How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

Tek kıstas başhekim olması mı?
Bu düşünce yapısı nasıl zuhur ediyor hiç anlayamıyorum.
Sonra bazı meslek gruplarından olup hırbo, hanzo familyasından olan kişiler neden aşırı egolu diyoruz..
Bundanmış.:olamaz:

Önce insan olsun, ilk kıstasınız bu olsun..
Sizi sevecek; size saygılı; vicdanlı; ahlaklı; sizi aldatmayacak biri olsun. Bir de bir insana sırf statüsü için değer vermeyi çok sakıncalı buluyorum.
O zaman karşı tarafın hatalarını asla göremezsiniz.
Ne olursa olsun kaçırmam demeyin. Bakmışsınız ozdeğeriniz sırf statülü eş diye gitmiş..
Ben burada doktor eşinden her gün hakaret yiyen bir üye konusu okumuştum. Ki kadın da doktordu.

Sırf doktor diye tanımadan etmeden evlenmiş. Hakaret ediyordu her gün adam..
Şimdi nick vermeyeyim etik olmaz..aratın okuyun konusunu..
aslında bu kişi gerçekten bana değer veren çok saygılı birisi öyle hanzo hödük değil
sağlığına giyimine falan da çok dikkat ediyor
yani ama çocukları var eski eşi de doktor zaten
ben nasıl bunun üstesinden gelebilirim ki
ben senin için her şeyi hallederim sen sadece yanımda ol diyor ama güvenemiyorum

Anam bu ne hız valla yetişemedim yazdıklarına. Bu kadar erkek bu kadar kısa sürede bana çok geldi. Ya gerçekten flört etmeyi çok seviyorsun ya da herkes bana aşık herkes beni seviyor olarak takılıyorsun adamlarda zaman geçiriyor.

Bilemedim ki erkek kafasını anlamak zor.
Bana geliyor ama inanın keşke gelmeseydi denecek insanlar. Tip olarak değil bu dediğim. Mesaj isteklerinden tanışacak bir kadın da yoktur heralde.
Ama yeni ayrılmış biri olarak konu sahibinin kurslara, eventlere falan katılmasını çok mantıklı buldum. İnşallah doğru insanı bulur en kısa sürede
inşallah siz de bulursunuz, rabbim gönlünüze göre versin

zaten en sonunda sanırım doktor olanla evlenicem yani bilemiyorum
Gercekten su kadar sayfa yazidan cikardiginiz sey bu mu?

Evlenin siz bir an once. Gercekten yani. Iki nisan atmis, o surecleri cok iyi bilen bir kadin olarak sirf evlenmek icin evlenecekseniz bir an once hangi kismetiniz musaitse evlenin de rahatlayin.

Senin konunu çok ilgi ve merakla takip ediyorum çünkü senin yaşadığın hayatı yaşıyorum birebir sürekli sürekli yeni insanlar geliyor ama bir türlü tam olan olmuyor ve benim istediklerime de yürütemedik benimde çevremdeki herkes dalga geçer bu konuda benimle hatta birini sorunca biraz daha bekle nasılsa haftaya 3 kişi daha gelir hepsini bir değerlendiririz vs derler ama bakalım sonunda istediğimiz evlilik olacak mı

Senin konunu çok ilgi ve merakla takip ediyorum çünkü senin yaşadığın hayatı yaşıyorum birebir sürekli sürekli yeni insanlar geliyor ama bir türlü tam olan olmuyor ve benim istediklerime de yürütemedik benimde çevremdeki herkes dalga geçer bu konuda benimle hatta birini sorunca biraz daha bekle nasılsa haftaya 3 kişi daha gelir hepsini bir değerlendiririz vs derler ama bakalım sonunda istediğimiz evlilik olacak mı
Benim için de öyle. Yeni ayrıldım ama daha şimdiden yazıyorlar ama biliyorum ki hiçbiri beş para etmez cevap vermeye bile gerek duymuyorum. Önceden tipe önem verirdim artık ona da önem vermeyeceğim gerçekten yeterki düzgün, vazgeçmeyen biri olsun ya. Yoruldum artık. Konu sahibini ve sizi anlıyorum o yüzden

Premsesim seviyorum seni, millet de sevio bu ne hiz :) bence senin karakterinde biri en iyi kendinden on yas buyuk bi adamla yapar hem büyük erkekler kiymet bilirler. Doktoru degerlendirmeni öneririm.

Bu nedir böyle Allah aşkına okurken başım döndü. Hiç mi nefes almıyorsunuz anlamıyorum ki. Bu ne hız. Bu kadar çok mu yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. Anladığım kadarıyla erkekler sizin iki kere nişan atmış olmanızı farklı yorumlayıp sizden faydalanmak istiyorlar. Kendinize çeki düzen verin. Dışardan bi bakın önce nasıl görünüyorsunuz. Belli ki sizin normal karşıladığınız hal ve hareketleriniz karşı cins için yanlış anlaşılmanıza sebep oluyor. Ziyan ettirmeyin zamanınızı üç beş serseriye.

