- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
-
- Konu Sahibi kedicikcikcik
İyide merak ettim şimdi bu konuyu buraya açtın buradaki kadınların ne demesini istiyorsunn ..ister doğur ister doğurmaa.. BANANEEE YAAA..bende bunu diyorum hiz bi zman hazır hissetmeyeceğiim kendimi eminim
Daha sıcak bakıyorum canım. Sen nasilsin bu aradaartık çocuk düşünüyor musun?
Bende sen gibiydim canım aman biraz gezeyim aman evim olsun arabam olsun dedim.Dediğim gibi arabamı da aldım evimide,çocuk olayını öteledikçe öteledim lakin bi gün o güzel haberi aldığımda ayaklarım yerden kesildi meğersem çok bambaşka bir duyguymuş bebek çocuk vs vs sesine bile tahammül etmeyen ben acayip sevinmiştim.Ta kii yavrumu erken doğumla kaybedene kadar şimdi ise 2 arada bir derede gidip geliyorum.Herşey zamanında güzel sözü herşeyin bir yaşı gerçekten varmış..merhaba arkadaşlar.Çok uzun süredir girmiyorum siteye.Fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimle çok mutluyuz .ama bi konu bizi huzursuz ediyor.ben çocuk sevmiyorum sevemiyorum istemiyorum bi türlü 1 yılı geçti .şimdi zaten düşünmüyoruz ki eşime kalsa hemen.neden bilmiyorum ama istemiyorum kime desem Allahın zoruna gider diyor öyle bir duygu içimde yok ne diyeyim yani bazıları seviyor hemen istiyor yda bekliyor bikaç yıl sonra yapıyolar içlerine istek var ki istiyolar .lütfen çocuğun olsunn anlarsın gibi laflar etmeyin .hiç cocuğum olamas aramam yani o derece .eşimde 30 yaşına girecek ben 24 .tam bi borçlarımz bitsin yaparız artık diyor tüylerim diken diken oluyor ya ne yapcam bilmiyorum ne diyorsunuz hepinize sevgiler
Ben de aynen sejın gıbındusunuyordum yasım geldı dıyerek bıraz cevrenın etkısıyle hamıle kaldım sonra ıkı aylıkkem dusuk oldu patolojı sonucu mol gebelık cıktı ılk defa duymustum bundan dolayı bı yıl gebelık yok dedı doktor artık beklemedeyım ama su anda zamanı gerı alabılmeyı cok ısterdım konusurkrn bıraz daha dusunerek konusmus olmayı. Onun ıcın buyuk sozler Etme.zaten yqsın kucuk 24 ne kiçocuk için evlenmedim ben .evet sevmiyorum sevmeye çalışıyorum ama olamyor