- 23 Eylül 2023
- 3.434
- 21.278
- Konu Sahibi uzunhikaye123
Belki gerçekten pişman olmuştur annesi? Belki o zamanki imkanıyla Şuan ki imkanı bir değildir? Belki evladına yapamadığı anneliği şimdi torunlarına yapmak istiyordur? Sizden fikir isteyen birine böylesine negatif yorumlar yapmayın bence
Annenin durumunu bilmiyoruz .adam Kadına da aynı eziyetleri yapıyorsa kadın çocukları ile kaçamamıştır . Kovamamıştır da . Öyle adamlar kovdurtmaz kendini . Hayatınız söz konusu olur . Yılın annesi ödülünü almaz ama Anne İdare eder durumda . Konu sahibinin anlattıklarından öyle anladım . Anneye Güveniyor çünkü .
Konu sahibi maddi olarak katkıda bulunacak . O yüzden belki beraber devam etmek yük olmak olmayabilir . 3 çocuk zor tabi ama . Onlar ailecek çok daha kötü günler geçirmişler . Beraber yaşamak o kadar zor gelmeyebilir .
Evladının yıllarca işkence görmesine çocuk yaşta evlendirilip tecavüze uğramasına göz göre müsade eden bir anne mi pişman olmuştur? Basit bir üvey baba şiddetine göz yumulmamış. Kadın sığınmaya gitmeyi akıl etmiş ama kızını evlendirilirken devlet korumasına mı verememiş? 17 yaşında bile çocuk kurumlarına gönderilebilirdi.
Kadın üç yıl önce boşanıp, adamdan kurtulmuş. Kendi hayat kurmuş. Demekki kurtulabiliyormuş.
Bunları öyle kolaydan yazmıyorum. Anne tarafım doğulu, çocuk yaşta aile zoruyla evlendirilmenin polise gidememenin, çocuk yaşta çocuk doğurmanın bakmanın ne kadar zor olduğunu bilen biri olarak yazıyorum.
Bu olaylar yaşanırken konuyu açan kişi zaten çocuk yaşta, olanı biteni o zaman yetişkin gibi algılayıp, anlatamaz.
Üstelik üç senedir adamdan ayrı, kızına üç kuruş beş kuruş destek çıkabilirdi, çocuklarına baktırma bahanesiyle yanına yılda bir iki ay çağırabilirdi kendi gidebilirdi. Üç tane çocukla kız yıllardır yalnız.