- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
-
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Kusura bakmayin ama cocuk istemeyen kadinlar genelde egitim seviyesi ve farkindaliklari yuksek insanlar oluyor. Keske asil bu kadinlar kazara hamile kalip cocuk dogursa..İstemiyen sevmeyen birinin çocuğu da olmasın zaten. Sonra dengesiz bir nesil yetişiyor.
ben dengesiz derken terbiyesiz ve arsızlık demedim. sevgisiz istenmeyen bir çocuk zaten dengesiz olur. ayrıca siz böyle bi genelleme yapamazsınız. ne alakası var eğitimle bunun. ne güzel çocuk sevmiyorum çünkü çok eğitimliyim diyelim o zaman. ayrıca soru sahibini eleştirmiyorum istemiyor sevmiyorsa kocası için çevresi için yapmasın diyorum. hangi kafadasınız siz hiç anlamadım. istemeyen biri kazara çocuk doğuracak da bunun psikolojik tedavisini siz yapacaksınız herhaldeKusura bakmayin ama cocuk istemeyen kadinlar genelde egitim seviyesi ve farkindaliklari yuksek insanlar oluyor. Keske asil bu kadinlar kazara hamile kalip cocuk dogursa..
Etrafimda korkunc cocuk sevgisiyle dolu korkunc annelerin neredeyse tamaminin cocugu terbiyesiz ve arsiz.
Bilincli olarak cocuk sahibi olmak istemeyen kadinlar aslinda cok bilincli kadinlardir diyorum. Kazara hamile kalirlarsa bile bunun ustesinden gelip,kendileri gibi bilincli cocuklar yetistirebilecek kapasiteye sahiptirler diyorum. Ok?ben dengesiz derken terbiyesiz ve arsızlık demedim. sevgisiz istenmeyen bir çocuk zaten dengesiz olur. ayrıca siz böyle bi genelleme yapamazsınız. ne alakası var eğitimle bunun. ne güzel çocuk sevmiyorum çünkü çok eğitimliyim diyelim o zaman. ayrıca soru sahibini eleştirmiyorum istemiyor sevmiyorsa kocası için çevresi için yapmasın diyorum. hangi kafadasınız siz hiç anlamadım. istemeyen biri kazara çocuk doğuracak da bunun psikolojik tedavisini siz yapacaksınız herhalde
ayrıca birilerinin annesi olduğunuza göre eğitimsizsiniz ve farkındalığınız düşük demekki!
evet bilinçli olmanın sözlük anlamı da çocuk sevmemek zaten. ok?Bilincli olarak cocuk sahibi olmak istemeyen kadinlar aslinda cok bilincli kadinlardir diyorum. Kazara hamile kalirlarsa bile bunun ustesinden gelip,kendileri gibi bilincli cocuklar yetistirebilecek kapasiteye sahiptirler diyorum. Ok?
Zeka seviyeni son cumlenle ortaya koydun zaten by..ben dengesiz derken terbiyesiz ve arsızlık demedim. sevgisiz istenmeyen bir çocuk zaten dengesiz olur. ayrıca siz böyle bi genelleme yapamazsınız. ne alakası var eğitimle bunun. ne güzel çocuk sevmiyorum çünkü çok eğitimliyim diyelim o zaman. ayrıca soru sahibini eleştirmiyorum istemiyor sevmiyorsa kocası için çevresi için yapmasın diyorum. hangi kafadasınız siz hiç anlamadım. istemeyen biri kazara çocuk doğuracak da bunun psikolojik tedavisini siz yapacaksınız herhalde
ayrıca birilerinin annesi olduğunuza göre eğitimsizsiniz ve farkındalığınız düşük demekki!
zeka seviyeni kendin itiraf ettin senin çıkarımlarından yola çıktım ben cnm.Zeka seviyeni son cumlenle ortaya koydun zaten by..