benim için dert konusu;çocuk

siz de annenizin kız çocuğuydunuz.bir sebebi olmalı bu nefretinizin.zira böyle hissederken zaten asla anne olmayın.düşünsenize anneniz sizi hiç istemiyordu ama oldunuz.hem de kız çocuğu oldunuz.tabi ki herkes anne olacak diye bir şey yok.ama tekrar söylüyorum sanırım bir sebebi vardır..
annem çocukları severdi ve 20 sinde anne oldu

Ben de senin gibiyim.
Sevmiyorum, istemiyorum.
İçimdeki tek düşünce "illa ki bir tane olur ama mümkün olduğu kadar geç olsun"
Nişanlıma da bu konuda açık oldum.

Tarihi ileri atmak için de "önce ev alınacak, sonra 2 tane araba alınacak. bunların borçları bitecek ki çocuğum olduğunda onu en iyi şekilde maddi sıkıntısız büyütebileyim" dedim.

Kafasına yattı. Bunu deneyebilirsin.

merhaba arkadaşlar.Çok uzun süredir girmiyorum siteye.Fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimle çok mutluyuz .ama bi konu bizi huzursuz ediyor.ben çocuk sevmiyorum sevemiyorum istemiyorum bi türlü 1 yılı geçti .şimdi zaten düşünmüyoruz ki eşime kalsa hemen:oops: .neden bilmiyorum ama istemiyorum kime desem Allahın zoruna gider diyor öyle bir duygu içimde yok ne diyeyim yani bazıları seviyor hemen istiyor yda bekliyor bikaç yıl sonra yapıyolar içlerine istek var ki istiyolar .lütfen çocuğun olsunn anlarsın gibi laflar etmeyin .hiç cocuğum olamas aramam yani o derece .eşimde 30 yaşına girecek ben 24 .tam bi borçlarımz bitsin yaparız artık diyor tüylerim diken diken oluyor ya ne yapcam bilmiyorum:KK43::KK43: ne diyorsunuz hepinize sevgiler:KK68::KK68:
demekki hazır değilsin gayet normal bir şey bu yaşında küçük zamana bırak tabiiki içinden gelmesi istemen önemli sonuçta sorumlululgu alacak olan kişi sensin gayet tabi . mesela bende acaip seviyorum ama eşime güvenip de yapma isteğim yok bu da ayrı bi durum ha napıyorum yontuyorum herşeyin hayırlısı deyip çekilmek akışa bırakmak en iyisi :cool:

eşime çocuklardan hoşlanmadğımı söyledim belki 5 yıl sonra dedim offfffff çocuk görünce kıpır kıpır olmuyorum tam tersi oluyorum ne yapcam eşimde çok seviyor kız çocuklarını özellikle .bide ben hani eğerki olacaksa bari erkek olsun kız olmasın kız çocukarını 2 katdaha sevmiyorum .

Sizde durum çok ciddi. İstemeyebilirsiniz normal de bu kadar irite olmanız çok tuhaf.

Çocuk sevmek yolda bile görse illa ki tutup da mıncırmak değil ki.
Ben öyle değilim mesela. Hiç sevmem o tipleri her gördüğüm çocuğu öpmeye kalkmam. Gülerim konuşurum gerekirse oyun oynarım sadece. O masum gözlerin sana gülmesi bile terapi gibi.

Yeğenlerimin herşeyi ile çok ilgilendim ama bir sene öncesine kadar 'çocuk mu aman' modundaydım. Ama şimdi tedirgin olsam da istiyorum.

Ben de senin gibiyim.
Sevmiyorum, istemiyorum.
İçimdeki tek düşünce "illa ki bir tane olur ama mümkün olduğu kadar geç olsun"
Nişanlıma da bu konuda açık oldum.

Tarihi ileri atmak için de "önce ev alınacak, sonra 2 tane araba alınacak. bunların borçları bitecek ki çocuğum olduğunda onu en iyi şekilde maddi sıkıntısız büyütebileyim" dedim.

