- 30 Mart 2018
- 2.910
- 6.749
- 158
- Konu Sahibi usuyenprenses
Sansin daha nasil acilsin? elini sallasan cerraha carpiyo al birini, yaşın da geciyormus 2 gunde adam taninir mi diyenlere bakma sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela yılbaşına gidiyorsun arkadaşının arkadaşları var tanımadığın masada sohbet ediyorsun ve bir sonraki gün arkadaşın x olan seni tanımak istiyor diyor. İl dışından arkadaşın geliyor akşam buluşuyorsunuz onun bir arkadası da gelmiş. Seni ekliyor yazıyor. Bir arkadaşın arkadaşlarıyla oturuyor yanlarına gidiyorsun biri seni hemen sonrasında ekliyor. Kısaca bu saydıklarım tamamen sosyallikten. Ha bunlar dışında sosyal medyada hiç tanımadığın değil ama yani yabancılar değil listende olan senin okulunda olan, işyerinde olan, ortak tanıdıkların olup kabul ettiklerin vs hikaye atınca hemen yorum atarlar. Aynı şehirde ve aklına yatan varsa görüşürsün. Bu şekilde sürekli kısmet yağıyor ha hem meslek hem tip hem huy uyan 1 tane gelse keşke bunların hepsi gitse diyorsun o ayrı :)eventlar ne oluyor şu fazla kişilerle tanışabilenler bir yazsa nasıl yaptıklarını çok iyi olcak
ben bir instayı taramaya gidiyorum çok gaza getirici yazmışsınızMesela yılbaşına gidiyorsun arkadaşının arkadaşları var tanımadığın masada sohbet ediyorsun ve bir sonraki gün arkadaşın x olan seni tanımak istiyor diyor. İl dışından arkadaşın geliyor akşam buluşuyorsunuz onun bir arkadası da gelmiş. Seni ekliyor yazıyor. Bir arkadaşın arkadaşlarıyla oturuyor yanlarına gidiyorsun biri seni hemen sonrasında ekliyor. Kısaca bu saydıklarım tamamen sosyallikten. Ha bunlar dışında sosyal medyada hiç tanımadığın değil ama yani yabancılar değil listende olan senin okulunda olan, işyerinde olan, ortak tanıdıkların olup kabul ettiklerin vs hikaye atınca hemen yorum atarlar. Aynı şehirde ve aklına yatan varsa görüşürsün. Bu şekilde sürekli kısmet yağıyor ha hem meslek hem tip hem huy uyan 1 tane gelse keşke bunların hepsi gitse diyorsun o ayrı :)
İsmi 'durkadın' olan köydeki tum adamlarla evlı bekar ılıskı yasayan dedıgın gıbı dıslerı olmayan bir kadından sonra aynen böyle dusunmeue baslamıstım. Abartıyor muyum diyordum aynı seyi dusunen bırını daha gorunce mutlu oldumBen baya çirkinim heralde hiç asılan falan olmuyor neyse ki evliyim bitane beğenen çıkmış buna da şükür
Bide erkekler nefes alsın yeter modunda değiller her önüne gelene asılmazlar buna izin veren flörtöz kadınlara yaparlar bunu haberiniz olsun yoksa müge anlıda dişi bile olmayan kadınları görüyoruz kapılarında kuyruk olmuş çok şaapmayın yani
Sanıyorlar ki çok güzeliz madem bu adamlar herkese yürüyor bana neden kimse yürümüyor hadi ateyizler bunuda açıklasınİsmi 'durkadın' olan köydeki tum adamlarla evlı bekar ılıskı yasayan dedıgın gıbı dıslerı olmayan bir kadından sonra aynen böyle dusunmeue baslamıstım. Abartıyor muyum diyordum aynı seyi dusunen bırını daha gorunce mutlu oldum
Çok şeker bir kız ya fotosunu görmüştüm masumane biriÜşüyen prenses, söylediklerine tamamen inanarak ve ciddiyetle yazıyorum. Çok mu güzelsin acaba yoksa sosyallik mi etkili oluyor? Bize de bir iki tüyo versen
çok güzel olduğumu sanmıyorum ama şu sıralar fazla sosyalimÜşüyen prenses, söylediklerine tamamen inanarak ve ciddiyetle yazıyorum. Çok mu güzelsin acaba yoksa sosyallik mi etkili oluyor? Bize de bir iki tüyo versen
ama lyanna kaç yaşına geldim ya ben de çocuğum olsun istiyorumGercekten su kadar sayfa yazidan cikardiginiz sey bu mu?
Evlenin siz bir an once. Gercekten yani. Iki nisan atmis, o surecleri cok iyi bilen bir kadin olarak sirf evlenmek icin evlenecekseniz bir an once hangi kismetiniz musaitse evlenin de rahatlayin.
umarım hayırlı birisi ile olurSenin konunu çok ilgi ve merakla takip ediyorum çünkü senin yaşadığın hayatı yaşıyorum birebir sürekli sürekli yeni insanlar geliyor ama bir türlü tam olan olmuyor ve benim istediklerime de yürütemedik benimde çevremdeki herkes dalga geçer bu konuda benimle hatta birini sorunca biraz daha bekle nasılsa haftaya 3 kişi daha gelir hepsini bir değerlendiririz vs derler ama bakalım sonunda istediğimiz evlilik olacak mı
ama ailem ve en yakın arkadaşım bu ilişkiyi onaylamıyor :/Premsesim seviyorum seni, millet de sevio bu ne hiz :) bence senin karakterinde biri en iyi kendinden on yas buyuk bi adamla yapar hem büyük erkekler kiymet bilirler. Doktoru degerlendirmeni öneririm.
estağfurullah olur mu öyle şey bence vardır ama siz belki görmüyorsunuzSözüme MaşAllah Hocam diyerek başlamak istiyorum Bir ara Sevgili/Koca nasıl bulunur dersini sizden alsam iyi olacak zira bu yaşıma geldim tık yok sen nasıl bulurum öğret gerisini ben hallederim. Saygılar, sevgiler❤
1-2 kez görüştüğüm kişileri anlatmadım onların adını falan unuttum zatenGüzelliktir o ya, sosyallik olsa ben duramazdım
Her an her yerde yanımdakilerle direkt sohbete muhabbete başlayabilen sosyal kelebek bir insanım. Ama o talip kısmı daha farklı bir şans.
Gerçi şimdi düşününce ben adam gibi birileri karşıma çıkmadığı için bu konuda kısmetsizim diyordum. Prensesin anlattıklarına bakınca iki kere görüşülen adam da kısmet sayılıyormuş, o zaman evet benim de kısmetim açıkmış diye bir sevindim şimdi kendi kendime Züğürt tesellisi oldu
olabilirBence biraz safsiniz karsi tarafta bu kizi her turlu kafalarim diyo
teşekkür ederimmmÇok şeker bir kız ya fotosunu görmüştüm masumane biri
Şaka yapıyorum kız ben istemiyorum zatenestağfurullah olur mu öyle şey bence vardır ama siz belki görmüyorsunuz
O zaman karpuz secer gibi, sirf evlenmis olmak icin biriyle evleneceksiniz. Ne diyeyim ki baska.ama lyanna kaç yaşına geldim ya ben de çocuğum olsun istiyorum