Beraber Anne Olma Yolunda

canım nasıl geçiyo hamilelik bulantın var mı bak devirdin iki ay geçti öyle çabuk gececek ki sonra bakacaksın kucağında bi minnoş :emir_bebek:
Ah betim ah bulantı yok gibi ama hazımsızlık mide yanması ne ararsan var valla şimdi biran önce şu kalan 7 ay da çabucak geçsin diyorum ama inşallah düzelir herşey ...bebek iyiymiş doktor öyle dedi ne kadar bi hafta geriden gelsede

allah kolaylık versin doğum hikayesi ile bekleriz unutma yazmayı ha :anneadayı:

İnşallah canım bir doğurayım da yazarım hikayesini :) can paşa nasıl? Sen işe bsşladın mı?

Ah betim ah bulantı yok gibi ama hazımsızlık mide yanması ne ararsan var valla şimdi biran önce şu kalan 7 ay da çabucak geçsin diyorum ama inşallah düzelir herşey ...bebek iyiymiş doktor öyle dedi ne kadar bi hafta geriden gelsede

Bulantılar geçince rahatlarsın canım. Geri veya ileri olmasını önemseme doktor iyi dediği mühletçe. Son aya kadar benim kız da bir hafta 10 gün önde gidiyordu şimdi bir hafta geriye düştü. Sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil:KK66:

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali :nazar::emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER :KK200:
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek :nazar: ------- Görkem
Hyb77 ------------------>???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
maşallahh yaaa :) heralde hamile kalamayan kalmadı dimi :)

canımm allah kolaylık versin.o mide yanması yok muuuuu.benim ki doğurduğum gün geçti

İnşallah canım bir doğurayım da yazarım hikayesini :) can paşa nasıl? Sen işe bsşladın mı?

Bulantılar geçince rahatlarsın canım. Geri veya ileri olmasını önemseme doktor iyi dediği mühletçe. Son aya kadar benim kız da bir hafta 10 gün önde gidiyordu şimdi bir hafta geriye düştü. Sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil:KK66:
Başladım başladım , aslında düşünmüyodum ama çalışma saatlerimi çok güzel ayarladı müdürüm sağolsun, bana da başlamak düştü, can da 9 aylık olmuştu zaten sıkıntı olmadı yani :)

yaaaa yeni hamiş kızlar sizleri görünce 2. yi yapasım geliyor :anneadayı: MINIKKUS1 MINIKKUS1 ne yaptı acep test yaptımı ?
canım valla aynen ben de öyle düşünüoyurm o heyacnı takrar yaşamak ne kadar güzel :) saanki sendede de var bi istek çalışmalar başladı mı yoksa planın ne anlat bakalım ne zaman düşüneceksin 2.yı :anneadayı:

sen şükrety o hazımsızlık ve yanmnalara bulantın olsa hayatın kararırdı emin ol :) çok beter bişe yaşayan bilir ancak :)) olsun geriden gelsn sağlıklı olsun da :) cinsiyet hissin ne isim ne düşünüyosun de bakalım

canım valla aynen ben de öyle düşünüoyurm o heyacnı takrar yaşamak ne kadar güzel :) saanki sendede de var bi istek çalışmalar başladı mı yoksa planın ne anlat bakalım ne zaman düşüneceksin 2.yı :anneadayı:
yookkk kız geçenlerde zaten bir stres yaşadım o bana yetti.benim için henüz çok erken.1. si çalışıyorum 2. si Asya çok küçük ona zor yetiyorum çalışınca çok zor.bir de ne bileyim doya doya onun bebekliğini yaşamak iistiyoruz.Asya 3 yaşına gelince çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz eşimle.İnşallah allahım nasip eder.sizde var mı istek çalışma ?

yookkk kız geçenlerde zaten bir stres yaşadım o bana yetti.benim için henüz çok erken.1. si çalışıyorum 2. si Asya çok küçük ona zor yetiyorum çalışınca çok zor.bir de ne bileyim doya doya onun bebekliğini yaşamak iistiyoruz.Asya 3 yaşına gelince çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz eşimle.İnşallah allahım nasip eder.sizde var mı istek çalışma ?
aynı düşünüyoruzz canım içimdeki istek hemen yap diyo ama can ı düşünüyorum özbakım becerilerini falan kazansın en azından 2 3 yaş yani, sonra gelsin kardeş :) süt iznin bitti mi daha zor olur izinden sonra da ama akşam kavuşmak bambaşka olur

Başladım başladım , aslında düşünmüyodum ama çalışma saatlerimi çok güzel ayarladı müdürüm sağolsun, bana da başlamak düştü, can da 9 aylık olmuştu zaten sıkıntı olmadı yani :)

İyi canım çok sevindim ben oğlumda ücretsiz izin kullanmama rağmen 7,5 aylık kreşe bırakmak zorunda kalmıştım :KK43:

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali :nazar::emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER :KK200:
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek :nazar: ------- Görkem
Hyb77 ------------------>???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Beni eklememişsin mogişş :))

Kızlar ben bu cinsiyet olayını çoook merak ediyırum yaaa.Doktor 16.haftada belli olur diyo bütün cinsiyet tahmin topiklerini ziyaret ediyorum meraktan

sen şükrety o hazımsızlık ve yanmnalara bulantın olsa hayatın kararırdı emin ol :) çok beter bişe yaşayan bilir ancak :)) olsun geriden gelsn sağlıklı olsun da :) cinsiyet hissin ne isim ne düşünüyosun de bakalım
Cinsiyet hakkatten farketmiyor canım o yüzden bi fikrim yok kendiliğinden olduya tüp bebek falan Allah aratmadıya cinsiyet ne olursa olsun razıyız valla kız ismi Dilara erkek Ertuğrul bugünlerde bunlarda yoğunlaşmışız ama araştırıyoruz yine de

aylar sonra herkes akın etti birden , yeni gelen minikler şenlendirdi yine buraları :KK24: sen 2.yi düşünmüyuo musun işe başladın mı evde misin

Betii hem özledim hemde yeni rayına oturdu her şey kendime biraz daha vakit ayirabiliorum çalışmiyorum kursa gidiyorum sınava gireceğim sonra da bi 6 6 7 ay daha durup is bakacağım sen işine devam ediyor musun minnos nasıl nasıl gidiyor ikinciyi düşünmüyorum hem benim gözüm kesmiyor hemde eşimle aramız iyi değil yani 5 gün iyi iki gün kötü şeklinde :KK43:

yaaaa yeni hamiş kızlar sizleri görünce 2. yi yapasım geliyor :anneadayı: MINIKKUS1 MINIKKUS1 ne yaptı acep test yaptımı ?

Maysum test yaptım tek çizgi zaten spiralim var ama hala adet olmadim:KK43:stresten sanırım sen ikinciyi dusunuyormussun Asya büyüyünce inşallah nasip olur ben düşünmüyorum ama su iki günun acabası bile o heyecanın güzel olduğunu hatirlatti

X