benim için dert konusu;çocuk

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
merhaba arkadaşlar.Çok uzun süredir girmiyorum siteye.Fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimle çok mutluyuz .ama bi konu bizi huzursuz ediyor.ben çocuk sevmiyorum sevemiyorum istemiyorum bi türlü 1 yılı geçti .şimdi zaten düşünmüyoruz ki eşime kalsa hemen .neden bilmiyorum ama istemiyorum kime desem Allahın zoruna gider diyor öyle bir duygu içimde yok ne diyeyim yani bazıları seviyor hemen istiyor yda bekliyor bikaç yıl sonra yapıyolar içlerine istek var ki istiyolar .lütfen çocuğun olsunn anlarsın gibi laflar etmeyin .hiç cocuğum olamas aramam yani o derece .eşimde 30 yaşına girecek ben 24 .tam bi borçlarımz bitsin yaparız artık diyor tüylerim diken diken oluyor ya ne yapcam bilmiyorum ne diyorsunuz hepinize sevgiler

Demek ki daha zamanı var. Mecbur değilsiniz ki hemen anne olmaya
Hayatım boyunca istemiyorum diyorsanız ona yorum yapamayacağım tabi

Bende hep istemedim eşim isterdi filan ama sonradan istiyor insan seni çok iyi anlıyorum..Özgürsün rahatsın elinden herşey alınacak gibi geliyor..,Daha zamanın var sanrıım

Çok ilginç
Kilo verme sıkıntım olmasa 2 bebeğim daha olsun isterdim çocuk sevilmez mi ya
Onun varlığı kokusu yeter ne desem bilemedim Allah yardımcınız olsun

baskasinin cocugunu sevmekle filan olmuyor...icinizde kipirtisi hissettiginiz an anneligi,sevgi sefkati hissedeceginize inaniyorum...
o duygu anlatilmaz ,yasanir

Evlenmeden once esinize bu isteginizi net bir sekilde belirttiniz mi?
asla istemiyorum dediniz ve esiniz yan cizdiyse haklısınız, anne olmak zorunda degilsiniz.
ama evlilik oncesi bu durumdan bahsetmeyip simdi böyle soyluyorsaniz esinize cok buyuk ayip ediyorsunuz. Bunu istemek en dogal hakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…