dr 6 ay deneyin tupten once dedi. Bu da mart ayi oluyo. Ben de marta kadar klomenle deneyim 1-2 ay diyorum. Mogami bilmiyorum inan cumartesi dr randevum var bakalim ne diyecek canim.
Oyle dusunuyorum canim 4 ay kaldi zaten insallah bu sürede gelir sağlığıyla bebegim bende araniza katilirim6 ay makul bi süre aslında bu arada klomenle denersin oldu oldu olmadı tüpe gidersin kuzum
Kıyamam ona ben düzelmedi mi hala kuzu neden olmuş bu durum doktorlar bişey demiyor mu inşallah gelecek sağlıkla canım sonra bol koklaşma
Iyi düşün iyi olsun küçük oglum 35 haftalik dogdu ve 1 hafta kadar kuvezde kaldi duzensiz nefes aldigi icin.. Anliyorum seni zor bir surec ama bu bebeginin sagligi icin cok onemli demekki orada tuttuklarina göre.. Sabirli olmaya calis şükür baska bir problemi yok miniğin
Oyle dusunuyorum canim 4 ay kaldi zaten insallah bu sürede gelir sağlığıyla bebegim bende araniza katilirim
Gözün aydın oglun ve kızınla musmutlu yasarsin insallahNeden olduğuna dair bir şey demediler canım ama benim oğlum da böyle olmuştu ilk doğduğunda. Aradaki fark onu hiç küveze yatırmadılar. Yarım saat kadar oksijen vermişlerdi sadece. Yaklaşık 21 saat ayrı kaldıktan sonra kavuştuk şükür kızımla da :)
Gerçekten çok zormuş canım sanki onu terketmişim gibi vicdansız hissettim kendimi Allah hiçbir anneye yaşatmasın. Şükürler olsun şimdi yanımda ve iyi. Öğleden sonra da taburcu olup evimize gidicez inşallah:)
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sağlıkla miniğine kavuşursun inşallah..
Gözün aydın kuzum geçti gitti foto bekleriz bi ara kuzularınlaNeden olduğuna dair bir şey demediler canım ama benim oğlum da böyle olmuştu ilk doğduğunda. Aradaki fark onu hiç küveze yatırmadılar. Yarım saat kadar oksijen vermişlerdi sadece. Yaklaşık 21 saat ayrı kaldıktan sonra kavuştuk şükür kızımla da :)
Gerçekten çok zormuş canım sanki onu terketmişim gibi vicdansız hissettim kendimi Allah hiçbir anneye yaşatmasın. Şükürler olsun şimdi yanımda ve iyi. Öğleden sonra da taburcu olup evimize gidicez inşallah:)
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sağlıkla miniğine kavuşursun inşallah..
Canım gözün aydın almışsın miniğini kucağına Rabbim sağlıkla huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben doğurdum :)) Gece 3 civarı sancılarım düzene girdi. Saat 15.02'de doğumum oldu. Kızımız hızlı nefes alıyor diye küveze yatırdılar. Bu akşam çıkarma ihtimalleri var. Ümitle bekliyoruz. Sadece doğumda 2dk görebildim kuzumu
Canım gözün aydın almışsın miniğini kucağına Rabbim sağlıkla huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah
Haftaya cuma doganlar listesinde olacagiz insallahCİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali
Cnntrm ----------------> Zeynep Gökçe
BEKLENEN MELEKLER
Nilgunuk --------------> Erkek------- Görkem
Hyb77 ------------------> ???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Sweet42----------------> ???
Bende şimdi sana seslenmeye gelmiştim canım çok merak ettim gözün aydın geliyor ha artık minik Görkem paşa sağlıkla doğsun kuzumHaftaya cuma doganlar listesinde olacagiz insallah
Telefonum bozuldu servise verdim kizlara cok selam soyle mogis
MINIKKUS1 sagol destegin icin canim bilmiyorum vesilem ne.. tup bebek sana care degil sen hamile kalabiliyosun diyo dr ama 2. kayiptan sonra 1 yil hamile kalamayinca klomen kullanip hamile kalmistim. Kurtajdan sonra yine 3 ay hamile kalamayinca 2.kez klomen kullanmistim ve onda da 4.ye hamile kalmistim. Benim vesilem ne olacak bilmiyorum tüp bebek caremi bilmiyorum.
Est canim ne demek. Benim kayiplarimin hepsi kalp atisi olmadandi, rahim agzi yetmezligi ve buna bagli dikis yapilmasi farkli bisey sanirim. hicbir dr bahsetmedi. benim durumumdan baska bisey sanirim canim.Friendlyim geç yazdım Özür dilerimpeki rahim ağzını dikmeyi önerdiler mi bu hamileliklerde
Est canim ne demek. Benim kayiplarimin hepsi kalp atisi olmadandi, rahim agzi yetmezligi ve buna bagli dikis yapilmasi farkli bisey sanirim. hicbir dr bahsetmedi. benim durumumdan baska bisey sanirim canim.
AminRahim ağzı 14-16. haftalarda dikiliyor. Allah sana tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Est canim ne demek. Benim kayiplarimin hepsi kalp atisi olmadandi, rahim agzi yetmezligi ve buna bagli dikis yapilmasi farkli bisey sanirim. hicbir dr bahsetmedi. benim durumumdan baska bisey sanirim canim.