Beraber Anne Olma Yolunda

Bendim o mogis idrarimla birlikte yosunumsu birseyler gelmisti hemsireye sordum bu ne diye hemen dr muayene etti kaka yapmis dedi ve sezaryene aldılar.. Insallah oyle bir durum olmaz cnntrm cnntrm sen yine de takip et

Her wcde heyecanlanıyorum zaten belki nişan gelmiştir diye :KK70: Senin de günün yaklaşmış maşallah. Allah zamanında sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah:))

Her wcde heyecanlanıyorum zaten belki nişan gelmiştir diye :KK70: Senin de günün yaklaşmış maşallah. Allah zamanında sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah:))
Ne guzel heyecanlar bunlar saglikla gelsin kızın Evet az kaldi sezaryen olacagim icin takvimden iki hafta once olacak dogum

Olmasın olur mu illa ki gerilir insan. Ama bebeğin vaktini geçirmesi de çok kötüymüş tecrübe ederek öğrendim. Oğlum 38+4'te doğmuştu bekletmeden ne güzel:)
Benim en büyük oglum da 41 haftayi bitirdikten sonra geldi insan sıkılıyor haklısın.. Sonraki kontrolun ne zaman

cnntrm cnntrm her türlü stres ve heyecan oluyor ya bende ameliyata girecegim icin cok geriliyorum
Nilgünum en kolayı amaliyat gözünü kapattığını bile anlamıyorsun bide bakmışsın uyanıyorsun etrafinda sevenlerin ve küçük bir minnak gorkemin seni bekliyor çok heyecanlı ve duygulu olur
İnşallah güzel haberlerini alırız o anın resmini görmek çok isterim :nazar::emir_bebek::eğlence::sampiyon::KK60:

Nilgünum en kolayı amaliyat gözünü kapattığını bile anlamıyorsun bide bakmışsın uyanıyorsun etrafinda sevenlerin ve küçük bir minnak gorkemin seni bekliyor çok heyecanlı ve duygulu olur
İnşallah güzel haberlerini alırız o anın resmini görmek çok isterim :nazar::emir_bebek::eğlence::sampiyon::KK60:
Foto işi kolay :) Insallah hersey yolunda gider de

Kızlar ben doğurdum :)) Gece 3 civarı sancılarım düzene girdi. Saat 15.02'de doğumum oldu. Kızımız hızlı nefes alıyor diye küveze yatırdılar. Bu akşam çıkarma ihtimalleri var. Ümitle bekliyoruz. Sadece doğumda 2dk görebildim kuzumu :KK43:

Kızlar ben doğurdum :)) Gece 3 civarı sancılarım düzene girdi. Saat 15.02'de doğumum oldu. Kızımız hızlı nefes alıyor diye küveze yatırdılar. Bu akşam çıkarma ihtimalleri var. Ümitle bekliyoruz. Sadece doğumda 2dk görebildim kuzumu :KK43:
Yaaaa ben dedim ama :)) Çıktınız mi hastaneden nasilsiniz ayy detay ver hadiii

Gözün aydın canım inşallah Gökçe fıstığı da hemencik gelir kollarına güzel haberlerini bekliyoruz canım

Yaaaa ben dedim ama :)) Çıktınız mi hastaneden nasilsiniz ayy detay ver hadiii

Gözün aydın canım inşallah Gökçe fıstığı da hemencik gelir kollarına güzel haberlerini bekliyoruz canım

Hastanedeyiz hala kızımızı vermediler yanımıza. Sadece bir defa görmeye gittik eşimle onda da dokundurmadılar bile gözümüzle sevdik küvezdeki kuzumuzu :KK43: Bekliyoruz bakalım bugün çıkartırlar inşallah saatler geçmiyor resmen:KK43:

Ustaya sormuşlar
-her şeyi kaybettik şimdi ne yapacağız ?
Bilge cevap verir
- çay koy yeniden başlayacağız :)

Sen o bilgesin:) Rabbim nasıl isterse öyle hayırlısı olsun hepsi kabulümuz ama seninki farklı sabrinin sonunda o yavru gelecek ben inanıyorum 12 sene sonra 6 sene sonra 10 sene sonra tedavisiz gelen bebekler duydum en yakinlarimda bu da 4. Olacak en kisa zamanda:)
@KAYGILI sagol destegin icin canim bilmiyorum vesilem ne.. tup bebek sana care degil sen hamile kalabiliyosun diyo dr ama 2. kayiptan sonra 1 yil hamile kalamayinca klomen kullanip hamile kalmistim. Kurtajdan sonra yine 3 ay hamile kalamayinca 2.kez klomen kullanmistim ve onda da 4.ye hamile kalmistim. Benim vesilem ne olacak bilmiyorum tüp bebek caremi bilmiyorum.

Kızlar bu sabah adet oldum bu ayda olmadi. Cumartesi dr randevum var. Daha once ikinci gebelikten sonra 1 yıl hamile kalamayinca klomenle iki defa hamile kaldim. Tabi tum gebeliklerimde sonuc degismedi bos gebelik ve kurtaj. Sizce tekrar klomen kullanayim mi? Dr.a sordum kayiplarimin sebebi klomen olabilirmi diye güldü yook dedi. Ama içim içimi yiyo klomen kullaninca yine ayni sonuc olursa diye. Sizce klomen düsük sebebi olabilir mi? Bide sanirim klomenin muadili femara diye bi ilac varmis. Daha kaliteli yum olusturup rahimi gebelige hazirliyomus. Bu da yum gelistirici ilacmis.

Hastanedeyiz hala kızımızı vermediler yanımıza. Sadece bir defa görmeye gittik eşimle onda da dokundurmadılar bile gözümüzle sevdik küvezdeki kuzumuzu :KK43: Bekliyoruz bakalım bugün çıkartırlar inşallah saatler geçmiyor resmen:KK43:
Kıyamam ona ben düzelmedi mi hala kuzu neden olmuş bu durum doktorlar bişey demiyor mu inşallah gelecek sağlıkla canım sonra bol koklaşma

Kızlar bu sabah adet oldum bu ayda olmadi. Cumartesi dr randevum var. Daha once ikinci gebelikten sonra 1 yıl hamile kalamayinca klomenle iki defa hamile kaldim. Tabi tum gebeliklerimde sonuc degismedi bos gebelik ve kurtaj. Sizce tekrar klomen kullanayim mi? Dr.a sordum kayiplarimin sebebi klomen olabilirmi diye güldü yook dedi. Ama içim içimi yiyo klomen kullaninca yine ayni sonuc olursa diye. Sizce klomen düsük sebebi olabilir mi? Bide sanirim klomenin muadili femara diye bi ilac varmis. Daha kaliteli yum olusturup rahimi gebelige hazirliyomus. Bu da yum gelistirici ilacmis.
Kuzum klomenle hamile kalan çok insan var hatta bizim blummmm blummmm da öyleydi sanırım düşünme ondan mıdır diye... yani sana ne desem bilemiyorum yaşamadığım bi durum olduğu için yanlış yönlendirmek istemem klomen kullan desem düşüklerin akla geliyor ama sanırım ben olsam tüpe giderdim

X