Üşüyen prenses, söylediklerine tamamen inanarak ve ciddiyetle yazıyorum. Çok mu güzelsin acaba yoksa sosyallik mi etkili oluyor? Bize de bir iki tüyo versen 😄😄

Evet konumda hortlamışken size yazayım dedim.Aslında nişan attığımdan beri çok şeyler yaşadım ama buraya yazmadım. Aynı iş yerinde gene birini mi buldu yazınca arkadaş son konuyu anlatayım istedim.
Hayatta gayet keyfim yerinde ama aşktan yana şansım yok arkadaşlar ya.
Evet nişan attıktan ne zaman sonra hatırlamıyorum kuzenim aracılığı ile birisi ile tanıştım enerjimiz tuttu ilişkiye başladık anlattım 2 kere nişan attığımı umursamadı evlenmek istiyorum seninle o amaçla başlıyoruz, amacın evlilik değilse olmaz dedi neyse daha 1 haftada kuzenimden başka bir konu doğru düzgün konuşmadık, iki kere de kuzenimin adı ile seslendi bana ayrıldım.
Sonra ingilizce kursumdan sınıf arkadaşım çocuk çok yakışıklıydı zaten tüm kızlar onunla ilgileniyordu benim de hoşuma gitmişti kurs bitti bana buluşup konuşmak istiyorum seninle dedi tamam dedim buluştuk seni seviyorum bilmem ne kurs boyunca bu anı bekledim dedi şöyle seviyorum yok böyle seviyorum derken çocuğun amacının sadece cinsellik olduğunu anladım direk sildim engelledim her yerden.
sonra birisi ile tanıştım kendisi bir devlet hastanesinde baş hekim ve doktor neyse benden 11 yaş büyük evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var ve çok zengin bu kişi ile normal arkadaş olarak konuşuyorduk ama kendisi bana aşık olmuş evlenmek istiyor olmaz diyorum sen kaç yaşındasın ben kaç yaşında hem ben hiç evlenmedim yok anlamıyor. Yaşını göstermiyor efendi de birisi ama olacak iş değil
annemle arkadaşlarıma, kardeşlerime de anlattım. Annem de onay vermedi. Hem o kadar zengin insanla olmaz hem çocukları var dedi.
neyse ben buna anlattım boşa zamanımızı çalmayalım olmayacak iş anlamadı engelledim, devam ettiğim başka bir kurs var oranın çıkışına geldi konuşucaz diye, neyse yanımda arkadaşlarım vardı mecbur tatsızlık çıkmasın diye konuştum.
Ailemle tanış beni de ailenle tanıştır. daha fazla zaman kaybetmeyelim dedi, olmaz diyorum anlamıyor da bu da böyle bi kaldı kendisi hala ısrarla evlenmek istediğini yazıyor bu arada ama mantıken olacak iş değil.
3 hafta önce de iş yerimize bi mühendis alındı. Kendisi 30 yaşında düzgün iyi görünümlü birisi.
Beni 2 hafta önce servisle eve bıraktı. yolda kırmızı ışıklar yeşile dönünce geçmedi falan ben de napıyosun eve geç kalıyorum dedim seninle daha fazla vakit geçirmek için yapıyorum dedi. İş yerinde çalıştığım erkek arkadaşlarla yakınlığımın hesabını sormalar falan bu da bi anormal.
insanların içinde uzun uzun bakıyor iş arkadaşlarım bu ne böyle daha yeni işe başlamış bu ne yavşaklık uzak dur bundan zaten saçma sapan bir ilişki yaşadın buradan birisiyle, başkası olmaz dediler, tamam dedim.
14 şubatta gene beni eve bu bıraktı ( şirket arabası onda) mesai olunca o bırakıyor.
işte böyle bir günde ben ev yaptırıyorum onunla uğraşıcam sevgilim yok, seninle de yemeğe çıkmak isterdim ama daha yeni başladım işe seninle de patronun arası iyi patron duyarsa doğru olmaz dedi.
Neyse telefonu da arabanın radyoya bağlı telefonu çaldı arayan da gözüktü ekranda.
kelebeğim ve kalp emojili birisi dedim aç telefonu açmadı telefonu kapatmaya çalışırken telefonu açtı anında karşı tarafın yüzüne kapattı.
dedim ben inicem, yok hesap sorma da arkadaşlarım ya da ailemden birisi olamaz mı da bilmem ne
amacım hesap sormak değil yalanını yakalamaktı.
yani gene salak yerine koymaya çalıştırlar.
hala laf atıyor ben de konuşmuyorum. arkadaşım dün instagramda bir kızla fotoğraflarını görmüş sarmaş dolaş demiş sevgilin mi
biz ayrıldıkta fotoğrafları silmedim demiş yalana bak
ne bu benim aşktan yana şansızlığım.
Sözüme MaşAllah Hocam diyerek başlamak istiyorum 👄 Bir ara Sevgili/Koca nasıl bulunur dersini sizden alsam iyi olacak zira bu yaşıma geldim tık yok😂😂 sen nasıl bulurum öğret gerisini ben hallederim. Saygılar, sevgiler❤

Bir sözü kulagima küpe edindim sana tavsiye ederim. İnsan her yerde aynı insandır, bir insanın yaratılışında asalet yoksa kâinatın tacını da giyse yine çıplak kalır. Türkçesi biraz omurgalı olmaya çalış diyor.

Üşüyen prenses, söylediklerine tamamen inanarak ve ciddiyetle yazıyorum. Çok mu güzelsin acaba yoksa sosyallik mi etkili oluyor? Bize de bir iki tüyo versen 😄😄
Güzelliktir o ya, sosyallik olsa ben duramazdım :D

Her an her yerde yanımdakilerle direkt sohbete muhabbete başlayabilen sosyal kelebek bir insanım. Ama o talip kısmı daha farklı bir şans.

Gerçi şimdi düşününce ben adam gibi birileri karşıma çıkmadığı için bu konuda kısmetsizim diyordum. Prensesin anlattıklarına bakınca iki kere görüşülen adam da kısmet sayılıyormuş, o zaman evet benim de kısmetim açıkmış diye bir sevindim şimdi kendi kendime:KK53: Züğürt tesellisi oldu :D

Back