• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

Sana ilk nişanı attığından beri diyoruz bir mola ver, bir kendini dinle, önüne her gelene atlama, her adama potansiyel koca gözüyle bakma diye ama dinleyen kim? Bu kadar kısa zamanda bu kadar çok erkeği hayatına alırsan bunların başına gelmesi şaşırtıcı değil. Şanssızlık değil ki bu, kendim ettim kendim buldum diyoruz.
haklısınız annem de kızıyor

bence haklısın daha ilk günden evlilikten bahsetmeleri normal değil
burda yazmayı unuttum bir de estetik cerrahla tanıştım o da ilk gün yok seni çok beğendim annemle tanıştırmak istiyorum falan dedi sonra mesaj bile atmadıı, neymiş sosyal medyada çok aktifmişimm
Kısmetin ne kadar da açık. Maşallah. 25 sene bekar kaldım hep topu 2 sevgilim oldu. 😂

Bir ablamız vardı kk da çevrem geniş değil pek kimseyle tanışamıyorum diyordu
Hatta ben konusuna seyahat edin yazmıstım ay kimdii
Üşüyen prenses senin o ablanın konusuna yazman gerekıyordu bence

maşallahh..

velhasıl konuya geçelim...
Sayın üşüyen prenses evlenmek zorundamısınız ya da bir erkekle bir ilişki kurmak zorundamısınız...
Ya da bu ilişkinin niteliği evlilik mi olmak zorunda?

ilgi illaki her insanın hoşuna gidiyor ama bir dur bir bekle bismillah daha önceki konularından hatırladığım kadarıyla senin de baya hataların vardı eski nişanlınında....
Hiç düşündün mü neden 2 defa nişan attım diye
Belki çok acelecisindir(bundan kastım şu aslında bir dur bir bekle içine tamamen sinsin birisi olacaksa)

şansa pek inanmıyorum tercihler daha inandırıcı gelıyor bana
İyi günler dilerim

Bir süre nadasa çek kendini, bu kadar çok taliple görüşürsen kafan karışır. İyiyi kötüyü ayıramazsın. Senelerce çocuk sahibi olamayan kadınlar, akışına bırakıp kafalarından o yoğun isteği attıkları zaman hamilelik yaşarlar ya bazen. Öyle düşün :KK48:

Yaşın kaç bilmiyorum ama acele etme, ünlüler 40 lı yaşlarda çocuk sahibi oluyorlar. Hatta bence 30 undan önce kimse evlenmesin, eğitim, kariyer derken zaten 25 li yaşlar oluyor. 5 senede kendinize harcayın. :KK66:

evlenmek istiyorum seninle o amaçla başlıyoruz, amacın evlilik değilse olmaz diyen insandan uzak durun öncelikle. Sizinle değilse başkasıyla evlenir yeter ki evlensin bütün mesela o.

Anlattığınız herkeste bir evlilik bağı kuramaya çalışmışsınız. 2 kere nişan attınız hiç mi akıllanmadınız? Evlilik o kadar basit değil bütün bir ömrü geçireceğiniz insandan bahsediyoruz.

Hayatınıza giren herkesi anlatırken mesajlarınızda evlilik yoksa flört var. Biraz sindirin, bekleyin.

Aşktan yana şanssızım demişsiniz ama ortada aşk meşk yok. Fiziksel beğeniye bu kadar ağır anlamlar yüklediğiniz müddetçe mutlu olamazsınız

Bir süre nadasa çek kendini, bu kadar çok taliple görüşürsen kafan karışır. İyiyi kötüyü ayıramazsın. Senelerce çocuk sahibi olamayan kadınlar, akışına bırakıp kafalarından o yoğun isteği attıkları zaman hamilelik yaşarlar ya bazen. Öyle düşün :KK48:

Yaşın kaç bilmiyorum ama acele etme, ünlüler 40 lı yaşlarda çocuk sahibi oluyorlar. Hatta bence 30 undan önce kimse evlenmesin, eğitim, kariyer derken zaten 25 li yaşlar oluyor. 5 senede kendinize harcayın. :KK66:
29 Yaşındayım zaten yaşım geldii

Siz muhtemelen aşırı flörtöz birisiniz bu da erkeklerce farklı olarak algılanıyor. Herkesin sizinle ilgilenmesi ama işin cinselliğe gelmesinin nedeni bu diye düşünüyorum. Herkese mavi boncuk dağıtmıyorum diyorsunuz ama farkında olmadan dağıtıyorsunuz muhtemelen. Benimde böyle bir arkadaşım var ekmek aldığımız fırıncıyla bile flörtöz konuşuyor o farkında değil biliyorum ama dışarıdan farklı algılanıyor maalesef. Bu durumu kabullenip dikkatli davranın herkesle hemen iletişim kurup sohbet etmeyin. Ciddi bir ilişki istiyorsanız tabi.

