Bendim o mogis idrarimla birlikte yosunumsu birseyler gelmisti hemsireye sordum bu ne diye hemen dr muayene etti kaka yapmis dedi ve sezaryene aldılar.. Insallah oyle bir durum olmazcnntrm sen yine de takip et
Ne guzel heyecanlar bunlar saglikla gelsin kızın Evet az kaldi sezaryen olacagim icin takvimden iki hafta once olacak dogumHer wcde heyecanlanıyorum zaten belki nişan gelmiştir diyeSenin de günün yaklaşmış maşallah. Allah zamanında sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah:))
Ne guzel heyecanlar bunlar saglikla gelsin kızın Evet az kaldi sezaryen olacagim icin takvimden iki hafta once olacak dogum
cnntrm her türlü stres ve heyecan oluyor ya bende ameliyata girecegim icin cok geriliyorum
Benim en büyük oglum da 41 haftayi bitirdikten sonra geldi insan sıkılıyor haklısın.. Sonraki kontrolun ne zamanOlmasın olur mu illa ki gerilir insan. Ama bebeğin vaktini geçirmesi de çok kötüymüş tecrübe ederek öğrendim. Oğlum 38+4'te doğmuştu bekletmeden ne güzel:)
Benim en büyük oglum da 41 haftayi bitirdikten sonra geldi insan sıkılıyor haklısın.. Sonraki kontrolun ne zaman
Nilgünum en kolayı amaliyat gözünü kapattığını bile anlamıyorsun bide bakmışsın uyanıyorsun etrafinda sevenlerin ve küçük bir minnak gorkemin seni bekliyor çok heyecanlı ve duygulu olurcnntrm her türlü stres ve heyecan oluyor ya bende ameliyata girecegim icin cok geriliyorum
Foto işi kolay :) Insallah hersey yolunda gider deNilgünum en kolayı amaliyat gözünü kapattığını bile anlamıyorsun bide bakmışsın uyanıyorsun etrafinda sevenlerin ve küçük bir minnak gorkemin seni bekliyor çok heyecanlı ve duygulu olur
İnşallah güzel haberlerini alırız o anın resmini görmek çok isterim
Hic belli olmuyor ki pat diye baslayabilir sancilarin hadi guzel haberler ver bize :)Perşembe günü kontrol. İnşallah bugün yarın kendiliğinden gelir de kontrolü kucağımdayken olur.. Aminn
Hic belli olmuyor ki pat diye baslayabilir sancilarin hadi guzel haberler ver bize :)
Ayyy insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebisiniİnşallah canım ya çoğunlukla işi dalgaya vuruyorum ama ciddi ciddi yıpranmaya başladım artık
Yaaaa ben dedim ama :)) Çıktınız mi hastaneden nasilsiniz ayy detay ver hadiiiKızlar ben doğurdum :)) Gece 3 civarı sancılarım düzene girdi. Saat 15.02'de doğumum oldu. Kızımız hızlı nefes alıyor diye küveze yatırdılar. Bu akşam çıkarma ihtimalleri var. Ümitle bekliyoruz. Sadece doğumda 2dk görebildim kuzumu
Gözün aydın canım inşallah Gökçe fıstığı da hemencik gelir kollarına güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar ben doğurdum :)) Gece 3 civarı sancılarım düzene girdi. Saat 15.02'de doğumum oldu. Kızımız hızlı nefes alıyor diye küveze yatırdılar. Bu akşam çıkarma ihtimalleri var. Ümitle bekliyoruz. Sadece doğumda 2dk görebildim kuzumu
Yaaaa ben dedim ama :)) Çıktınız mi hastaneden nasilsiniz ayy detay ver hadiii
Gözün aydın canım inşallah Gökçe fıstığı da hemencik gelir kollarına güzel haberlerini bekliyoruz canım
@KAYGILI sagol destegin icin canim bilmiyorum vesilem ne.. tup bebek sana care degil sen hamile kalabiliyosun diyo dr ama 2. kayiptan sonra 1 yil hamile kalamayinca klomen kullanip hamile kalmistim. Kurtajdan sonra yine 3 ay hamile kalamayinca 2.kez klomen kullanmistim ve onda da 4.ye hamile kalmistim. Benim vesilem ne olacak bilmiyorum tüp bebek caremi bilmiyorum.Ustaya sormuşlar
-her şeyi kaybettik şimdi ne yapacağız ?
Bilge cevap verir
- çay koy yeniden başlayacağız :)
Sen o bilgesin:) Rabbim nasıl isterse öyle hayırlısı olsun hepsi kabulümuz ama seninki farklı sabrinin sonunda o yavru gelecek ben inanıyorum 12 sene sonra 6 sene sonra 10 sene sonra tedavisiz gelen bebekler duydum en yakinlarimda bu da 4. Olacak en kisa zamanda:)
Kıyamam ona ben düzelmedi mi hala kuzu neden olmuş bu durum doktorlar bişey demiyor mu inşallah gelecek sağlıkla canım sonra bol koklaşmaHastanedeyiz hala kızımızı vermediler yanımıza. Sadece bir defa görmeye gittik eşimle onda da dokundurmadılar bile gözümüzle sevdik küvezdeki kuzumuzuBekliyoruz bakalım bugün çıkartırlar inşallah saatler geçmiyor resmen
Kuzum klomenle hamile kalan çok insan var hatta bizimKızlar bu sabah adet oldum bu ayda olmadi. Cumartesi dr randevum var. Daha once ikinci gebelikten sonra 1 yıl hamile kalamayinca klomenle iki defa hamile kaldim. Tabi tum gebeliklerimde sonuc degismedi bos gebelik ve kurtaj. Sizce tekrar klomen kullanayim mi? Dr.a sordum kayiplarimin sebebi klomen olabilirmi diye güldü yook dedi. Ama içim içimi yiyo klomen kullaninca yine ayni sonuc olursa diye. Sizce klomen düsük sebebi olabilir mi? Bide sanirim klomenin muadili femara diye bi ilac varmis. Daha kaliteli yum olusturup rahimi gebelige hazirliyomus. Bu da yum gelistirici ilacmis.