- 9 Ağustos 2021
- 14.977
- 50.932
Bunları bana niye söyleyip duruyorsun hadi oğluna soylesene ona gelince sorun yok deyip beni burda niye bunaltiyorsun gel oğlunla konuş derdim etekleri tutuşur.Hiç şaşırmadığım tepkiler verdi. Oğluna bir şey demedi hiç sadece nazlandı biraz, tatlı tatlı nazlandı tabi ki güzel güzel laflar etti. Sonra mutfakta benimle 2 dk yalnız kalır kalmaz. Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. Hala milletin gelini balayına bile gitmiyor. Şunun gelini böyle müthiş bunun gelini bölye harika, yok işte babanıza ayıp oldu. Niye gidiyorlar biz burdayken kutlayamıyorlar mı kutlamasalar noluyor yeni yeni icatlar ve bir sürü laf... Ama bunu diyen kv ve kp'in kendi kızları her tatillerinde yurt dışı seyahatindeler, her hafta sonu kamptalar. Hep en klass en lüks yerdeler. Bizde bir gün bir şey kutlayalım diyoruz. Günlerce laf işit dur. O kadar zoruma gidiyor. Sürekli başkalarıyla kıyaslıyor beni.
Ya da terbiyesizlesir siz varken karı koca ilişkimizi yasayamazdik ondan gittik otele kızın kocasiyla yurt dışına cikinca da böyle trip atıyor musun sen benim canımı sıkma hamile hamile diyebilirsin. Keşke benim kayınvalidem bana gelip böyle konuşsa ya benimki sürekli oğluna söyleniyor bana gelmeye çekiniyor bir kere gelse burnundan getirsem bir daha yapamasa. O ağlarsa siz bayiliyormus numarası yapın . Dinsizin hakkından imansız gelir böyle susarsaniz bu kadın lohusalıkta sizi yer diyim