- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Pihtilasma genetik vb tum testlerimizi yaptirdik esimle hepsi temiz cikti şükür. Son kayiptan sonra normal sperm testinden farkli olarak SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim. Hasar orani yuksek cikti 2 ay tedaviyle düzeldi. Tedaviden sonra denemede 3. ayım. Uroloji dr.una gore kayiplarimin sebebi hasardi. Umarim oyledir, tedavi cevap vermistir ve saglikli bi bebege gebe kalirim.Pıhtılaşma olabilir mi acaba genetik tarama testi yaptırmanızı öneririm.
Canim benim eşimin dna hasarı çok yüksekti tedavisinin 3.ayinda ben doğal yolla hamile kaldım inşallah sende normal yolla hamile kalirsinPihtilasma genetik vb tum testlerimizi yaptirdik esimle hepsi temiz cikti şükür. Son kayiptan sonra normal sperm testinden farkli olarak SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim. Hasar orani yuksek cikti 2 ay tedaviyle düzeldi. Tedaviden sonra denemede 3. ayım. Uroloji dr.una gore kayiplarimin sebebi hasardi. Umarim oyledir, tedavi cevap vermistir ve saglikli bi bebege gebe kalirim.
Pihtilasma genetik vb tum testlerimizi yaptirdik esimle hepsi temiz cikti şükür. Son kayiptan sonra normal sperm testinden farkli olarak SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim. Hasar orani yuksek cikti 2 ay tedaviyle düzeldi. Tedaviden sonra denemede 3. ayım. Uroloji dr.una gore kayiplarimin sebebi hasardi. Umarim oyledir, tedavi cevap vermistir ve saglikli bi bebege gebe kalirim.
Amin canim insallah her isteyen ben de..İnş cnm hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine. Allah yardımcın olsun
Insallah canim. Bizim hasar temmuzda %30du. Gunasiri klomen ve sabah aksam emodex kullandi 2 ayda hasar %20ye dustu. 2 ay sonunda Kaan hoca klomeni biraktirdi emodexe devam edin dedi. Hàlâ emodexe devam ediyoruz. Bu ay korunmayi biraktiktan sonraki 3. ayim. Siz % kac hasarla tedaviye basladiniz ve tedaviyi biraktiginizda hasar % kac olmustu?Canim benim eşimin dna hasarı çok yüksekti tedavisinin 3.ayinda ben doğal yolla hamile kaldım inşallah sende normal yolla hamile kalirsin
Canim bizim çok yüksekti ve biz test yapacağımız zaman hamile kaldım o yuzden eşim bidaha tahlil yaptırmadı eşim çok ilaç kullandı biz 3.tup bebeğe hazirlaniyorduk umudunu hiç kaybetme biz 0 spermle bu hale geldik bize doğal olmaz tup bebek dediler ki yaptık oda tutmadı zaten allah hayırlı zamanda gönderir yavrunu canimInsallah canim. Bizim hasar temmuzda %30du. Gunasiri klomen ve sabah aksam emodex kullandi 2 ayda hasar %20ye dustu. 2 ay sonunda Kaan hoca klomeni biraktirdi emodexe devam edin dedi. Hàlâ emodexe devam ediyoruz. Bu ay korunmayi biraktiktan sonraki 3. ayim. Siz % kac hasarla tedaviye basladiniz ve tedaviyi biraktiginizda hasar % kac olmustu?
CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali
Cnntrm ----------------> Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Görkem
BEKLENEN MELEKLER
Hyb77 ------------------> ???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Sweet42----------------> ???
Anladim canim umudumu hicbir zaman kaybetmedim cok sukur olacak birgun inaniyorum ama anneligi yasayipta tadi damagimda kaldigi icin cok yurekten özlem duyuyorum her isteyen benim gibi biliyorum ama esimle gidip bebek arabalarina bakmistik o magazalarin onunden gecerken oyle bi bogazım dügümleniyoki.. cok icsellestirdim sanirim bilmiyorum..Canim bizim çok yüksekti ve biz test yapacağımız zaman hamile kaldım o yuzden eşim bidaha tahlil yaptırmadı eşim çok ilaç kullandı biz 3.tup bebeğe hazirlaniyorduk umudunu hiç kaybetme biz 0 spermle bu hale geldik bize doğal olmaz tup bebek dediler ki yaptık oda tutmadı zaten allah hayırlı zamanda gönderir yavrunu canim
Anladim canim umudumu hicbir zaman kaybetmedim cok sukur olacak birgun inaniyorum ama anneligi yasayipta tadi damagimda kaldigi icin cok yurekten özlem duyuyorum her isteyen benim gibi biliyorum ama esimle gidip bebek arabalarina bakmistik o magazalarin onunden gecerken oyle bi bogazım dügümleniyoki.. cok icsellestirdim sanirim bilmiyorum..
Çok normal canim benim emin ol bizde yaşadık bu hisleri hemde fazlasıyla. Cok duygusal oluyo insan küçücük şeylerden bile etkileniyo. Göz pinarlarimizdaki damlalar her an akmaya hazır...
İnşallah kuşumOh oh maaşallah ne guzelmis bu liste. Artsin eksilmesin taşsın dökülmesin inşallah :)))
Est canim ne demek. Benim kayiplarimin hepsi kalp atisi olmadandi, rahim agzi yetmezligi ve buna bagli dikis yapilmasi farkli bisey sanirim. hicbir dr bahsetmedi. benim durumumdan
Est canim ne demek. Benim kayiplarimin hepsi kalp atisi olmadandi, rahim agzi yetmezligi ve buna bagli dikis yapilmasi farkli bisey sanirim. hicbir dr bahsetmedi. benim durumumdan baska bisey sanirim canim.
InsallahHayirlisiyla gelecek Rabbim tez zamana sağlıkla nasip etsin inşallah :) siz hangi sehirdesiniz
Sagol canim cok şükür kavuştuk bir yaramazlik yok birbirimize alışmaya çalışıyoruz.. Sende durumlar nasil minnak hanim iyi mi :)nilgunuk canım gözünüz aydın olsun oğluşunla keyfiniz yerindedir umarım. Allah sağlıklı uzun ömürler versin minik kuzuna da sana da inşallah:))
Sagol canim cok şükür kavuştuk bir yaramazlik yok birbirimize alışmaya çalışıyoruz.. Sende durumlar nasil minnak hanim iyi mi :)
Aminn insallah hepimizin yavrusuna saglikli uzun ömür nasip etsin rabbim
Çok sevindim canım taş falan olmamasına iyi olsun hep kuzularınÇok sevindim canım:) Gazsız, huzurlu, uykucu bir bebiş olur inşallah:))
Bizde durumlar iyi şükürler olsun. Bugün fakülte hastanesine götürdük böbrekleri için. Allahıma hamdolsun ki böbreklerde taş olmadığını öğrendik. Yeni doğanlarda böyle hatalar olabiliyormuş bazen. Şükür ki üzüldüğümüzle kaldık.
Çok sevindim canım taş falan olmamasına iyi olsun hep kuzuların
Allah korusun tirnaklarina zarar gelmesin kuzularin.. Tesekkur ederim guzel dileklerin icinÇok sevindim canım:) Gazsız, huzurlu, uykucu bir bebiş olur inşallah:))
Bizde durumlar iyi şükürler olsun. Bugün fakülte hastanesine götürdük böbrekleri için. Allahıma hamdolsun ki böbreklerde taş olmadığını öğrendik. Yeni doğanlarda böyle hatalar olabiliyormuş bazen. Şükür ki üzüldüğümüzle kaldık.