Kafasına yattı. Bunu deneyebilirsin.
bende böyle dedim ama inanmadı

merhaba arkadaşlar.Çok uzun süredir girmiyorum siteye.Fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimle çok mutluyuz .ama bi konu bizi huzursuz ediyor.ben çocuk sevmiyorum sevemiyorum istemiyorum bi türlü 1 yılı geçti .şimdi zaten düşünmüyoruz ki eşime kalsa hemen:oops: .neden bilmiyorum ama istemiyorum kime desem Allahın zoruna gider diyor öyle bir duygu içimde yok ne diyeyim yani bazıları seviyor hemen istiyor yda bekliyor bikaç yıl sonra yapıyolar içlerine istek var ki istiyolar .lütfen çocuğun olsunn anlarsın gibi laflar etmeyin .hiç cocuğum olamas aramam yani o derece .eşimde 30 yaşına girecek ben 24 .tam bi borçlarımz bitsin yaparız artık diyor tüylerim diken diken oluyor ya ne yapcam bilmiyorum:KK43::KK43: ne diyorsunuz hepinize sevgiler:KK68::KK68:

benim de böyle bir konum var :)
en son eşimle bu konuda konuşmamaya karar verdik ve ben işimde yükselip kadro alana kadar da erteledik bir nevi. oh be diyorum artık :) yoksa geri sayıma bağlamıştım valla.
yaşım 25 eşimin 30
ama malesef çocuk sevmem.

Herkes cocuk istemek zorunda degil cnm..Ben 32 yasindayim hala istemiyorum:) ama cocuk sevmedigimden degil...sorumluluk sevmedigimden ve mutlu olmak icin cocuga gerek olmadigini dusundugumden...

Gayet normal bir durum. İsteyene Allah yokluğunu aratmasın ama bende de çok çocuk isteğş sevgisi yok. İçten gelen bu napalım. Hazır olmadan yapma zaten depresyona girersin vallahi. Ayrıca her kadın anne olmak zorunda değil

ne alaka çocuk için mi sevilip sevilmiyor insan
İnsan sevdiği insandan bir parçası olsun, hayata kök salsın, onu eşine bağlayan çok güçlü bir bağ olsun, sevdiği ve kendine ait başkasının asla sahip çıkmayacağı bir şey olsun ister. Ben deliler gibi çocukları severim ve evlendiğimde eşim bana çocuk sevmiyorum asla istemiyorum dese çok kırılırım ve yıkılırım yani. Sevilmediğimi bile düşünürüm, eşiniz her erkek gibi baba olmayı hakediyor. Ayrıca tahmin ediyordur gibi bir varsayımla bu asla olmasa da olur düşüncenizi evlenmeden eşinize anlatmamaniz çok yanlış..

1 yıllık evlilik 24 yaş... Erken bence. Daha evliliğin tadına varamamışken bende o sorumluluğu alamam... Bence ileride sen de istersin. Eşine de hayatta istemiyorum vs gibi şeyler söyleme bence, evliliğimize doyalım hayatın tadını çıkartalım zamanı gelince kendiliğinden olur de.

burada hiç istenmez mi vs. diye kızanlar sonra şu konuları açıyor: çalışacağım kim bakacak? maddi imkan kısıtlı çalışmam lazım? kv bakmıyor vs.

istemiyorsan istemiyorsundur. zorlama ama hiç istemiyorsan eşine evlenmeden önce demeliydin.

Çocukları sevmiyorum diyemem çünkü baktıkça içim akıyor resmen :KK54: Ama ben de düşünmüyorum hani 5 sene olsa da aramam gibime geliyor. Daha zamanı var demekki diyorum, hazır değilim diyorum. Benim de eşim istiyor fakat çocuğun daha iyi bir şekilde yetişmesi için zamanımız var diyorum.. 3. yılımızı doldurup öyle yapalım diyoruz. Tabiii planla olursa :KK49:

X