allah kolaylık versin doğum hikayesi ile bekleriz unutma yazmayı haKızlarrr ben hala doğurmadım beklemekten daral geldi kızımın keyfi yerinde o gelmiyor
canım nasıl geçiyo hamilelik bulantın var mı bak devirdin iki ay geçti öyle çabuk gececek ki sonra bakacaksın kucağında bi minnoşHaha fındık dimi evet çok şükür sonunda geldi 2.5 yıl bekletti bizi ...benim fındık canlandırdı topiği
aylar sonra herkes akın etti birden , yeni gelen minikler şenlendirdi yine buralarıBetiii nasılsın ???aylar sonra sizleri görünce içimi tarif edemem
Ah betim ah bulantı yok gibi ama hazımsızlık mide yanması ne ararsan var valla şimdi biran önce şu kalan 7 ay da çabucak geçsin diyorum ama inşallah düzelir herşey ...bebek iyiymiş doktor öyle dedi ne kadar bi hafta geriden gelsedecanım nasıl geçiyo hamilelik bulantın var mı bak devirdin iki ay geçti öyle çabuk gececek ki sonra bakacaksın kucağında bi minnoş
allah kolaylık versin doğum hikayesi ile bekleriz unutma yazmayı ha
Ah betim ah bulantı yok gibi ama hazımsızlık mide yanması ne ararsan var valla şimdi biran önce şu kalan 7 ay da çabucak geçsin diyorum ama inşallah düzelir herşey ...bebek iyiymiş doktor öyle dedi ne kadar bi hafta geriden gelsede
maşallahh yaaa :) heralde hamile kalamayan kalmadı dimi :)CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali
BEKLENEN MELEKLER
Cnntrm ----------------> Kız---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek------- Görkem
Hyb77 ------------------>???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
canımm allah kolaylık versin.o mide yanması yok muuuuu.benim ki doğurduğum gün geçtiAh betim ah bulantı yok gibi ama hazımsızlık mide yanması ne ararsan var valla şimdi biran önce şu kalan 7 ay da çabucak geçsin diyorum ama inşallah düzelir herşey ...bebek iyiymiş doktor öyle dedi ne kadar bi hafta geriden gelsede
Başladım başladım , aslında düşünmüyodum ama çalışma saatlerimi çok güzel ayarladı müdürüm sağolsun, bana da başlamak düştü, can da 9 aylık olmuştu zaten sıkıntı olmadı yani :)İnşallah canım bir doğurayım da yazarım hikayesini :) can paşa nasıl? Sen işe bsşladın mı?
Bulantılar geçince rahatlarsın canım. Geri veya ileri olmasını önemseme doktor iyi dediği mühletçe. Son aya kadar benim kız da bir hafta 10 gün önde gidiyordu şimdi bir hafta geriye düştü. Sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil
canım valla aynen ben de öyle düşünüoyurm o heyacnı takrar yaşamak ne kadar güzel :) saanki sendede de var bi istek çalışmalar başladı mı yoksa planın ne anlat bakalım ne zaman düşüneceksin 2.yıyaaaa yeni hamiş kızlar sizleri görünce 2. yi yapasım geliyorMINIKKUS1 ne yaptı acep test yaptımı ?
sen şükrety o hazımsızlık ve yanmnalara bulantın olsa hayatın kararırdı emin ol :) çok beter bişe yaşayan bilir ancak :)) olsun geriden gelsn sağlıklı olsun da :) cinsiyet hissin ne isim ne düşünüyosun de bakalımAh betim ah bulantı yok gibi ama hazımsızlık mide yanması ne ararsan var valla şimdi biran önce şu kalan 7 ay da çabucak geçsin diyorum ama inşallah düzelir herşey ...bebek iyiymiş doktor öyle dedi ne kadar bi hafta geriden gelsede
yookkk kız geçenlerde zaten bir stres yaşadım o bana yetti.benim için henüz çok erken.1. si çalışıyorum 2. si Asya çok küçük ona zor yetiyorum çalışınca çok zor.bir de ne bileyim doya doya onun bebekliğini yaşamak iistiyoruz.Asya 3 yaşına gelince çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz eşimle.İnşallah allahım nasip eder.sizde var mı istek çalışma ?canım valla aynen ben de öyle düşünüoyurm o heyacnı takrar yaşamak ne kadar güzel :) saanki sendede de var bi istek çalışmalar başladı mı yoksa planın ne anlat bakalım ne zaman düşüneceksin 2.yı
aynı düşünüyoruzz canım içimdeki istek hemen yap diyo ama can ı düşünüyorum özbakım becerilerini falan kazansın en azından 2 3 yaş yani, sonra gelsin kardeş :) süt iznin bitti mi daha zor olur izinden sonra da ama akşam kavuşmak bambaşka oluryookkk kız geçenlerde zaten bir stres yaşadım o bana yetti.benim için henüz çok erken.1. si çalışıyorum 2. si Asya çok küçük ona zor yetiyorum çalışınca çok zor.bir de ne bileyim doya doya onun bebekliğini yaşamak iistiyoruz.Asya 3 yaşına gelince çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz eşimle.İnşallah allahım nasip eder.sizde var mı istek çalışma ?
Başladım başladım , aslında düşünmüyodum ama çalışma saatlerimi çok güzel ayarladı müdürüm sağolsun, bana da başlamak düştü, can da 9 aylık olmuştu zaten sıkıntı olmadı yani :)
Ohhh maşallah bende bugün 8+0 ım bizde gittik gördük bugün fasülyeyi :))Canım biraz gec oldu ama ewt gördük kese mizi ve kalp atışını da duyduk çok şükür şimdi 8+6 olduk teyzesi
Beni eklememişsin mogişş :))CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali
BEKLENEN MELEKLER
Cnntrm ----------------> Kız---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek------- Görkem
Hyb77 ------------------>???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Cinsiyet hakkatten farketmiyor canım o yüzden bi fikrim yok kendiliğinden olduya tüp bebek falan Allah aratmadıya cinsiyet ne olursa olsun razıyız valla kız ismi Dilara erkek Ertuğrul bugünlerde bunlarda yoğunlaşmışız ama araştırıyoruz yine desen şükrety o hazımsızlık ve yanmnalara bulantın olsa hayatın kararırdı emin ol :) çok beter bişe yaşayan bilir ancak :)) olsun geriden gelsn sağlıklı olsun da :) cinsiyet hissin ne isim ne düşünüyosun de bakalım
aylar sonra herkes akın etti birden , yeni gelen minikler şenlendirdi yine buralarısen 2.yi düşünmüyuo musun işe başladın mı evde misin
yaaaa yeni hamiş kızlar sizleri görünce 2. yi yapasım geliyorMINIKKUS1 ne yaptı acep test yaptımı ?