Ben bu kadar kısa sürede bu kadar adamın talibiniz olmasını anlıyorum, sizin çok yüz verdiğinizi de düşünmüyorum. Türkiye’de biraz eliniz, yüzünüz düzgünse böyle oluyor maalesef.
Ben de 28 yaşındayım, anlatmaya kalksam yarısından fazlasını hatırlayamam bile yanaşan erkeklerin. Bi çay içip bidaha aramadığım onlarca erkek vardır.
Fakat sorun ne biliyor musun? Maalesef hiçbiri düzgün adamlar değil. Seviyorum, ölüyorum.. eee? İki ters cevap verseniz arkalarına bakmadan kaçarlar.
Düzgün adam dediğin pat diye yaklaşamaz zaten izler, hemen cesaret edemez, yanlış anlaşılmaktan korkar.
Fakat bu tür adamlar da ya evlenmiş yada nerede bilemiyorum çok nadir yani. Tamamen kısmet o yüzden.

bence haklısın daha ilk günden evlilikten bahsetmeleri normal değil
burda yazmayı unuttum bir de estetik cerrahla tanıştım o da ilk gün yok seni çok beğendim annemle tanıştırmak istiyorum falan dedi sonra mesaj bile atmadıı, neymiş sosyal medyada çok aktifmişimm
Bir şey dikkatimi çekti.
Bu kadar farklı meslek grubuyla nasıl tanışıyorsunuz?
Muhendis ; doktor ; başka sektör vb..
Eğer sosyal medyadan tanışıyorsanız özellikle evlilik sitelerinden, oralarda evlenilecek adam bulmak kuzey kutbunda çöl arslanı bulmak gibi bir şey.
Kısmetiniz oralarda açılmaz.
Çünkü toplumda ne kadar güzel olursan ol, çevren bellidir. Her hafta 123456 kişiyle tanışamazsın. Velev ki tanıştın hepsi bekar değildir.
Tahminen siz arkadaşlık veya evlilik sitelerinde takılıyorsunuz..

Yapmayın..
Bu acelelilikle başınıza umarım bir şey gelmez..

Valla aşktan yana şanssızlık diye okuyunca kimseyle tanışamamak falan gibi bir beklentiyle okudum.

Benim 5 senelik ilişkim bitti 3 sene yapayalnızdım, bu sürede karşıma kimse de çıkmadı yani olsa denerdim belki ama iyi oldu olmadığı, arındım ve tertemiz bir psikoloji ile eşimle beraber olduk.

Siz maşallah anladıgım kadarıyla herkese açık kapı bırakıyorsunuz, herkese bir o gözle bakıyorsunuz gibi geldi. Bu illa ki anlaşılıyordur sonra da yaklaşımlar da size ona göre olmuş belli ki.

Şanssızlık falan demeyin hiç. Maşallah herkese boncuk, bir de isyan daha nolsun. Aksine bereketim kaçmasın diyin.

Çok adam da hiç adamdır, bunu da unutmayın .

Bir şey dikkatimi çekti.
Bu kadar farklı meslek grubuyla nasıl tanışıyorsunuz?
Muhendis ; doktor ; başka sektör vb..
Eğer sosyal medyadan tanışıyorsanız özellikle evlilik sitelerinden, oralarda evlenilecek adam bulmak kuzey kutbunda çöl arslanı bulmak gibi bir şey.
Kısmetiniz oralarda açılmaz.
Çünkü toplumda ne kadar güzel olursan ol, çevren bellidir. Her hafta 123456 kişiyle tanışamazsın. Velev ki tanıştın hepsi bekar değildir.
Tahminen siz arkadaşlık veya evlilik sitelerinde takılıyorsunuz..

Yapmayın..
Bu acelelilikle başınıza umarım bir şey gelmez..
Yok hayır o sitelere güvenmiyorum antalyada eventler var onlara katılıyorum, kurslarım var falan fistan doktor arkadaşlarım da var

Yok hayır o sitelere güvenmiyorum antalyada eventler var onlara katılıyorum, kurslarım var falan fistan doktor arkadaşlarım da var
Ya mesela yer bildirim uygulaması, çok gerekli mi? O uygulamayı kullanan erkeklerin bir çoğu zaten bu amaçla kullanıyor. Ne bileyim ben olsam bu ne cesaret derdim.

Okey anladım.
O sitelerden uzak durun..
Ve bir süre eventlere sadece etkinlik diye bakın.
Mazallah yanlış birine kapılırsınız. Sizin için kötü olur.

Bu arada o kurslara, eventlere bazı erkek kesimi de affedesiniz kız bulmaya gelir. Bunu da hesaba katın..
Devir kötü. Ve daha önemlisi de duygu durumunuz bana çok stabil gelmedi. Önce kendinize süre verin. Olacağı varsa olur.
Çünkü bence bu daha flört ettiklerinizin görünen kısmı. Bir de tepki çekmemek için buraya yazmadiklarinız vardır.. ilgi odağınızı kendinize kaydırın.

Back